You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Τυπε τι ηλικια ειχες οταν τα εβλεπες?
εποχες που ειχαμε στο σπιτι βιντεο πριν ακολουθήσει το cd-player 90sΤυπε τι ηλικια ειχες οταν τα εβλεπες?
χαθηκαν ολα μαζι με τις αναμνησεις :'(
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
τύποι μου ο πατερας μου δεν ειχε τσοντες,ούτε βιντεο.Ετσι την εβγαζα στο σπιτι κανενος φιλου που ηταν εξοπλισμενος..
guardian_angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χαχαχα κι εγω ειχα βρει κατι κασετες με ασιατισσες που τις ειχαν σε ενα καραβι και τισ γαμαγαν κατι μαυροι
πω πω τι με θυμισες τωρα. και εγω ειχα βρει τη μια και μοναδικη βιντεοκασετα που ειχε ο γερος μου κρυμμενη, ηταν απο αυτες που ενω ηταν αμερικανικη την ειχαν παρει οι γερμανοι και ειχαν βαλει απο πανω τις δικη τους μαλακισμενη μεταγλωτιση στα γερμανικα και σε ξενερωνε αλλα μολις φευγαν οι δικοι μου επαιρνε φωτια το βιντεο
joedoe
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 68
- Πόντοι
- 1.225
Aκριβως και εγω, προσεχα παντα να την αφηνω στο ιδιο σημειο την ταινια για να μην καταλαβει οτι βλεπω και της αλλαξει κρυψωνα και δεν θα την βρισκω μετα. Τι μου θυμισες τωρα.... 30 χρονια πισω και βαλεΩΩ ρε φίλε μνήμες που ξυπνάνε τώρα. Και κάθε φορά έπρεπε να τη γυρίσω και στο σημείο που ήταν στην αρχή.
Επισκέπτης
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
Τι πιο σπαστικο με τις VHS να πρεπει να τις γυριζεις και πισω καθε φορα για να μην σε παρουν χαμπαρι!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.855
- Πόντοι
- 46.232
και μένα ο πατέρας μου δεν είχε τσόντες.... επειδή έμενα με την μητέρα μου......
αλλά είχα ένα φίλο πολύ ξεπεταγμένο που ο πατέρας του είχε ολόκληρη συλλογή απο πορνό ,
πηγαίναμε σπίτι του και βλέπαμε....μιά φορά είχαμε μαζευτεί 7 άτομα.... μιλάω για ηλικία 11χρονών.............
αλλά είχα ένα φίλο πολύ ξεπεταγμένο που ο πατέρας του είχε ολόκληρη συλλογή απο πορνό ,
πηγαίναμε σπίτι του και βλέπαμε....μιά φορά είχαμε μαζευτεί 7 άτομα.... μιλάω για ηλικία 11χρονών.............
Επισκέπτης
Ασε εγω δευτερα δημοτικου ειδα την πρωτη μου!....ημουν κακη επιροη φιλε!..καλουσα τους συμμαθητες μου σπιτι και τους εβαζα τσοντες!
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Τι πιο σπαστικο με τις VHS να πρεπει να τις γυριζεις και πισω καθε φορα για να μην σε παρουν χαμπαρι!
Σωστός! Αν και τώρα που το σκέφτομαι σιγά μη θυμόταν που την είχε αφήσει...
Διαγραμμένο μέλος 4828
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Αν είναι αυτό σπαστικό με τις VHS, τι να πουν μερικοί παλαιότεροι που έπρεπε να στήνουν ολόκληρη μηχανή προβολής super 8mm όταν λείπανε τα γερόντια ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις