NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
μπα τι βλεπω ολα τα καλα παιδια ειναι εδω !?
μόνος έμεινα άντε και λίγο Άλεξ.
δε συγχρονίστηκα σήμερα, είχα δουλειά
μπα τι βλεπω ολα τα καλα παιδια ειναι εδω !?
μόνος έμεινα άντε και λίγο Άλεξ.
δε συγχρονίστηκα σήμερα, είχα δουλειά
εμ τι να σου κανω ! εδω - για αλλη μια φορα - λυσαμε σοβαρα θεματα !!!
και εγώ το ίδιο, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑNik λεω να την κανω ! καλ να περνατε ολοι σας !!
Αμάαν κ τώρα το διάβασα :-ο γιορκι θα μας φερει κανα κρασακι απο τας γαλλιας αραγε;
:<Έφερες κρασί στην ερινουλα;
Προβλήματα που έχει ο κόσμος..xaxaxa όχι μια χαρά είναι απλός έχει ένα ανατομικό Πρόβλημα !! ... και δεν του ανοίγουν πόρτα σε κανένα μασαζαδικο![]()
![]()
Μαγειρεύω και πολύ καλά μάλιστα!!!
Ποιος θα με παρει λοιπόν?????![]()
Ερωτηση ποιο ειναι το ανατομικο προβλημα του Κου Nik TRIVE ? = ]
Αυτά τα λέει ο κόσμος νωρίς!!!
Φτου κ ψηφησα!!!!!
![]()
![]()
Ερι τρεχααααααααα![]()
Ο,τι μπορεί ο καθένας![]()
![]()
Όπως σας ανέφερεα και χθες, κ. maclaud, ο blizardeye είναι ένας ασήμαντος, ταπεινός και μοναχικός νηματοθέτης, ταγμένος στην αναζήτηση της αλήθειας γύρω από την περσόνα του κ. The Saint!
Ο νηματοθέτης δεν πιστεύει στην δικαιοσύνη έτσι όπως η έννοια αυτή σκιαγραφείται μέσα από θεοκρατικά δόγματα ή από συρραφές νόμων, που μας επιβάλλει η εκάστοτε άρχουσα τάξη. Κατά συνέπεια θα ήταν ιδιοτελές εάν ο νηματοθέτης αναζητούσε την δικαίωσή του μέσα από ένα σύστημα αξιών, το οποίο δεν πιστεύει. Γνωρίζετε άλλωστε ότι η ιδιοτέλεια δεν είναι προσόν των ασημάντων, ταπεινών και μοναχικών ανθρώπων.
Η κάθαρση όμως του νήματος από τις ενοχές είναι εντός των προθέσεων του νηματοθέτη και προς αυτή την κατεύθυνση προχωρούμε εδώ και καιρό.
Ανακαεφαλαιώνοντας επιτρέψτε μου να σας είπω ότι ο νηματοθέτης < πράττει κατά τον δαίμονα εαυτού > [ πράττει ό,τι του υπαγορεύει η συνείδησή του ], όπως έγραφε και στην φωτογραφία που μας έκανε την τιμή ο κ. yorkie να μας αποστείλει από τον τάφο του James Douglas Morrison.
![]()
Εγω ειμαι της κλασσικης σχολής αγαπητε, κυρία στο σαλόνι και πουτάνα στο κρεβάτι!! ;)
γουστάρεις και συ λεσβιακό εεεεε?ψηφίσαμε Έρι, για να έχει και λίγο ενδιαφέρον!!!![]()