blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Γυναικα ζητει σεξ, αντρας υποχρεωμενος να δωσει. Νόμος.
Εγώ μερικές φορές εμφανίζω παραβατική συμπεριφορά!
Γυναικα ζητει σεξ, αντρας υποχρεωμενος να δωσει. Νόμος.
τι σιγανοπαπαδια δουλευω ταυτοχρονα μανΚαλά πάει η ψηφοφορία.
Σιγανοπαπαδιά και ο κ. brabus, ο μοναχοφάης!!!!
τι σιγανοπαπαδια δουλευω ταυτοχρονα μαν![]()
Nα διαβασεις τον αλχημιστη. Καμια φορα ο θησαυρος ειναι κατω απο τα ποδια μας και τον ψαχνουμε δεκαδες χιλιομερα μακρια...ρε αλεξ ειλικρινα δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλα δεν βρικω τιποτα ουσιαστικό στην οποιαδήποτε συζήτηση η σχεση μαζί σου. Με κάποιους ανθρωπους εχεις χημεια και με καποιους οχι. Τι να κάνω
φυσικα εσυ τι περιμενες οτι ο μπραμπ ειναι αγαμητος; αλητης απο τοτε που τον ειχα προσλαβει με την μια και την αλληνεΚαλά πάει η ψηφοφορία.
Σιγανοπαπαδιά και ο κ. brabus, ο μοναχοφάης!!!!
φυσικα εσυ τι περιμενες οτι ο μπραμπ ειναι αγαμητος; αλητης απο τοτε που τον ειχα προσλαβει με την μια και την αλληνε![]()
μαν ειπαμε μπορει να ειναι μπαζο δεν ειναι ανοητηΣεις μην ομιλείτε.
Είσθε ύποπτη ως έχουσα σχέση με τον κ. brabus.
Το νήμα θα το διαλευκάνει και αυτό.
αυτο που εχετε μαθει τον αλχημιστη (μια μπουρδα ββλιο) και μερικές ατάκες και θεωρείτε οτι θα γαμησετε που να το πεις...Nα διαβασεις τον αλχημιστη. Καμια φορα ο θησαυρος ειναι κατω απο τα ποδια μας και τον ψαχνουμε δεκαδες χιλιομερα μακρια...
μαν ειπαμε μπορει να ειναι μπαζο δεν ειναι ανοητη![]()
Σεις μην ομιλείτε.
Είσθε ύποπτη ως έχουσα σχέση με τον κ. brabus.
Το νήμα θα το διαλευκάνει και αυτό.
Δηλαδη το ειπα για να σε ερεθισω και να μου κατσεις? Αυτο καταλαβες?αυτο που εχετε μαθει τον αλχημιστη (μια μπουρδα ββλιο) και μερικές ατάκες και θεωρείτε οτι θα γαμησετε που να το πεις...![]()
εγω θελω αυτος με φτυνει![]()
Ανετα νομιζω έμεσα το έχω δηλώσει.Εγώ αν υποσχεθώ ότι δε θα ζητήσω σεχ, θα με έκανες παρεα;
Εγώ αν υποσχεθώ ότι δε θα ζητήσω σεχ, θα με έκανες παρεα;
Ανετα νομιζω έμεσα το έχω δηλώσει.