life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Mηπωs θαθελεs την εξυπνη κουνουπιερα????Στο τέλος θα μου προτείνετε το πριτι μπρα![]()
Mηπωs θαθελεs την εξυπνη κουνουπιερα????Στο τέλος θα μου προτείνετε το πριτι μπρα![]()
Ναι ρε γμτ , δε γινεται να το επισπεύσουν λίγο? (Πολύ)Γενιτιστες και διαφοροι αλλοι επιστημονες λενε οτι σε καμια 30 αρια χρονια ο 60 αρις θα θεωρειτε νεος λογο οτι θα εχει προχωρησει αρκετα η ιατρικη και τα φαρμακα.δυστυχως για τους περισσοτερους εδω μεσα θα ειναι αργα :-
κάτι σουτιεν για γριεςτι ειναι αυτο παλι
κάτι σουτιεν για γριες![]()
Σε προστατευει ο κοσμοs βρεΜωρή ούτε μια ψήφο δεν πήρα με πήραν χαμπάρι οτι είμαι φτωχομπινες
ναι αλλά τι να τα κάνω τα παπουτσα αν εχω εσέναΜωρή ούτε μια ψήφο δεν πήρα με πήραν χαμπάρι οτι είμαι φτωχομπινες
εδω ψηφισαν τον τραμομαλακα τι να λεμε τωρα που και το μπακιγχαμ μαζι με την γρια ελισσαβετ να μου εδινε θα του το πετουσα στα μουτραΕγω παντως λεφτα για ενα μπλουζακι εχω...αλλα το project μαλλον δεν επεισε τους αναγνωστες
θα επηρεάσω την ψηφοφορία και δεν λεγω. Να ξέρετε όμως οτι μια γυναίκα αν είχε να επιλέξει μεταξύ παπουτσιών και πουτσιών, το πρώτο θα επέλεγε...![]()
Αρα ψηφισατε τον κ. Νικ που υποσχεθηκε ολοκληρη καρνταρομπα η τον κ. Τραμουντανα λογω σχεδης παθους μεταξυ σας.
Ετσι ξεκινανε οι μεγαλοι ερωτεs...........εδω ψηφισαν τον τραμομαλακα τι να λεμε τωρα που και το μπακιγχαμ μαζι με την γρια ελισσαβετ να μου εδινε θα του το πετουσα στα μουτρα![]()
του νικολακη θα του κατσω χωρις γκαρνταρομπα για να την σπασω στον αγιο που δεν γραφει![]()
Γενιτιστες και διαφοροι αλλοι επιστημονες λενε οτι σε καμια 30 αρια χρονια ο 60 αρις θα θεωρειτε νεος λογο οτι θα εχει προχωρησει αρκετα η ιατρικη και τα φαρμακα.δυστυχως για τους περισσοτερους εδω μεσα θα ειναι αργα :-
Mηπωs το μπερδευειs με το επιδομα του ΟΑΕΔ ????Παιδιά αν ειναι να γαμηκομεν ας γαμηκομεν με αλφαβητική σειρά![]()