Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
η απελπισια μου ασκει αφορητη πιεση να αποδεχθω  την προσφορα σου  :2funny:
απο την μια η λογικη μου λεει χυστην
απο την αλλη η καρδια μου λεει μη
και γω στην μεση να παλευω απεγνωσμενα
σαν επιβητορ που του κοβουν το πουλι

Δυο φωνές μου φωνάζουν,
δυο φωνές με τρελαίνουν,
να φύγω ... να πάω, που;
Δυο φωνές μου φωνάζουν,
δυο φωνές με τρομάζουν,
να μείνω ... να κάνω, τι;  :2funny:

Γαμήστε, κύριε.
Να ησυχάσουμε και εμείς και το νήμα να ασχοληθεί με κάτι πιο ευχάριστο από το δράμα, που βιώνετε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μετα τις δικές σας δηλώσεις χθες, δεν αμφί βάλουμε για την περιγραφή αλλα αν πρέπει να σας θεωρούμε νικ που συγκαταλέγεται στη κατηγορία τρανς.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[move]ΠΓΙΟΤΗΤΑ[/move]

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μετα τις δικές σας δηλώσεις χθες, δεν αμφί βάλουμε για την περιγραφή αλλα αν πρέπει να σας θεωρούμε νικ που συγκαταλέγεται στη κατηγορία τρανς.
χαχαχααχαχαχχααχαχαχαχχααχαχαχαχαχ παναθεμα σε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Κατ΄ αρχήν δεν ρώτησα εσάς αλλά τα λοιπά μέλη του νήματος.
Σεις έχετε έννομο συμφέρον.
Το φέρνετε από εδώ, το φέρνετε από εκεί θα μας προκύψετε και εσείς οι δύο < Αλεξ και Ρόζυ >. Ελπίζω μόνο μη μας γεμίσετε και εσείς με σάλια, όπως επιχειρούν κατ΄ επανάλειψη να κάνουν αυτοί οι δύο...

Μην ανησυχείτε.

Η σχεση κ. Μπράμπου-δίδος Ερινάλιας, είναι αυστηρά σαρκική-σεξουαλική. Δεν αχολούνται με έρωτες και λοιπά ανούσια σερμπέτια.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μην ανησυχείτε.

Η σχεση κ. Μπράμπου-δίδος Ερινάλιας, είναι αυστηρά σαρκική-σεξουαλική. Δεν αχολούνται με έρωτες και λοιπά ανούσια σερμπέτια.  :)

Παραπλανείσθε, δυστυχώς, κύριε. Είσθε ευκολόπιστος εξαιτίας της προχωρημένης ηλικίας σας.
Μόλις ομολογήσουν την σχέση τους, θα νιώσουν ελεύθεροι και θα μας πλημμυρίσουν με μέλια και λοιπά κολλώδη παχύρευστα υγρά ... [ μπλιαχ ].

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μην ανησυχείτε.

Εχει πηδηξει ολα τα γκομενακια του λεκανοπεδίου και παιζει με την Αγια ψυχουλα μου,  και δεις με εμπαίζετε; :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.112
Πόντοι
2.606
Μην ανησυχείτε.

εχουμε πλατωνικο ερωτα γνωριστηκαμε σε ενα συμποσιο σε τσιπουραδικο στα καστρα  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
τα εχω πει πολλακις. Τι εννοει ο χαιμ με τις ενορκες; τρωγομαι να ξεχεστουμε πρωι πρωι.. :tooth:

Ο κ. heimweh  είναι μαζί μας. Είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και ανεξάρτητο μυαλό. Μην ανησυχείτε.
Απλά είναι πολύ σιωπηλός και μοναχοφάης. Αλλά αυτό απασχολεί ημας και όχι υμάς, κα. Έριναλ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο κ. heimweh  είναι μαζί μας. Είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και ανεξάρτητο μυαλό. Μην ανησυχείτε.
Απλά είναι πολύ σιωπηλός και μοναχοφάης. Αλλά αυτό απασχολεί ημας και όχι υμάς, κα. Έριναλ.
Πηδάει αλλα δεν ομιλει; Ούτε στο σεξ;κακώς.. :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εχουμε πλατωνικο ερωτα γνωριστηκαμε σε ενα συμποσιο σε τσιπουραδικο στα καστρα  :grin:

Στα κάστρα σας πήγε, κ. brabus? Εκεί πηγαίναν φοιτητές την δεκαετία του 80, παράνομα ζευγαράκια την δεκαετία του 90,πούλμαν από τηνεπαρχία την δεκαετία του 2000 και κανείς σήμερα!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Εχει πηδηξει ολα τα γκομενακια του λεκανοπεδίου και παιζει με την Αγια ψυχουλα μου,  και δεις με εμπαίζετε; :grin:

Απλώς σας ενημερωνω με πλάγιο τρόπο, να μην αναμένετε αγάπες κι έρωτες, γιατί θα πληγωθείτε.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

[move]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/move]

Το νήμα είχε υποσχεθεί ότι το θέμα της νέας μας ψηφοφορίας μας θα ήταν η αποκάλυψη του ενόχου μυστικού, που διατηρούμε καλά κρυμμένο εντός του νήματος. Δυστυχώς τεχνικά προβλήματα μας αναγκάζουν να αναβάλλουμε την ψηφοφορία αυτή για την Δευτέρα, 24/11/2014.
Η αναβολή όμως αυτή μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το δράμα, που ταλανίζει το νήμα από την αρχή της λειτουργίας του και έως σήμερα [ 589 σελίδες ].
Το δράμα αυτό έχει να κάνει με τον συμπαθέστατο κ. brabus67. Όπως όλοι γνωρίζετε ο κ. brabus67 δεν γαμεί!!! Δοκιμάσαμε να τον βοηθήσουμε, κρυφίως, τοποθετώντας τον στις ψηφοφορίες αλλά ούτε και εκεί κατέστη δυνατόν να γαμήσει...
Ας ενσκύψουμε συλλογικά στο πρόβλημά του και ας τον βοηθήσουμε απαντώντας στο ερώτημα < πότε επιτέλους ο κ. brabus67 θα γαμήσει ; >.

[move]ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σταθείτε αλληλέγγυοι στον κ. brabus67
[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom