wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Αλλη κατηγορια γυναικων εχετε γνωρισει αγαπητε!!! ;)Η ρόζυ είναι γυναίκα bliz και ξέρεις ότι οι γυναίκες τρώνε κουτόχορτο. Θα της πει ένα παραμυθάκι και όλα καλά.
Αλλη κατηγορια γυναικων εχετε γνωρισει αγαπητε!!! ;)Η ρόζυ είναι γυναίκα bliz και ξέρεις ότι οι γυναίκες τρώνε κουτόχορτο. Θα της πει ένα παραμυθάκι και όλα καλά.
Σε δυο.............Σ αυτεs που στα τρωνε ολα με την μια..............και σ αυτεs που στα τρωνε λιγα-λιγαΟι γυναικες χωριζονται σε κατηγοριες?![]()
Θα πω του μλιζ μόλις τελειώσει η ψηφοφορία για την Έρι και πάει με το δικό σου, να βάλει και για σένα μία να διαλέξεις.Αλλη κατηγορια γυναικων εχετε γνωρισει αγαπητε!!! ;)
Ναι στις παρθενες (ελαχιστες πλεον) μια απο αυτες ειναι και η εριΟι γυναικες χωριζονται σε κατηγοριες?![]()
ναι ειναι σαν τις σοκοφρετες αλλες με φουντουκια αλλες με αμυγδαλο χαχαχαχαχαχαχχαχΟι γυναικες χωριζονται σε κατηγοριες?![]()
Ναι στις παρθενες (ελαχιστες πλεον) μια απο αυτες ειναι και η ερικαι σε αυτες που τον παιρνουν απο παντου ειναι και η πλειοψηφια φυσικα
![]()
ενω τις γυναίκες οχι;Αυτο με τις σοκοφρετες δεν με πειθει. Και τις 2 τελικα τις τρως
ενω τις γυναίκες οχι;
Και σοκοφρέτες εχει που είναι άνοστες όμως, ή άλλες που τις μοιράζεσαι, κι ολες μα όλες προκαλούν ζημία στον οργανισμό λόγω ζάχαρης και πρόσκαιρη ευχαρίστηση που σε παρασύρειΕννοειται πως οχι.. καποιες δεν τρωγονται με τπτ
κύριε σκορπιε επειδή με βλέπω χωρίς παπουτσια ξυπόλητη με τουτους εδω ετοιμάστε εκείνο το μπλουζάκι - φατσούλαΠόσο θα ζησουμε? επιτρεπτη η ζημια
κύριε σκορπιε επειδή με βλέπω χωρίς παπουτσια ξυπόλητη με τουτους εδω ετοιμάστε εκείνο το μπλουζάκι - φατσούλα
Θελεις να σε παρω απο τα λιντλ ενα ζευγαρι παπουτσακύριε σκορπιε επειδή με βλέπω χωρίς παπουτσια ξυπόλητη με τουτους εδω ετοιμάστε εκείνο το μπλουζάκι - φατσούλα
Θελεις να σε παρω απο τα λιντλ ενα ζευγαρι παπουτσα![]()
Στο τέλος θα μου προτείνετε το πριτι μπρα![]()
τι ειναι αυτο παλιΣτο τέλος θα μου προτείνετε το πριτι μπρα![]()
Στο τέλος θα μου προτείνετε το πριτι μπρα![]()