aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ναι, αρκεί τα χαπάκια να ήταν λαμβανόμενα από το υπέροχο μπούστο της δεσποινίδος...Ευτυχώς το νήμα έχει προβλέψει για τέτοια θέματα και υπάρχει η κατάλληλη ιατρική φροντίδα για ευαίσθητα μέλη ή επισκέπτες του νήματος...
Ναι, αρκεί τα χαπάκια να ήταν λαμβανόμενα από το υπέροχο μπούστο της δεσποινίδος...
Καλησπέρα!
Όχι ... απλά διανθίζουμε τις σελίδες μας από καιρού εις καιρόν!
Καλησπερα Και Χρονια Πολλα στα μελη και τιs οικογενειεs , του πιο νεανικου, σφριγηλου , απγιοτικου και υπερβατικου θρεντ του παροντοs ιστοτοπου ..............http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/happy/satisfied-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Χρονια πολλα, κυριε!
Ωραια τα λετε και ειναι καλο που τονιζετε το νεαρον της ηλικιας μας.
Πλην ομως απαλειψτε εκεινο το στερητικο - α -.
Γνωριζετε οτι το νημα ξεχειλιζει απο πγιοτητα σε γεωμετρικα αντιστροφο μεγεθος σε σχεση με την ηλικια μας.
καλησπέρα!
τα πολύ ασφυκτικά κοινωνικά προγράμματα που περιορίζουν την πορνική ελευθερία μου :'( :'( :'( :'(
επι της μιχαήλ βόδα είδα ένα ρομαντικό στέκι με το όνομα "ο άγιος" ...
Το απαλειψα σεβομενοs την επιθυμια σαs..........Αν και μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωσιs οτι το -α- ητο συστατικο κομματι τηs λεξεωs, που δεν αλλοιωνε αλλα υπερθεματιζε την πγιοτητα...
Τελοσπαντων αστοχια υλικου.......Για ολα φταινε αι γκομεναι ...αι πρωην και αι επομεναι και γενικωs
Λιποσαρκος, υψος 1,55. 80 ετων, βρωμικος και με ακρατεια ουρων. Αυτον τον Αγιο ψαχνουμε. Εαν τον εντοπισετε στο μαγαζι αυτο, φωτογραφηστε τον και αναρτηστε τη φωτο.
Η περιγραφή ταιριάζει με κάτι γέρους στον Αρκά...
Χρόνια πολλά κε Λάιφ και σε όλους όσους θα μπουν αργότερα.
Τα σεβη μου και απο κοντα............κύριε Λάιφ σας χρωστώ μια απάντηση από προχθές από ότι είδα. 3 αρνιά και 1 κατσίκι
όσο για το τι μου έμεινε? λίγα περιττά κιλά