House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Καλά που δεν είναι μπροστά απ το πέος, να κινδυνεύειΕιναι 2ος πισω απο το πεος.
Καλά που δεν είναι μπροστά απ το πέος, να κινδυνεύειΕιναι 2ος πισω απο το πεος.
Καλά που δεν είναι μπροστά απ το πέος, να κινδυνεύει![]()
Λιγακι προβληματιζεται λογω δεκαημερου εκπτωσεωνΤο Ερινάκι έχει βγει στα μαγαζιά να δει ποιες γόβες να ζητήσει από τον Άλεξ. Μη μου πείτε ότι δεν προηγείται. Θα τα χαλάσω με όλους τους φίλους μου.
Λιγακι προβληματιζεται λογω δεκαημερου εκπτωσεων
Η ρόζυ είναι γυναίκα bliz και ξέρεις ότι οι γυναίκες τρώνε κουτόχορτο. Θα της πει ένα παραμυθάκι και όλα καλά.Ειναι 2ος πισω απο το πεος.
Λετε η ψηφοφορια να προκαλεσει συρραξη Αλεξ με Ροζυ;
Αφού είστε νιούδι σας ενημερώνουμεΜετα την δηλωση περι πεους....λεω να αναθεωρησω την προσφορα μου. Δεν μας ταχατε πει αυτα Κ. Εριναλ
Να υποθεσω ότι ο νικητης της ψηφοφοριας θα εχει την ηθικη δεσμευση να της τα αγορασει κιολας?
Αψουνισατε μανδαμ???? Να πω ....... με γεια σαs ??????Αφού είστε νιούδι σας ενημερώνουμε![]()
οχι απλα εχω γνωσεις προσανατολισμου ειμαι ο μοναδικος που μπορει να βρει την τρυπα στο δασυτριχο κουλτουριαρικο εφηβαιο της![]()
και στην πίσω τρύπα τα ίδια μαν?
Αψουνισατε μανδαμ???? Να πω ....... με γεια σαs ??????
και αν βγει αυτο που βγαίνει τι θα γίνει; :o
συζυγε, "φοβου τους δαναους και δωρα φεροντες"στην γυναικα μου δεν αγοραζει αλλος κανενας ουτε γοβες ουτε καποτες ουτε τιποτα μην τα παρω στην κρανα
Όλες πιασμένες σε αυτό το θρεντ?αν τα δει αυτα ο συζυγος σε βλέπω στην ρωσσικη στέπα πακετακι με ενα πουρο απο αυτα που θα παρεις του μπιζ στο στομα(συζυγος = gl)
θα επηρεάσω την ψηφοφορία και δεν λεγω. Να ξέρετε όμως οτι μια γυναίκα αν είχε να επιλέξει μεταξύ παπουτσιών και πουτσιών, το πρώτο θα επέλεγε...Τοτε θα κληθειτε να επιλεξετε πεος.
Θα τεθουν υποψηφιοτητες κλπ.
Σκεφθειτε ομως να εκλεγει ο Αλεξ. Προβλεπονται μαλλιοτραβηγματα.
Γι αυτο να ευελπιστειτε για το πεος.
Σεις τι ψηφισατε; Τα 3 η το πεος η τον κ.Νικ;
ναι ναι διψαω για ενημερωσηΑφού είστε νιούδι σας ενημερώνουμε![]()
ε καλά ενα εικονικο γαμο καμαμε μην το βαζεις και νταλκαΌλες πιασμένες σε αυτό το θρεντ?
Κακώς παραμέλησα τα κορίτσια μου στα άλλα θρεντ τόσες μέρες.
Ευτυχωs............γιατι η δουλεια θαχε κι αλλα εξοδα........Σοκολατακια, λουλουδια , δαχτυλιδιαθα επηρεάσω την ψηφοφορία και δεν λεγω. Να ξέρετε όμως οτι μια γυναίκα αν είχε να επιλέξει μεταξύ παπουτσιών και πουτσιών, το πρώτο θα επέλεγε...![]()
κατάλαβα, βοήθησες τον παλιοτσοπάνη να βγάλει διαβατήριο να μπορεί να βγαίνει από το χωριό του. Τι καλό κορίτσι?ε καλά ενα εικονικο γαμο καμαμε μην το βαζεις και νταλκα![]()
αχαχαχαχαχαχααχακατάλαβα, βοήθησες τον παλιοτσοπάνη να βγάλει διαβατήριο να μπορεί να βγαίνει από το χωριό του. Τι καλό κορίτσι?