erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
μπραβο ρε γαβριηλ εισαι αστερι παρε το σκαιπ απο τον αλεξ και ελα να τα πουμεναι πρωτα αυτο και μετα γοβες........
μπραβο ρε γαβριηλ εισαι αστερι παρε το σκαιπ απο τον αλεξ και ελα να τα πουμεναι πρωτα αυτο και μετα γοβες........
εδω θα δει τα μούτρα σου το ονοματεπώνυμο σε πείραξε :SΌχι γιατι εχω ονοματεπωνυμο στο σκαιπ και δεν θελω να το δει.
καθολου βγαλτο λεμε να το παρουν και τα παιδια να μιλαμεΚατσε ησυχα...
μωρη θα σε καλέσω στο σκαιπ με απόκρυψηκαθολου βγαλτο λεμε να το παρουν και τα παιδια να μιλαμε![]()
κανε καμια μαλακια να το δωσεις στον αλεξ και σε εφαγε μαυρος οφις..μωρη θα σε καλέσω στο σκαιπ με απόκρυψη![]()
παρεπιπτώντως δεν εχω σκάιπ...........κατι πρεπει να ειναι και αυτομπραβο ρε γαβριηλ εισαι αστερι παρε το σκαιπ απο τον αλεξ και ελα να τα πουμε![]()
χμ.. δεν πειραζει ρε γαβριήλ θα βρουμε αλλο τροπο επικοινωνίαςπαρεπιπτώντως δεν εχω σκάιπ...........κατι πρεπει να ειναι και αυτο
Κανενας δεν γεννιέται με σκαιπ ρε τύπε, μπορεις να φτιαξεις ανα πασα στιγμη όμως.παρεπιπτώντως δεν εχω σκάιπ...........κατι πρεπει να ειναι και αυτο
Στο φουμπου ας πουμε?χμ.. δεν πειραζει ρε γαβριήλ θα βρουμε αλλο τροπο επικοινωνίας
Γιατι ρε παραξενη? Θα σε φαω?κανε καμια μαλακια να το δωσεις στον αλεξ και σε εφαγε μαυρος οφις..
δεν θα ενδωσω στην φακα του σκαιπΚανενας δεν γεννιέται με σκαιπ ρε τύπε, μπορεις να φτιαξεις ανα πασα στιγμη όμως.
Είναι οργανο του μεγαλου κεφαλαιου και των μονοπωλιων?δεν θα ενδωσω στην φακα του σκαιπ
ουτε στο φουμπου εχω ενδωσειΣτο φουμπου ας πουμε?
εχεις και το φουμπου μου;κανε μου ενα ποκΣτο φουμπου ας πουμε?
κανε καμια μαλακια να το δωσεις στον αλεξ και σε εφαγε μαυρος οφις..
να μην ενδωσεις θα βρεθουμε για καφε και λουκουμαδες που τους εχω επιθυμησει οσο τιποτα αλλο :-δεν θα ενδωσω στην φακα του σκαιπ
οχι ενας.. επτα οι οποιοι θα σε φανε αφου σε γδαρω