blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν ειμαι εκ Πανοραματος, απλά με παρασέρνουν αι παρέαι, αι κακαι![]()
Καλώς, κα. ξανθιά!
Δεν ειμαι εκ Πανοραματος, απλά με παρασέρνουν αι παρέαι, αι κακαι![]()
θα αυτοκαλεσθω θα κανω αυτοψια και το πιθανοτερο θα αυτομολισωΠοιος σε κάλεσε;![]()
to πανοραμα φημίζεται για τα τρυγωνά του και όχι για τις κοντές ξανθές ...με ρίζαΜπα;
Στο Πανόραμα;;; Βλέπετε; Τα έλεγα και παλαιότερα. Ξανθιά εκ Πανοράματος είσθε!
στη "νιγριτα" μαν που ζεις?κ. NICK TRIVE, ελάτε Θεσσαλονίκη.
Σας ετοιμάζει καλό τουρ η κα. ' Εριναλ.
Αν βέβαια βρείτε θέση στο μπαρ που θέλει να σας πάει αφού το πιο πιθανό είναι να ξεροσταλιάσετε στο κρύο περιμένοντας από έξω για να αδειάσει κάποια θέση.
Εχει όμως δίπλα από το μπαρ το < Παραδοσιακό >, που είναι από τα πιο καλά μπουγατσατζίδικα της πόλης και άρα η κα. Έριναλ θα ξοδευθεί και θα σας φιλέψει.
to πανοραμα φημίζεται για τα τρυγωνά του και όχι για τις κοντές ξανθές ...με ρίζα![]()
![]()
εσυ εισαι καραφλούλιΚαλώς, κα. ξανθιά!
Θα παει η ερι σε μπαρ και δεν θα βρει να μπει... χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχα το ανέγδοτο της ημέρας
εσυ εισαι καραφλούλι![]()
Πόσες γνώσεις πια; και τι κατάφερες;Φτωχός άσχημος να γαμείς σε μπουρδελαto πανοραμα φημίζεται για τα τρυγωνά του και όχι για τις κοντές ξανθές ...με ρίζα![]()
![]()
παιδια εδω ειναι το θρεντ που κανονιζουμε παρτουζες;ειμαι νεο μελος εδω βοηθηστε με
στα μπαρ με απασχολεί μονο η παρέα.Οπότε δεν ασχολούμαι και πολύ πάω όπου με πάνεΓι΄ αυτό μετά αυτά τα μπαρ είναι βραχύβια.
Επειδή πλημμυρίζουν στην αρχή από ξανθιές από το Πανόραμα και δεν μπορεί να μπει ο σωστός κόσμος. Μετά οι ξανθιές πάνε στα κομμωτήρια του Πανοράματος και τα μπαρ κλείνουν.
Φαντάζομαι ότι τα ίδια θα λέγατε, παλαιότερα και για το Αλφα, κα. Έριναλ... που έκλεισε όταν άνοιξε το Ντιο ...
10 μέλη παρακολουθούν και μόνο 7 ψήφοι.
[move]ΨΗΦΙΣΤΕ, ρε!!![/move]
και σεις απο τα λογια μου αλλά δεν το έκαμα θέμα..Τσουκ!
Ατυχήσατε και παραπλανείσθε από το άβατάρ μου.
στα μπαρ με απασχολεί μονο η παρέα.Οπότε δεν ασχολούμαι και πολύ πάω όπου με πάνε![]()
Κινδυνεύω εκει μάτια μου;Τον νικολακη ομως αν ερθει θα τον παω στο Dio con Dio
ουτε εγω ψηφιζω ειμαι αναρχαςεγώ σε τέτοια ψηφοφορία ...στημένη δεν ψηφίζω σεβάσμιε ! άκου 41.000 άνδρες ..προτιμούν την έρι ?![]()
![]()
Γιατι να κινδυνευεις νικολάκη;Κινδυνεύω εκει μάτια μου;
Εγώ ανήκω στην κατηγορία κάστρα. Απο τότε εχω να έρθω Θεσσαλονίκη.