NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
προφανώς δεν έχεις προσέξει το νέο μου λουκ από το πρωί[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!
Μάχη για την καρδιά της κας. Έριναλ!!![/size][/move]
προφανώς δεν έχεις προσέξει το νέο μου λουκ από το πρωί[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!
προφανώς δεν έχεις προσέξει το νέο μου λουκ από το πρωί
και ζηλεύω το brabus
Τώρα το είδα!!!
ελπιζουμε να σε κρατησει για παντα εκει και να σε κανει να ξεχασεις και τους κωδικους απ το μπουΚάνει διατροφή και με έχει λιώσει ο καταλανος
τα ίδια χαζά αστεία ο μπραμπ. Ο Πάμπλο έχει τρομερό χιούμορελπιζουμε να σε κρατησει για παντα εκει και να σε κανει να ξεχασεις και τους κωδικους απ το μπου
ο μπραμπ τα λεει τσαμπα ομως ο παμπλοθ γκαμειτα ίδια χαζά αστεία ο μπραμπ. Ο Πάμπλο έχει τρομερό χιούμορ
[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!
μετα απο λιγο καιρο θα σιχτιριζει που δεν επεσε το αεροπλανο στις αλπειςΈκλεισε πριν φύγω εισιτήριο για Ελλάδα
μετα απο λιγο καιρο θα σιχτιριζει που δεν επεσε το αεροπλανο στις αλπεις
οι απευθειας πτησεις, ο φτωχομπινες που θα χει βρει η ερη θα κατεβει σε 4 αεροδρομια μεχρι να φτασει ελλαδα,θα ειναι ο πρωτος επιβατης που εκανε ωτοστοπ σε αεροπλανοΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Διορθωστε το. Πανω απο Μεσογειο πεταει για Ελλαδα...
οι απευθειας πτησεις, ο φτωχομπινες που θα χει βρει η ερη θα κατεβει σε 4 αεροδρομια μεχρι να φτασει ελλαδα,θα ειναι ο πρωτος επιβατης που εκανε ωτοστοπ σε αεροπλανο
Χριστός ανέστη Μπλιζ.