alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ψηφισα. Νομιζω αυτονοητη η ψηφος μου.10 μέλη παρακολουθούν και μόνο 7 ψήφοι.
[move]ΨΗΦΙΣΤΕ, ρε!!![/move]
Ψηφισα. Νομιζω αυτονοητη η ψηφος μου.10 μέλη παρακολουθούν και μόνο 7 ψήφοι.
[move]ΨΗΦΙΣΤΕ, ρε!!![/move]
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΠοιος σε κάλεσε;![]()
Τι σκατα υπαστυνόμος α ειμαι... ;)Μωρή με παρακολουθείς; Και αναρωτιέμαι ποιος ειναι αυτός που με εχει παρει ξωπίσω τόσες μέρες;
β εισαι ακομη.....α του χρονου θα γινειςΤι σκατα υπαστυνόμος α ειμαι... ;)
α ειμαι πλεονβ εισαι ακομη.....α του χρονου θα γινεις
Χαζή εισαι.μερικες φορες εδω μεσα θα προτιμουσα να ημενα αντρας![]()
Χαζή εισαι.
Όποιον άντρα ρωτήσεις αν ηταν γυναίκα τι θα έκανε, θα σου απαντήσει ότι θα γαμιόταν όλη μέρα.
Εσύ αυτο να κανεις και θα νιώσεις άντρας σε γυναικείο σώμα.![]()
Καλοοοοοοοό!!!Ψηφισα. Νομιζω αυτονοητη η ψηφος μου.
Χαζή εισαι.
Όποιον άντρα ρωτήσεις αν ηταν γυναίκα τι θα έκανε, θα σου απαντήσει ότι θα γαμιόταν όλη μέρα.
αντρας εισαι ,πλακα μας κανεις;μερικες φορες εδω μεσα θα προτιμουσα να ημενα αντρας![]()
θα ηθελα να ημουν αντρας οχι κατ επίφαση αλλα για να μπορούσα να κάνω ανετα παρεα με καποιους απο εσας χωρις το στοιχειο του σεξ στην μεταξυ μας σκεσηΧαζή εισαι.
Εσύ αυτο να κανεις και θα νιώσεις άντρας σε γυναικείο σώμα.![]()
αντρας εισαι ,πλακα μας κανεις;
και αμα ημασταν κωλομπαραδες ή μπινεδες;θα ηθελα να ημουν αντρας οχι κατ επίφαση αλλα για να μπορούσα να κάνω ανετα παρεα με καποιους απο εσας χωρις το στοιχειο του σεξ στην μεταξυ μας σκεση![]()
Αν σου υποσχεθω δηλαδη οτι δεν θα σου ζητησω σεξ, θα κανουμε παρεα?θα ηθελα να ημουν αντρας οχι κατ επίφαση αλλα για να μπορούσα να κάνω ανετα παρεα με καποιους απο εσας χωρις το στοιχειο του σεξ στην μεταξυ μας σκεση![]()
και αμα ημασταν κωλομπαραδες ή μπινεδες;
Αν σου υποσχεθω δηλαδη οτι δεν θα σου ζητησω σεξ, θα κανουμε παρεα?
Γυναικα ζητει σεξ, αντρας υποχρεωμενος να δωσει. Νόμος.Και αν σας ζητήσει αυτή;
Αν σου υποσχεθω δηλαδη οτι δεν θα σου ζητησω σεξ, θα κανουμε παρεα?