Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ΛΗΞΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Το νήμα ανακοινώνει την περαίωση της ψηφοφορίας.
Το νήμα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την κα. 'Εριναλ, που άντεξε να είναι θέμα σε δύο συνεχόμενες ψηφοφορίες.
Γι΄ αυτό ίσως τα μέλη της πρόσφεραν, ως ανταμοιβή, τον έρωτά τους, όπως στα παραμύθια.
Το σεξ επικράτησε και το ποσοστό του, αναγόμενο στον αριθμό των μελών του μπου, μας υποδεικνύει ότι [ 141863  Χ  28,8% ] 40.856 μέλη ποθούν την κα. Έριναλ!!!
Αφήνουμε λοιπόν την κα. Έριναλ να ξεκουραστεί και να ... διαχειριστεί τον θρίαμβό της και σε λίγο αναρτούμε τη νέα ψηφοφορία μας.
Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά η ψηφοφορία ητο στημένη.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
[move]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/move]

Το νήμα είχε υποσχεθεί ότι το θέμα της νέας μας ψηφοφορίας μας θα ήταν η αποκάλυψη του ενόχου μυστικού, που διατηρούμε καλά κρυμμένο εντός του νήματος. Δυστυχώς τεχνικά προβλήματα μας αναγκάζουν να αναβάλλουμε την ψηφοφορία αυτή για την Δευτέρα, 24/11/2014.
Η αναβολή όμως αυτή μας δίνει την ευικαιρία να ασχοληθούμε με το δράμα, που ταλανίζει το νήμα από την αρχή της λειτουργίας του και έως σήμερα [ 589 σελίδες ].
Το δράμα αυτό έχει να κάνει με τον συμπαθέστατο κ. brabus67. Όπως όλοι γνωρίζετε ο κ. brabus67 δεν γαμεί!!! Δοκιμάσαμε να τον βοηθήσουμε, κρυφίως, τοποθετώντας τον στις ψηφοφορίες αλλά ούτε και εκεί κατέστη δυνατόν να γαμήσει...
Ας ενσκύψουμε συλλογικά στο πρόβλημά του και ας τον βοηθήσουμε απαντώντας στο ερώτημα < πότε επιτέλους ο κ. brabus67 θα γαμήσει ; >.

[move]ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Σταθείτε αλληλέγγυοι στον κ. brabus67
[/move]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Το νήμα είχε υποσχεθεί ότι το θέμα της νέας μας ψηφοφορίας μας θα ήταν η αποκάλυψη του ενόχου μυστικού, που διατηρούμε καλά κρυμμένο εντός του νήματος. Δυστυχώς τεχνικά προβλήματα μας αναγκάζουν να αναβάλλουμε την ψηφοφορία αυτή για την Δευτέρα, 24/11/2014.
Η αναβολή όμως αυτή μας δίνει την ευικαιρία να ασχοληθούμε με το δράμα, που ταλανίζει το νήμα από την αρχή της λειτουργίας του και έως σήμερα [ 589 σελίδες ].
Το δράμα αυτό έχει να κάνει με τον συμπαθέστατο κ. brabus67. Όπως όλοι γνωρίζετε ο κ. brabus67 δεν γαμεί!!! Δοκιμάσαμε να τον βοηθήσουμε, κρυφίως, τοποθετώντας τον στις ψηφοφορίες αλλά ούτε και εκεί κατέστη δυνατόν να γαμήσει...
Ας ενσκύψουμε συλλογικά στο πρόβλημά του και ας τον βοηθήσουμε απαντώντας στο ερώτημα < πότε επιτέλους ο κ. brabus67 θα γαμήσει ; >.

[/move]
μπλιζ να παω να βριστω σε αλλα θρεντ να μην παω; Δωσε μου μια σωστή και συνετη λυση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467

Προσπάθησε να καλύψει το γκουροσκάνδαλο με  ερισκάνδαλο. Πιονάκι του συστήματος κι αυτός.  :sunglasses:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Προσπάθησε να καλύψει το γκουροσκάνδαλο με  ερισκάνδαλο. Πιονάκι του συστήματος κι αυτός.  :sunglasses:
πουτανάκι του συστήματος. :tooth:  Θα αντέξω να μην πω σε πολιτικό θρεντ σημερις; ιδου η απορία  :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
Αλλη.Κανένα μουνάκι της αρεσκείας σου απο αυτά με τα βυζάκια και τα μαλλάκια τα μελαχρινά  :grin:
στα χαλι που χω και στην αγαμια  και καραφλη φαφουτα με σπυρι βουζι  να μου στελνες θα την εκραταγα   :thefinge:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

[/move]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Αλλη.Κανένα μουνάκι της αρεσκείας σου απο αυτά με τα βυζάκια και τα μαλλάκια τα μελαχρινά  :grin:

Μια και τά ΄χετε προχειρα τα μουνάκια, στείλτε μου και εμένα ενα κοκκινομάλικο με φακίδες στα βυζιά.   :)

πουτανάκι του συστήματος. :tooth:  Θα αντέξω να μην πω σε πολιτικό θρεντ σημερις; ιδου η απορία  :think:

Κρατήστε χαρακτήρα. Η αποτοξίνωση σας, πάει μια χαρά μέχρι στιγμής.  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Αφήστε τη σεμνότητά σας κατά μέρος και απολαύστε τον θρίαμβό σας.
Η αξιοπιστία του νήματος δεν θίγεται με τέτοιες δηλώσεις.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μια και τά ΄χετε προχειρα τα μουνάκια, στείλτε μου και εμένα ενα κοκκινομάλικο με φακίδες στα βυζιά.   :)

Και σ΄ εμάς κα. Έριναλ. Δεν θα έχετε και ιδιαίτερα έξοδα αποστολής εξαιτίας της τοπικής γειτνίασης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
στα χαλι που χω και στην αγαμια  και καραφλη φαφουτα με σπυρι βουζι  να μου στελνες θα την εκραταγα   :thefinge:

Πείτε της τότε να μην φοβάται και να έλθει η ίδια.  Είναι οπως η περιγραφή σας, αλλά με λίγο μεγαλύτερο βυζι.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.111
Πόντοι
2.606
παιδια ενας ενας ολοι θα παρετε να γαμηκομεν εμεις πρωτα να ξελαμπικαρουσι και μετα βλεπομεν κι δι υμας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom