alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Καλο είναι αυτό.ε ναι το διασκεδαζω
Καλο είναι αυτό.ε ναι το διασκεδαζω
δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με τον Αγιο; λογω ονοματος μου ρθε η φλασιαειδες τι κάνουν οι λουκουμαδες.......![]()
καλα ειναι εδω στο ιδρυμα μεχρι να μπουν οι νοσοκομοι το βραδυΤι λέει πως τα περνάτε εδώ στην εξοχή?![]()
ωχ...................δεν πιστευω να εχεις καμια σχεση με τον Αγιο; λογω ονοματος μου ρθε η φλασια
οκασε θα στα ομολογήσω ολα αυριο.....με το λουκουμα........ :-
παω τωρα γιατι εχει γεμισει μπανιστάδες εδω μεσα.......εις αυριον...... ;)
στο καλοπαω τωρα γιατι εχει γεμισει μπανιστάδες εδω μεσα.......εις αυριον...... ;)
Τα δυο μας μειναμε παλι?στο καλο
αντε σαπερα ρεΤα δυο μας μειναμε παλι?
αντε σαπερα ρε
Δώσεαντε σαπερα ρε
Παιδιά γύρισα ψωφιος μετα απο δυο ώρες ποδόσφαιρο και βλέπω 10 σελίδες.
Μιλα ελληνικα ρε Ταμηλοαντε σαπερα ρε
περίληψη, ο Αγιος κινείται ύποπτα, ο μπραμπους εδωσε το σκαιπ στον αλεξ, ο σκορπιος εχει χασει τα λογια του, ο απλουλα δεν θελει να μου παρει λουμπουτεν, ο χαουζ ξερει πολλα και δεν μιλαει, ο γαβιριλ θα φαει μαζι μου λουκουμαδες και θα ομολογησει, η ροξυ χαθηκε ως δια μαγειας .. και τελος ο μπιζ... χμμ αυτο δεν θα το πωΠαιδιά γύρισα ψωφιος μετα απο δυο ώρες ποδόσφαιρο και βλέπω 10 σελίδες.
Θελω να φάω να κάνω μπάνιο κλπ.
Έγινε τιποτα άξιο αναφοράς ή να το αφήσω για το πρωι;
Και ας μου πει κάποιος πως παει η ψηφοφορία.
πραγματικά που πήγε το άγριο ρόδον του ισπαχάν???περίληψη, ο Αγιος κινείται ύποπτα, ο μπραμπους εδωσε το σκαιπ στον αλεξ, ο σκορπιος εχει χασει τα λογια του, ο απλουλα δεν θελει να μου παρει λουμπουτεν, ο χαουζ ξερει πολλα και δεν μιλαει, ο γαβιριλ θα φαει μαζι μου λουκουμαδες και θα ομολογησει, η ροξυ χαθηκε ως δια μαγειας .. και τελος ο μπιζ... χμμ αυτο δεν θα το πω![]()
και του Αλεξ να σας "φαει"ο ρολος του τζι ελ ως μοντ στο θρεντ επιτείνει το υποπτον..