NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Yorkie, εσύ που είσαι από πάνω, όλο και κάτι θα ξες. Γιολάντα ποια είναι? Η Ρόζυ ή η Έρη?Τώρα που αναφέρατε κομμωτήριο..
![]()
Yorkie, εσύ που είσαι από πάνω, όλο και κάτι θα ξες. Γιολάντα ποια είναι? Η Ρόζυ ή η Έρη?
Απ την βιασυνη μου να ξηγησω το ονειρο στην θειτσαξεχασα να καλησπερισω την νεολαια.
![]()
Νταξει μωρε....Μικροαστικεs συνηθειεsΑπ την βιασυνη μου να ξηγησω το ονειρο στην θειτσαξεχασα να καλησπερισω την νεολαια.
![]()
Στα ριπαπα μου :-*απο εδω και περα θα αλλαξω νικ θα το κάμω θείτσα![]()
Γειά σου και σένα παλικάρι μου.Απ την βιασυνη μου να ξηγησω το ονειρο στην θειτσαξεχασα να καλησπερισω την νεολαια.
![]()
Το συζηταs???????????Μην χανειs χρονολετε να παρω αλογο κ να δωσω τον μεγαλοσωμο σκυλο σκυλο ; αυτη η αλογίσια με εξιτάρει![]()
πεθανα με το παχνι..Το συζηταs???????????Μην χανειs χρονο
σιγα μη παει το αλογο με ελλεηνιδα, δεν ειναι ολα τα ειδη του ζωϊκου βασιλειου πιρφορικα οπως οι σκυλοιλετε να παρω αλογο κ να δωσω τον μεγαλοσωμο σκυλο σκυλο ; αυτη η αλογίσια με εξιτάρει![]()
Εισαι ο πιο σοβαρος εδω περα... οποτε θελω να με πεις τι γλυκα να παρω για γενεθλια (εκτος τουρτας, λογικα θα εχουν) γρηγορα απαντα γιατι βιαζομαιΓειά σου και σένα παλικάρι μου.
Θα μου πεις τωρα, σοβαροι ανθρωποι επιστημονες τηλεφωνιομαστε για να μιλησουμε για ενα ποσταρισμα της Ερης στο μπου, αλλά δεν βαριεσαι...