gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι φιλοξενια προσφερεις σε εναν ξενο συνηθως;πες οτι ερχομαι σπιτι σουΜε λεει και ο μπιζ αφιλοξενη, να σκάσω ειμαι![]()
τι φιλοξενια προσφερεις σε εναν ξενο συνηθως;πες οτι ερχομαι σπιτι σουΜε λεει και ο μπιζ αφιλοξενη, να σκάσω ειμαι![]()
τσομπανη θεςν να ρθεις και συ να μας παιρνεις ματι? εισαι ανωμαλος?τι φιλοξενια προσφερεις σε εναν ξενο συνηθως;πες οτι ερχομαι σπιτι σου
Θα αφεθώ στα έμπειρα χέρια σου.Γιατι να κινδυνευεις νικολάκη;απλά ειναι πιο σικ το μέρος
Ε βέβαια αν εισαι της ταβέρνας και του απλου τι να πω θα σε παω τοιχο τοιχο στα καστρα που και εκει εχει κοσμοσυρροη αλλα ειναι πιο εναλλακτικα
![]()
Με λεει και ο μπιζ αφιλοξενη, να σκάσω ειμαι![]()
τι φιλοξενια προσφερεις σε εναν ξενο συνηθως;πες οτι ερχομαι σπιτι σου
ανωμαλαρα ειμαιτσομπανη θεςν να ρθεις και συ να μας παιρνεις ματι? εισαι ανωμαλος?![]()
![]()
πες οτι παιρνουσα και ανεβαινω να πω ενα γεια,τι φιλοξενια θα μου παρεχεις;ξενο απο που απο μακρυα εννοεις ; η αν ερθει ενας φιλος σπιτι
ΚυριοςΘα αφεθώ στα έμπειρα χέρια σου.
Αν έρθεις εσύ όμως Αθήνα μη διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις, στα καλύτερα θα σε πάω.
στα καλυτερα μπουρδελα εννοει....τι κυριος;Κυριος![]()
πες οτι παιρνουσα και ανεβαινω να πω ενα γεια,τι φιλοξενια θα μου παρεχεις;
Αποκλειεται ο νικολακης ειναι Κύριος σωστός. Και πάω και στοιχημα ;)στα καλυτερα μπουρδελα εννοει....τι κυριος;![]()
παιδια ο λουτσος ειναι ο χαμενος διδυμος αδερφος μου,σημερα το εμαθαδεν ...είσαι του ..τοίχο..τοίχο δηλαδής?
![]()
![]()
Σίγουρα; Μήπως τη φθονείτε μετά από τη απρόσμενη για σας νίκη;Κοσμοσυρροή στα κάστρα;;;
Μάλλον να σας ξαποστείλει θέλει με καμία τροφική δηλητηρίαση,κύριε.
Είναι πολύ φιλόξενη!
Μωρή με παρακολουθείς; Και αναρωτιέμαι ποιος ειναι αυτός που με εχει παρει ξωπίσω τόσες μέρες;Αποκλειεται ο νικολακης ειναι Κύριος σωστός. Και πάω και στοιχημα ;)
..πόσο .ντρέπομαι ....Θεέ μουπαιδια ο λουτσος ειναι ο χαμενος διδυμος αδερφος μου,σημερα το εμαθα
την ροζυ την παιρνει απο πισω ο αλεξ παντως ;)Μωρή με παρακολουθείς; Και αναρωτιέμαι ποιος ειναι αυτός που με εχει παρει ξωπίσω τόσες μέρες;
Σίγουρα; Μήπως τη φθονείτε μετά από τη απρόσμενη για σας νίκη;
να βαλεις μπουρκα αμα ντρεπεσαι να εισαι και στην μοδα..πόσο .ντρέπομαι ....Θεέ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και το αντίθετο. Τελειωμένη περίπτωση.την ροζυ την παιρνει απο πισω ο αλεξ παντως ;)