Νέα

Πωλείται εισιτήριο για το Rockwave Festival

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poustalekos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 796
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μιλαω για το rockwave festival και συγκεκριμενα την 1η Ιουλιου που ηταν να ερθουν οι Black Sabbath. Τελικα ο τεραστιος υπεργαματος σατανικος κιθαριστας διαγνωστηκε με καρκινο και αργοτερα το συγκροτημα τσακωθηκε με το drummer και τελικα θα ερθει μονο ο Ozzy με το δικο του συγκροτημα, το Slash, το Zakk Wylde και το Geezer Butler των Sabbath! Επισης θα εμφανιστουν οι Machine Head,  Paradise Lost και διαφορα αλλα μικροτερα ονοματα.
Το εισητιριο το πουλαω γιατι τον Ozzy τον ειδα και περσι! Ηταν πολυ γαματος αλλα φετος η συναυλια πεφτει και μεσα σε εξεταστικη και λεω δε γαμιεται!
Περισσοτερες πληροφοριες για τη συναυλια και τα αλλα συγκροτηματα που εμφανιζονται εδω:

Τιμη 40€. Δεκτη και ανταλλαγη με εισητιριο για Lynyrd Skynyrd!!!
Α! Και μη μου πειτε για καλυτερη τιμη γιατι θα παρετε τα αρχιδακια μου!  :birdman:
Οποιος ενδιαφερεται πμ!

Με εκτιμηση.... ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ, ο σκληρος ροκας του μπουρδελοφορουμ  :rockon:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω δεν καιγομαι για τον ozzy αλλα για τα αρχιδακια σου κανε μια καλυτερη τιμη λοιπον!!!!!

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Εγώ Prodigy θέλω να πάω φιλαράκο. 'Ασε που στα τελευταία 2 rockwave που έχω παρακολουθήσει έχω πληρώσει
σύνολο 5 ευρώ. :cheesy:

OP
OP
poustalekos

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Εγώ Prodigy θέλω να πάω φιλαράκο. 'Ασε που στα τελευταία 2 rockwave που έχω παρακολουθήσει έχω πληρώσει
σύνολο 5 ευρώ. :cheesy:

Βιαζες απο τον κωλο τις σεκιουριτουδες τυπε και σε βαζανε τσαμπα?

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Μπααα συνήθως κάτι νταμάρια είναι. Απλά την μία χρονιά είχα πρόσκληση και την άλλη κάναμε άλμα επί κοντώ. :P

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Το εισητιριο το πουλαω γιατι τον Ozzy τον ειδα και περσι! Ηταν πολυ γαματος αλλα φετος η συναυλια πεφτει και μεσα σε εξεταστικη και λεω δε γαμιεται!

Nαι αλλα τωρα θα παιξει μονο Sabbath :rockon:

Θα ειναι και ο Geezer Βutler μαζι.

εγω λεω να πας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom