You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πωλειτα bmw 116
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
το μοντελο δεν μας ειπες??
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τι φωτο ειναι αυτη μαγκα μου με την γκομενα με τις βυζαρες??βαλε φωτος να το δουμε...
bmw 116 sport 50000χλμ μαυρο μεταλλικο ζαντες αλουμινιου,προβ.ομιχλης.αεροτομη,φιμε,κλιματισμο,δερμ.τιμονι πολλαπλων χρησεων,ηλ.παραθυρα,6 αεροσακους,tcs,esp,υπολ.ταξιδιου καινουργια λαστιχα 18000euro.
e οποιος δωσει 18 χιλιαρικα γι αυτη τη μαλακια ειναι αξιος της τυχης του.
παρτε κανενα prius καλυτερα, .αν ειναι να δωσετε τοσα λεφτα γι αυτη τη μαλακια,
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
e οποιος δωσει 18 χιλιαρικα γι αυτη τη μαλακια ειναι αξιος της τυχης του.
παρτε κανενα prius καλυτερα, .αν ειναι να δωσετε τοσα λεφτα γι αυτη τη μαλακια,
[/quote]
ρε φιλε γιατι μιλας ετσι?θα σου αρεσε εσενα να σου μιλαγανε ετσι για την περιουσια σου??
papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το αμάξι δεν είναι άσχημο,αλλά εντελώς αδύναμο.Ούτε το βάρος του δεν μπορεί να μετακινήσει,δε μιλάμε για επιδόσεις.Πάντως,επειδή το έχω οδηγήσει,μου άρεσε και η θέση οδήγησης και το εσωτερικό του.
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε αυτη την εποχη αυτα που ζητας δεν θα τα παρεις
εδω δεν πουλιεται τιποτα και εσυ ζητας 18 χιλιαρικα για ενα αμαξι 4 ετων
και με 50.000 χλμ και μαλιστα αντιεμπορικο και ξεπερασμενο.......
θα σου ελεγα φιλικα να το δωσεις με 14-15 χιλιαρικα και να κανεις τον σταυρο σου
αν βρεις γρηγορα καπιον να στο παρει.......
ο φιλος παραπανω εχει δικιο για το πριους της τογιοτα..... ;)
εδω δεν πουλιεται τιποτα και εσυ ζητας 18 χιλιαρικα για ενα αμαξι 4 ετων
και με 50.000 χλμ και μαλιστα αντιεμπορικο και ξεπερασμενο.......
θα σου ελεγα φιλικα να το δωσεις με 14-15 χιλιαρικα και να κανεις τον σταυρο σου
αν βρεις γρηγορα καπιον να στο παρει.......
ο φιλος παραπανω εχει δικιο για το πριους της τογιοτα..... ;)
Knight Rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι φωτο ειναι αυτη μαγκα μου με την γκομενα με τις βυζαρες??βαλε φωτος να το δουμε...
ΒΥΖΟΤΟΥΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ....... ;)
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Πολλα παιζουνε για την διαμορφωση της τελικης τιμης ενος αυτοκινητου. Εγω πουλησα το δικο μου περυσι τον Μαιο, 23.000 euro, και ενας γνωστος μου φετος τον Φεβρουαριο, πουλησε ακριβως το ιδιο μοντελο (ενα χρονο πιο καινουριο και με 15000 χμ λιγοτερα απο το δικο μου) στα 15.500.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
15,000 οροφη....bmw 116 sport 50000χλμ μαυρο μεταλλικο ζαντες αλουμινιου,προβ.ομιχλης.αεροτομη,φιμε,κλιματισμο,δερμ.τιμονι πολλαπλων χρησεων,ηλ.παραθυρα,6 αεροσακους,tcs,esp,υπολ.ταξιδιου καινουργια λαστιχα 18000euro.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 92
- Πόντοι
- 16
Προφανως του λενε χειροτερα για αυτο που εχει και ξεσπαει στα αλλα.
Εαν δώσεις και το αξεσουαρ της φωτό σου το παιρνω εγω
Επισκέπτης
ρε φιλε μας δουλευεις καινουργιο εχει 20χιλιαρικα και εσυ ζητας 18!!!!!!!!!φιλε μιλας για το πιο αντιεμπορικο αυτοκινητο της bmw αν παρεις 13-14 χιλιαρικα να κανεις και τουμπες.bmw 116 sport 50000χλμ μαυρο μεταλλικο ζαντες αλουμινιου,προβ.ομιχλης.αεροτομη,φιμε,κλιματισμο,δερμ.τιμονι πολλαπλων χρησεων,ηλ.παραθυρα,6 αεροσακους,tcs,esp,υπολ.ταξιδιου καινουργια λαστιχα 18000euro.
Ρε παιδια ολες οι αγγελίες που εχουν μπει εδώ ειναι σε κουφές τιμές, από κινητά τηλεφωνα μεχρι σπιτια. Δεν ειναι δυνατόν ρε παιδια να πληρώσει κάποιος σε σενα οσο κανει το αυτοκίνητο σε μαντρα, ή ελαχιστα φτηνότερα από οτι κάνει καινούργιο. Γιατί τις βάζετε? πιστεύετε οτι υπάρχουν κουτοί σήμερα ή σας αρέσει να γίνεται μανούρα? Για γράψε μας οπως σου ζήτησαν και άλλοι πόσο στο παίρνει η μάντρα? Αντε από εκεί να το πουλήσεις λιγο παραπάνω, οχι ομως στην ιδια τιμή που θα το μεταπωλήσει ο μαντράς. Η μόνη περιπτωση για παραπάνω ειναι να το επαιρνε καποιος από τον φιλικό σου κύκλο, που να ήξερε λεπτομέρειες(οτι το εχεις προσεξει, δεν εχει κανα κουσούρι κλπ) και οχι κάποιος άγνωστος απο αγγελία
Μην τους ρε αγορινα...ζηλευουν την αμαξαρα σου!!!!
παντος η αληθεια ειναι οτι κενουργιο εχει 20.000 και εσυ ζητας 18.000
με 10% που χανει καθε αμαξι καθε χρονο κυκλοφοριας και με τα 50.000χλμ που εχει αν το δωσεις κανα 13.500 να κανεις και τουμπες!!!
οποιος το παρει 18.000 ειναι πολυ
παντος η αληθεια ειναι οτι κενουργιο εχει 20.000 και εσυ ζητας 18.000
με 10% που χανει καθε αμαξι καθε χρονο κυκλοφοριας και με τα 50.000χλμ που εχει αν το δωσεις κανα 13.500 να κανεις και τουμπες!!!
οποιος το παρει 18.000 ειναι πολυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K