You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωλειται Lenovo Thinkpad Edge 15 Intel i3 380M 2GB 500GB
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsizkeik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 20
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kαλά, δεν χρειάζεται να τον ξεφτιλίσουμε τον άνθρωπο και το laptop για να το πουλήσει.Εκτός αν βλέπεις πολλά i3 καλής μάρκας 1 μήνα σε αγγελίες στα 200 Ευρώ.Που δεν υπάρχουν.Όποιος ενδιαφέρεται φαντάζομαι επικοινωνεί με τον πωλητή και τα βρίσκουν.Αλλά αυτό το 200 και αν, είναι λιγάκι υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου.Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση ότι αντιμετωπίζουμε όσους πουλάνε κάτι σαν επαίτες και ότι τους κάνουμε και τεράστια χάρη αν πάρουμε αυτό που πουλάνε.Λάθος.Μία απλή συναλλαγή είναι.Ακριβα το δινεις.
Ριξ'το στα 200 και τοτε ΙΣΩΣ το δωσεις.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Το αγορασα λιγοτερο απο μηνα, μου πηρε αλλο laptop η δουλεια δεν συμπαθω καθολου τα 7, το πηρα 499 το δινω 350 με το κουτι του τα χαρτια του ολα.
Αγορασμενο απο τον Κοτσοβολο
Ευχαριστω
Καλα ρε καυλιαρη ποσο κοροιδο παιζει να σε πιασανε? Πηρες λαπτοπ με 2 γιγα ραμ και εδωσες τοσα λεφτα? Απο τον κλεφτη τον κοτσοβολο κιολας?
Αυτο εδω πως σου ξεφυγε?
Α! και με 2 γιγα ραμ δεν πας πουθενα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Εγγυηση εχει?
αγορασμενο απο κοτσοβολο οποτε ναι εγγυηση εχει
Καλα ρε καυλιαρη ποσο κοροιδο παιζει να σε πιασανε? Πηρες λαπτοπ με 2 γιγα ραμ και εδωσες τοσα λεφτα? Απο τον κλεφτη τον κοτσοβολο κιολας?
Αυτο εδω πως σου ξεφυγε?
Α! και με 2 γιγα ραμ δεν πας πουθενα!
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
ειχα σκοπο να βαλω ΧΡ που ως γνωστο βλεπουν μεχρι 3 (32 βιτ - αδρεσινγκ) και δεν με πολυ ενοιαζε
τωρα μου συγκρινεις το λενοβο με το φουτζιτσου; δεν θελω να αντιλογισω, προσωπικα δεν θα επερνα ποτε συγκεκριμενη μαρκα, προτιμω τοσιμπα, λενοβο και στα τσακιρ κεφια κανα βαγιο
αντε και καλημερα μας, παρασκευη σημερα
Ακριβα το δινεις.
Θα το παρεις 200;
Με 200 το αγοραζω εγω
φιλε μου δεν το δινω 200 εκανα ερωτηση στον συναδελφο που ετρεξε να πεταξει νουμερα, η τιμη του που θα το δωσω θα εχει το 3 μπροστα, με καθε σεβασμο παντα, δεν πιστευω οτι αξιζει τοσο λιγα καινουριο μηχανημα.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
300-350 ευρω ειναι πολυ καλη τιμη γιαυτο ....Θα το παρεις 200;
Μην μασας και μην το ριξεις..... ειναι κριμα !!!!!!
200 τα εχω αμεσα,300 μεχρι το Πασχα και βλεπουμε,αν δεν το χεις δωσει μεχρι τοτε
Φιλε διγενη, εγω μπορω να περιμενω μεχρι το πασχα στο κλεινω στο κουτι του να μην σκονιζεται κιολας, αν εσυ μου δωσεις το οκ
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ακριβα το δινεις.
Επωληθη κυριοι ευχαριστω πολυ και καλο σαβατοκυριακο
Κλάψε speed!!!!
Εκτός κ'αν το έδωσε όντως 200.
Αλλά δεν ξέρουμε, καθώς πωλήθηκε για "undisclosed sum"
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
megalefante αυτος που εχει το πλαισιο ο i7 λεει τιποτα να τον παρω ή θα ειναι μαπα αν ξερεις;ο τουρμποΧ......ΚΑΙ παιρνει ουμπουντου ;αν ξερεις;Κλάψε speed!!!!
Εκτός κ'αν το έδωσε όντως 200.
Αλλά δεν ξέρουμε, καθώς πωλήθηκε για "undisclosed sum"
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τσέκαρε και αυτό της cosmodata.megalefante αυτος που εχει το πλαισιο ο i7 λεει τιποτα να τον παρω ή θα ειναι μαπα αν ξερεις;ο τουρμποΧ......ΚΑΙ παιρνει ουμπουντου ;αν ξερεις;
Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο στο Ubuntu, κοίτα να έχει nvidia.
Και να βεβαιωθείς ότι αν έχει uefi boot, ότι μπορείς να το απενεργοποιήσεις στο bios.
Αν έχουν κανένα ανοιχτό και σε ξέρουν, ζήτα τους να bootάριες για λίγο με το CD του Ubuntu.
Ή έστω να μπεις στο bios να δεις ότι όντως απενεργοποιείται το uefi.
Άσχετο: Δοκίμασα λίγο το Mint και φαίνεται καλό!
Mπράβο φίλε.Μην κάθεσαι να ακούς τις μπούρδες του καθενός.Είναι αυτό που έγραψα πριν.Η νοοτροπία του Ελληνάρα που επειδή κάποιος πουλάει κάτι, νομίζουν ότι πρέπει να κάτσει να τον γ......ν κιόλας.Επωληθη κυριοι ευχαριστω πολυ και καλο σαβατοκυριακο