Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
τοσο υποτονικα δεν ηταν ουτε στο τσατ ρουμ του παλε ποτε !!!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Nik λεω να την κανω ! καλ να περνατε ολοι σας !!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.815
Πόντοι
35.668
ο γιορκι θα μας φερει κανα κρασακι απο τας γαλλιας αραγε;
Αμάαν κ τώρα το διάβασα  :-
Δέχομαι παραγγελίες για την επόμενη φορά  :)

Έφερες κρασί στην ερινουλα;
  :<

xaxaxa    όχι  μια  χαρά  είναι  απλός  έχει  ένα  ανατομικό  Πρόβλημα  !!  ...  και  δεν του ανοίγουν  πόρτα  σε  κανένα  μασαζαδικο  :2funny: :2funny:
Προβλήματα που έχει ο κόσμος..  :cheesy:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166

maclaud

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
6.075
Όπως σας ανέφερεα και χθες, κ. maclaud, ο blizardeye είναι ένας ασήμαντος, ταπεινός και μοναχικός νηματοθέτης, ταγμένος στην αναζήτηση της αλήθειας γύρω από την περσόνα του κ. The Saint!
Ο νηματοθέτης δεν πιστεύει στην δικαιοσύνη έτσι όπως η έννοια αυτή σκιαγραφείται μέσα από θεοκρατικά δόγματα ή από συρραφές νόμων, που μας επιβάλλει η εκάστοτε άρχουσα τάξη. Κατά συνέπεια θα ήταν ιδιοτελές εάν ο νηματοθέτης αναζητούσε την δικαίωσή του μέσα από ένα σύστημα αξιών, το οποίο δεν πιστεύει. Γνωρίζετε άλλωστε ότι η ιδιοτέλεια δεν είναι προσόν των ασημάντων, ταπεινών και μοναχικών ανθρώπων.
Η κάθαρση όμως του νήματος από τις ενοχές είναι εντός των προθέσεων του νηματοθέτη και προς αυτή την κατεύθυνση προχωρούμε εδώ και καιρό.
Ανακαεφαλαιώνοντας επιτρέψτε μου να σας είπω ότι ο νηματοθέτης < πράττει κατά τον δαίμονα εαυτού > [ πράττει ό,τι του υπαγορεύει η συνείδησή του ], όπως έγραφε και στην φωτογραφία που μας έκανε την τιμή ο κ. yorkie να μας αποστείλει από τον τάφο του James Douglas Morrison.

resize_1359455750.jpg

Αγαπητέ νηματοθέτη η δικαίωση είναι μια κάπως πιο ευρύτερη έννοια από την δικαιοσύνη. Για την δικαιοσύνη όπως την περιγράφεις, δεν διαφωνώ. Η δικαίωση όμως είναι κάτι υπέρτερο. Είναι η προσωπική επιλογή ενός αχαρτογράφητου και κακοτράχαλου μονοπατιού, ένα μονοπάτι που κανένας δεν πιστεύει ότι οδηγεί στο ξέφωτο. Το ξέφωτο αποτελεί την δικαίωση...

Αλήθεια πώς συνδέεται η σκιαγράφηση της προσωπικότητας του Τέμπλαρ με τις κάψες της wild rose? Μήπως σε αυτή την ψηφοφορία θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και ο νηματοθέτης?

Επισκέπτης
Εγιναν τοσα πολλα σημερα στο μπου.  :o και ξεχασα να πω μια καλησπερα στην νεολαια.  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Εγω ειμαι της κλασσικης σχολής αγαπητε, κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι!!  ;)

αυτό τώρα το είδα.  :S

δεν αφήνεις τον Άλεξ στο σαλόνι, να πάμε λίγο στο κρεβάτι?  :tooth:

Επισκέπτης
ρε μονο εγω εχω την εντυπωση οτι η υποτιθεμενει κυρια ειναι κλωνος του αλεξ  :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Αλήθεια πώς συνδέεται η σκιαγράφηση της προσωπικότητας του Τέμπλαρ με τις κάψες της wild rose? Μήπως σε αυτή την ψηφοφορία θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και ο νηματοθέτης?
[/quote]

1. Ποιος εισθε, κ. maclaud?
2. Η δικαιωση, ως την εννοειτε, ειναι πολυχρονος και πολυδαιδαλος και μοναχικη δισδικασια. Και επιπονος επισης.
3. Οι καψες της κας. Ροζυ διασκεδαζουν το νηματοθετη.
4
Υπο ποια λογικη ενας ασημαντος, ταπεινος και μοναχικος νηματοθετης θα πρεπει να εκτεθει, δημοσιως, εις την διεκδικησιν του τροπαιου;
5. Ποιος εισθε, κ. maclaud?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλά ρε, θα σας φάω το γκομενάκι; :grin:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε πουστη μου,,,, και εγω την ετοιμαζα για το μοναστηρι!!!!!!!!
:2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ψηφίσαμε Έρι, για να έχει και λίγο ενδιαφέρον!!! :grin:

Stories

Νέο!