brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.111
- Πόντοι
- 2.606
ωραιο γκομενετο δηλαδηΠείτε της τότε να μην φοβάται και να έλθει η ίδια. Είναι οπως η περιγραφή σας, αλλά με λίγο μεγαλύτερο βυζι.![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.smiley-lol.com/smiley/asile/vil-gaga.gif[/img[/URL]])
ωραιο γκομενετο δηλαδηΠείτε της τότε να μην φοβάται και να έλθει η ίδια. Είναι οπως η περιγραφή σας, αλλά με λίγο μεγαλύτερο βυζι.![]()
Ειμαι ξανθια με βυζά και καμπυλες, α.. και όμορφη. Πολύ σέξι και αισθησιακό γκομένακιΠείτε της τότε να μην φοβάται και να έλθει η ίδια. Είναι οπως η περιγραφή σας, αλλά με λίγο μεγαλύτερο βυζι.![]()
Θα υβρίζω οσο θέλωΝα μείνετε στο δικό μας νήμα και να μην υβρίζετε!
Δεν γινεται ρε παιδια να σας στειλω γυναίκα χωρις βυζα ειναι αμαρτιαΚαι σ΄ εμάς κα. Έριναλ. Δεν θα έχετε και ιδιαίτερα έξοδα αποστολής εξαιτίας της τοπικής γειτνίασης.
Ειναι προφανής η απάντηση της νέας ψηφοφορίας. Δεν υπαρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανό της να μη γαμεί ο brabus67.
Ειμαι σίγουρος ότι αυτά που γαμεί ούτε στο ύπνο μας οι υπολοιποι.
Το παιχνιδάκι του ώστε να ρίξει στο κρεβάτι την κα. Ερινάλ, σας οδήγησε σε λάθος υποψίες..
Παίζει καλά το παιχνίδι του αγάμητου που εξιτάρει τις γυναίκες.
Δεν γινεται ρε παιδια να σας στειλω γυναίκα χωρις βυζα ειναι αμαρτια![]()
![]()
Σιγα μην γαμεί ο μπραμπΕιναι προφανής η απάντηση της νέας ψηφοφορίας. Δεν υπαρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανό της να μη γαμεί ο brabus67.
Ειμαι σίγουρος ότι αυτά που γαμεί ούτε στο ύπνο μας οι υπολοιποι.
Το παιχνιδάκι του ώστε να ρίξει στο κρεβάτι την κα. Ερινάλ, σας οδήγησε σε λάθος υποψίες..
Παίζει καλά το παιχνίδι του αγάμητου που εξιτάρει τις γυναίκες.
λες να γαμω και να μην το ξερωΚατ΄ αρχήν μη μιλάτε σεις, που έχετε κρεββατωθεί με οποιοδήποτε θηλυκό < εργάζεται > στο λεκανοπέδιο.
Κατά τα λοιπά εύστοχη η παρατήρησή σας. Την οποία εγώ επεκτείνω... Λέτε να είναι ζευγαράκι με την κα. Εριναλ και να μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό;;;
Κατ΄ αρχήν μη μιλάτε σεις, που έχετε κρεββατωθεί με οποιοδήποτε θηλυκό < εργάζεται > στο λεκανοπέδιο.
Κατά τα λοιπά εύστοχη η παρατήρησή σας. Την οποία εγώ επεκτείνω... Λέτε να είναι ζευγαράκι με την κα. Εριναλ και να μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό;;;
Σε βαρος των πολιτων??
Οι πολιτες με το νεο συστημα
1) ξεχνανε τις αναβολες, οι οποιες πληρωνονται, ο,τι κι αν λενε ο Μπλιζ και η Ερη,
2) Θα παιρνουν αποφαση αμεσως
3) μειωνονται τα εξοδα, αφου δεν υπαρχει πια παρασταση και γραμματιο στο ακροατηριο.
Βλαπτονται:
Οι δικηγοροι που θελουν να κανουν σόου στο ακροατηριο. ΜΟΝΟ.
Οσο για το τι αναδεικνυεται στο ακροατηριο με τους μαρτυρες, ας το αφησουμε καλυτερα...
Για να μην πω οτι στις δικες των διατροφων και γενικα τις οικογενειακες διαφορες, πρεπει να ερθουν οι συγγενεις να βριζονται κανενα διωρο εξεταζομενοι ως μαρτυρες, ή ακομη χειροτερα, να εξεταζονται ανωμοτι οι διαδικοι για να τσακωνονται με τον δικηγορο του αντιδικου.
Ειμαι ξανθια με βυζά και καμπυλες, α.. και όμορφη. Πολύ σέξι και αισθησιακό γκομένακι![]()
Για να μην αναφέρω τις ένορκες βεβαιώσεις...
η απελπισια μου ασκει αφορητη πιεση να αποδεχθω την προσφορα σου![]()
![]()
![]()
οχι αλλα θα ήθελα
Για να μην αναφέρω τις ένορκες βεβαιώσεις...
λες να γαμω και να μην το ξερω![]()
Μετα τις δικές σας δηλώσεις χθες, δεν αμφί βάλουμε για την περιγραφή αλλα αν πρέπει να σας θεωρούμε νικ που συγκαταλέγεται στη κατηγορία τρανς.Ειμαι ξανθια με βυζά και καμπυλες, α.. και όμορφη. Πολύ σέξι και αισθησιακό γκομένακι![]()
![]()
![]()
![]()
οχι αλλα θα ήθελα