Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
κ. NICK TRIVE, ελάτε Θεσσαλονίκη.
Σας ετοιμάζει καλό τουρ η κα. ' Εριναλ.
Αν βέβαια βρείτε θέση στο μπαρ που θέλει να σας πάει αφού το πιο πιθανό είναι να ξεροσταλιάσετε στο κρύο περιμένοντας από έξω για να αδειάσει κάποια θέση.
Εχει όμως δίπλα από το μπαρ το < Παραδοσιακό >, που είναι από τα πιο καλά μπουγατσατζίδικα της πόλης και άρα η κα. Έριναλ θα ξοδευθεί και θα σας φιλέψει.
στη "νιγριτα" μαν που ζεις?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Θα παει η ερι σε μπαρ και δεν θα βρει να μπει... χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχα το ανέγδοτο της ημέρας

Γι΄ αυτό μετά αυτά τα μπαρ είναι βραχύβια.
Επειδή πλημμυρίζουν στην αρχή από ξανθιές από το Πανόραμα και δεν μπορεί να μπει ο σωστός κόσμος. Μετά οι ξανθιές πάνε στα κομμωτήρια του Πανοράματος και τα μπαρ κλείνουν.
Φαντάζομαι ότι τα ίδια θα λέγατε, παλαιότερα και για το Αλφα, κα. Έριναλ... που έκλεισε όταν άνοιξε το Ντιο ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
10 μέλη παρακολουθούν και μόνο 7 ψήφοι.

[move]ΨΗΦΙΣΤΕ, ρε!!![/move]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιδια εδω ειναι το θρεντ που κανονιζουμε παρτουζες;ειμαι νεο μελος εδω βοηθηστε με

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Γι΄ αυτό μετά αυτά τα μπαρ είναι βραχύβια.
Επειδή πλημμυρίζουν στην αρχή από ξανθιές από το Πανόραμα και δεν μπορεί να μπει ο σωστός κόσμος. Μετά οι ξανθιές πάνε στα κομμωτήρια του Πανοράματος και τα μπαρ κλείνουν.
Φαντάζομαι ότι τα ίδια θα λέγατε, παλαιότερα και για το Αλφα, κα. Έριναλ... που έκλεισε όταν άνοιξε το Ντιο ...
στα μπαρ με απασχολεί μονο η παρέα.Οπότε δεν ασχολούμαι και πολύ πάω όπου με πάνε :dunno:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κινδυνεύω εκει μάτια μου;
Εγώ ανήκω στην κατηγορία κάστρα. Απο τότε εχω να έρθω Θεσσαλονίκη.
  Γιατι να κινδυνευεις νικολάκη;  :think: απλά ειναι πιο σικ το μέρος :grin: Ε βέβαια αν εισαι της ταβέρνας και του απλου τι να πω θα σε παω τοιχο τοιχο στα καστρα που και εκει εχει κοσμοσυρροη αλλα ειναι πιο εναλλακτικα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Με λεει και ο μπιζ αφιλοξενη, να σκάσω ειμαι  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories