Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
Πείτε της τότε να μην φοβάται και να έλθει η ίδια.  Είναι οπως η περιγραφή σας, αλλά με λίγο μεγαλύτερο βυζι.  :)
ωραιο γκομενετο δηλαδη
URL]]

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ειναι προφανής η απάντηση της νέας ψηφοφορίας. Δεν υπαρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανό της να μη γαμεί ο brabus67.
Ειμαι σίγουρος ότι αυτά που γαμεί ούτε στο ύπνο μας οι υπολοιποι.

Το παιχνιδάκι του ώστε να ρίξει στο κρεβάτι την κα. Ερινάλ, σας οδήγησε σε λάθος υποψίες..
Παίζει καλά το παιχνίδι του αγάμητου που εξιτάρει τις γυναίκες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πείτε της τότε να μην φοβάται και να έλθει η ίδια.  Είναι οπως η περιγραφή σας, αλλά με λίγο μεγαλύτερο βυζι.  :)
 Ειμαι ξανθια με βυζά και καμπυλες, α.. και όμορφη. Πολύ σέξι και αισθησιακό γκομένακι  :birdman:  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και σ΄ εμάς κα. Έριναλ. Δεν θα έχετε και ιδιαίτερα έξοδα αποστολής εξαιτίας της τοπικής γειτνίασης.
  Δεν γινεται ρε παιδια να σας στειλω γυναίκα χωρις βυζα ειναι αμαρτια :tits2: :tits:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ειναι προφανής η απάντηση της νέας ψηφοφορίας. Δεν υπαρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανό της να μη γαμεί ο brabus67.

Το παιχνιδάκι του ώστε να ρίξει στο κρεβάτι την κα. Ερινάλ, σας οδήγησε σε λάθος υποψίες..

Κατ΄ αρχήν μη μιλάτε σεις, που έχετε κρεββατωθεί με οποιοδήποτε θηλυκό < εργάζεται > στο λεκανοπέδιο.
Κατά τα λοιπά εύστοχη η παρατήρησή σας. Την οποία εγώ επεκτείνω... Λέτε να είναι ζευγαράκι με την κα. Εριναλ και να μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό;;;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[move]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/move]

Το νήμα είχε υποσχεθεί ότι το θέμα της νέας μας ψηφοφορίας μας θα ήταν η αποκάλυψη του ενόχου μυστικού, που διατηρούμε καλά κρυμμένο εντός του νήματος. Δυστυχώς τεχνικά προβλήματα μας αναγκάζουν να αναβάλλουμε την ψηφοφορία αυτή για την Δευτέρα, 24/11/2014.
Η αναβολή όμως αυτή μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το δράμα, που ταλανίζει το νήμα από την αρχή της λειτουργίας του και έως σήμερα [ 589 σελίδες ].
Το δράμα αυτό έχει να κάνει με τον συμπαθέστατο κ. brabus67. Όπως όλοι γνωρίζετε ο κ. brabus67 δεν γαμεί!!! Δοκιμάσαμε να τον βοηθήσουμε, κρυφίως, τοποθετώντας τον στις ψηφοφορίες αλλά ούτε και εκεί κατέστη δυνατόν να γαμήσει...
Ας ενσκύψουμε συλλογικά στο πρόβλημά του και ας τον βοηθήσουμε απαντώντας στο ερώτημα < πότε επιτέλους ο κ. brabus67 θα γαμήσει ; >.

[move]ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σταθείτε αλληλέγγυοι στον κ. brabus67
[/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Σιγα μην γαμεί ο μπραμπ :birdman:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
Κατ΄ αρχήν μη μιλάτε σεις, που έχετε κρεββατωθεί με οποιοδήποτε θηλυκό < εργάζεται > στο λεκανοπέδιο.
Κατά τα λοιπά εύστοχη η παρατήρησή σας. Την οποία εγώ επεκτείνω... Λέτε να είναι ζευγαράκι με την κα. Εριναλ και να μας παραμυθιάζουν τόσο καιρό;;;
λες να γαμω και να μην το ξερω  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οχι αλλα θα ήθελα

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Σε βαρος των πολιτων??
Οι πολιτες με το νεο συστημα
1) ξεχνανε τις αναβολες, οι οποιες πληρωνονται, ο,τι κι αν λενε ο Μπλιζ και η Ερη,
2) Θα παιρνουν αποφαση αμεσως
3) μειωνονται τα εξοδα, αφου δεν υπαρχει πια παρασταση και γραμματιο στο ακροατηριο.
Βλαπτονται:
Οι δικηγοροι που θελουν να κανουν σόου στο ακροατηριο. ΜΟΝΟ.

Οσο για το τι αναδεικνυεται στο ακροατηριο με τους μαρτυρες, ας το αφησουμε καλυτερα...
Για να μην πω οτι στις δικες των διατροφων και γενικα τις οικογενειακες διαφορες, πρεπει να ερθουν οι συγγενεις να βριζονται κανενα διωρο εξεταζομενοι ως μαρτυρες, ή ακομη χειροτερα, να εξεταζονται ανωμοτι οι διαδικοι για να τσακωνονται με τον δικηγορο του αντιδικου.

Για να μην αναφέρω τις ένορκες βεβαιώσεις...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
 Ειμαι ξανθια με βυζά και καμπυλες, α.. και όμορφη. Πολύ σέξι και αισθησιακό γκομένακι  :birdman:  

Λησμονήσατε τα : ψηλή και γαλανομάτα.  :thefinge: (Με την καλή την έννοια, πάντα)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Για να μην αναφέρω τις ένορκες βεβαιώσεις...

Κοιτάξτε κ. συνάδελφε.
Αν ανατρέξετε στις απογευματινές σελίδες του Σαββάτου θα δείτε πόσο διαφωνήσαμε με τον κ. Αλεξ. Μην επανεισάγετε το ζήτημα αυτό. Μόνο ο κ. Αλεξ είναι υπέρ της τροποποίησης και σεβόμεθα την μοναδικότητά του και την πρωτοτυπία του.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
η απελπισια μου ασκει αφορητη πιεση να αποδεχθω  την προσφορα σου  :2funny:
απο την μια η λογικη μου λεει χυστην
απο την αλλη η καρδια μου λεει μη
και γω στην μεση να παλευω απεγνωσμενα
σαν επιβητορ που του κοβουν το πουλι

Δυο φωνές μου φωνάζουν,
δυο φωνές με τρελαίνουν,
να φύγω ... να πάω, που;
Δυο φωνές μου φωνάζουν,
δυο φωνές με τρομάζουν,
να μείνω ... να κάνω, τι;  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μετα τις δικές σας δηλώσεις χθες, δεν αμφί βάλουμε για την περιγραφή αλλα αν πρέπει να σας θεωρούμε νικ που συγκαταλέγεται στη κατηγορία τρανς.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Κατ΄ αρχήν δεν ρώτησα εσάς αλλά τα λοιπά μέλη του νήματος.
Σεις έχετε έννομο συμφέρον.
Το φέρνετε από εδώ, το φέρνετε από εκεί θα μας προκύψετε και εσείς οι δύο < Αλεξ και Ρόζυ >. Ελπίζω μόνο μη μας γεμίσετε και εσείς με σάλια, όπως επιχειρούν κατ΄ επανάλειψη να κάνουν αυτοί οι δύο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom