erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εγω πληγωθεί ήδη ;)Απλώς σας ενημερωνω με πλάγιο τρόπο, να μην αναμένετε αγάπες κι έρωτες, γιατί θα πληγωθείτε.
εγω πληγωθεί ήδη ;)Απλώς σας ενημερωνω με πλάγιο τρόπο, να μην αναμένετε αγάπες κι έρωτες, γιατί θα πληγωθείτε.
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχα και στην αθωνος χαχαχαχαχαχαχαχαχαΣτα κάστρα σας πήγε, κ. brabus? Εκεί πηγαίναν φοιτητές την δεκαετία του 80, παράνομα ζευγαράκια την δεκαετία του 90,πούλμαν από τηνεπαρχία την δεκαετία του 2000 και κανείς σήμερα!
Στα κάστρα σας πήγε, κ. brabus? Εκεί πηγαίναν φοιτητές την δεκαετία του 80, παράνομα ζευγαράκια την δεκαετία του 90,πούλμαν από τηνεπαρχία την δεκαετία του 2000 και κανείς σήμερα!
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχα και στην αθωνος χαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες που σε πηγαινουν στα καστρα ,απλα αντρες που δεν πινουν πολυΣτην Αθωνος πάνε τα πούλμαν που δεν πάνε στα κάστρα πια και πρωτοετείς φοιτητές που μεθάνε.
Σε ποία κατηγορία υπάγεσθε κ. brabus?
αυτος που χαθηκε ειναι ο αλπλουλα.. λετε να ερχεται θεσσαλονικη οπως μου υποσχεθηκε![]()
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες που σε πηγαινουν στα καστρα ,απλα αντρες που δεν πινουν πολυ![]()
Ξεκινήστε από τα κάστρα. Τώρα πια ξέρετε...
στους μπεκρηδεςΔεν απαντήσατε, κύριε.
θα ξεκινησω απο φαι στην λεσχη του ΑΠΘ και κρασι με το κιλο απο το σουπερ μαρκετ![]()
Τον νικολακη ομως αν ερθει θα τον παω στο Dio con Dio
να κανω πεντακοκια χιλιομετρα για να φαω σπανακοριζο απ τα χερακια της να πιω σατο πετρους λιντλ του 69 και για επιδορπιο "ζαρωμενο γιαρμα" ?πριτς δεν σφαξανε![]()
Ποιος σε κάλεσε;να κανω πεντακοκια χιλιομετρα για να φαω σπανακοριζο απ τα χερακια της να πιω σατο πετρους λιντλ του 69 και για επιδορπιο "ζαρωμενο γιαρμα" ?πριτς δεν σφαξανε![]()
Δεν ειμαι εκ Πανοραματος, απλά με παρασέρνουν αι παρέαι, αι κακαιΜπα;
Στο Πανόραμα;;; Βλέπετε; Τα έλεγα και παλαιότερα. Ξανθιά εκ Πανοράματος είσθε!
Θα παει η ερι σε μπαρ και δεν θα βρει να μπει... χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχαχαχαχα το ανέγδοτο της ημέραςκ. NICK TRIVE, ελάτε Θεσσαλονίκη.
Σας ετοιμάζει καλό τουρ η κα. ' Εριναλ.
Αν βέβαια βρείτε θέση στο μπαρ που θέλει να σας πάει αφού το πιο πιθανό είναι να ξεροσταλιάσετε στο κρύο περιμένοντας από έξω για να αδειάσει κάποια θέση.
Εχει όμως δίπλα από το μπαρ το < Παραδοσιακό >, που είναι από τα πιο καλά μπουγατσατζίδικα της πόλης και άρα η κα. Έριναλ θα ξοδευθεί και θα σας φιλέψει.