blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.781
- Πόντοι
- 26.096
Βίζιτα δλδ?
Your words. Not mine [ Jesus Christ Super Star rock soundtrack ].
Βίζιτα δλδ?
Εκ μέρους του.σπερες, θυμαστε ποιο βιβλιο ειχει προτεινε ο μπραμπους??? λεω να περασω μια απο πρωτοπορια
μπραμπους εισαι εδω???
μερσι μποκου μεσιε μου, για την αμεση αποκριση σας
Εμπιστευθείτε το νήμα.Πολλά υποσχόμενη ψηφοφορία δλδ.. αναμένουμε λοιπόν..
Ερινάκι το συγκεκριμένο ποστ αφορά μια πρωινή συζήτηση με κάποιον που πόσταρε στο θρεντ για λίγο. Φαντάζομαι κατάλαβες για ποιον πρόκειται. Σβήστηκαν περίπου 2 σελίδες και έμεινε μόνο αυτό. Επομένως δε σε αδικώ που δεν κατάλαβες.εγώ ενίθοτε βρίζομαι πολιτικά θα αρχίσω τα βρισίδια γενικως ομως πρώτον γιατι πήρατε πολύ θάρρος και δεύτερον γιατι σήμερις ειναι η μέρα που το σηκώνει
Ερινάκι το συγκεκριμένο ποστ αφορά μια πρωινή συζήτηση με κάποιον που πόσταρε στο θρεντ για λίγο. Φαντάζομαι κατάλαβες για ποιον πρόκειται. Σβήστηκαν περίπου 2 σελίδες και έμεινε μόνο αυτό. Επομένως δε σε αδικώ που δεν κατάλαβες.
Παρόλα αυτά ζητώ συγνώμη αν έχω πάρει πολύ θάρρος απέναντί σας.
Όχι βέβαια.
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι ένα μέλος, που είχε αποβληθεί στο παρελθόν, επανέρχεται για μερικά λεπτά με άλλο νικ και μετά τον διαγράφουν αυτόν και τα μηνύματά του.
Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ούτε και ξέρουμε την αιτία.
Γνωρίζουμε την δική του εξήγηση αλλά δεν γνωρίζουμε την αιτιολογία της άλλης πλευράς και άρα δεν μπορούμε να πάρουμε θέση.
Άλλωστε < Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί μύθον ακούσεις >!!!
δυσκολα μας βαζετε...θελει βαθια σκεψη... θα το φιλοσοφισομεν κα;ι θα το αποφασισομεν[move]Οσοι δεν ψήφισαν, να το κάνουν. Η ψηφοφορία δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμη.[/move]
Γράφονται κ ξεγράφονται (εκτός αν υπήρξε ιδιαίτερος λόγος) ποστς κ σελίδες στο θρεντ κύριε bliz;;
σπερες, θυμαστε πιο βιβλιο ειχε προτεινε ο μπραμπους??? λεω να περασω μια απο πρωτοπορια
μπραμπους εισαι εδω???
δυσκολα μας βαζετε...θελει βαθια σκεψη... θα το φιλοσοφισομεν κα;ι θα το αποφασισομεν