Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Ευτυχώς το νήμα έχει προβλέψει για τέτοια θέματα και υπάρχει η κατάλληλη ιατρική φροντίδα για ευαίσθητα μέλη ή επισκέπτες του νήματος...
Hot-Nurses-1.jpg

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ευτυχώς το νήμα έχει προβλέψει για τέτοια θέματα και υπάρχει η κατάλληλη ιατρική φροντίδα για ευαίσθητα μέλη ή επισκέπτες του νήματος...
Hot-Nurses-1.jpg
Ναι, αρκεί τα χαπάκια να ήταν λαμβανόμενα από το υπέροχο μπούστο της δεσποινίδος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Καλησπέρα!
Όχι ... απλά διανθίζουμε τις σελίδες μας από καιρού εις καιρόν!

Δηλαδή αν αντιλαμβανομαι ορθώς.
Επιζητατε μετα φορτικοτητος την εξαφανιση των παρεμβασεων μου απο το παρον νημα.

Και μολαταυτα μολις το πραγματοποιω, "δανειζεστε" ποσταρισματα μου απο αλλα νηματα, προκειμενου να "διανθισετε" το δικο σας.

Δεν θα κανω κανενα αλλο σχολιο και παω να ποσταρω αλλού.
Ούτως ή αλλως θα τα μεταφερετε εδω, οπότε κανενα προβλημα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.702
Πόντοι
26.096
Μην το παιρνετε και επανω σας.
Οι δυο αναρτησεις σας, που παρατεθηκαν στο νημα μας, ξεπερασαν κατα πολυ ακομη και τα δικα σας επιπεδα < γραφικοτητας > στα οποια μας εχετε συνηθισει.
Ομολογουμενως μας εκπληξατε και μας διασκεδασατε.
Υ.Γ. Δυνασθε να σιτιζεσθε δωρεαν στα συσσιτια των εκκλησιων και εκει συγχρονως να μεταλαμβανετε.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλησπέρα!

τα πολύ ασφυκτικά κοινωνικά προγράμματα που περιορίζουν την πορνική ελευθερία μου  :'( :'( :'( :'(

επι της μιχαήλ βόδα είδα ένα ρομαντικό στέκι με το όνομα "ο άγιος" ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Καλησπέρα πόρνοι και πόρνες  :grin:

Να ευχηθώ έστω και καθυστερημένα  Χρόνια πολλά σε όλους και ιδιαιτέρως στους εορτάζοντας χθες.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλησπερα Και Χρονια Πολλα στα μελη και τιs οικογενειεs , του πιο νεανικου, σφριγηλου , πγιοτικου  και υπερβατικου θρεντ του παροντοs ιστοτοπου ..............
URL]]

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.702
Πόντοι
26.096
Καλησπερα Και Χρονια Πολλα στα μελη και τιs οικογενειεs , του πιο νεανικου, σφριγηλου , απγιοτικου  και υπερβατικου θρεντ του παροντοs ιστοτοπου ..............http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/happy/satisfied-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Χρονια πολλα, κυριε!
Ωραια τα λετε και ειναι καλο που τονιζετε το νεαρον της ηλικιας μας.
Πλην ομως απαλειψτε εκεινο το στερητικο - α -.
Γνωριζετε οτι το νημα ξεχειλιζει απο πγιοτητα σε γεωμετρικα αντιστροφο μεγεθος σε σχεση με την ηλικια μας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.702
Πόντοι
26.096
καλησπέρα!

τα πολύ ασφυκτικά κοινωνικά προγράμματα που περιορίζουν την πορνική ελευθερία μου  :'( :'( :'( :'(

επι της μιχαήλ βόδα είδα ένα ρομαντικό στέκι με το όνομα "ο άγιος" ...

Λιποσαρκος, υψος 1,55. 80 ετων, βρωμικος και με ακρατεια ουρων. Αυτον τον Αγιο ψαχνουμε. Εαν τον εντοπισετε στο μαγαζι αυτο, φωτογραφηστε τον και αναρτηστε τη φωτο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το απαλειψα  σεβομενοs την επιθυμια σαs..........Αν και μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωσιs οτι το  -α-  ητο συστατικο κομματι τηs λεξεωs, που δεν αλλοιωνε αλλα υπερθεματιζε την πγιοτητα...
Τελοσπαντων αστοχια υλικου.......Για ολα φταινε αι γκομεναι ...αι πρωην και αι επομεναι και γενικωs

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.702
Πόντοι
26.096
Το απαλειψα  σεβομενοs την επιθυμια σαs..........Αν και μου ειχε δημιουργηθει η εντυπωσιs οτι το  -α-  ητο συστατικο κομματι τηs λεξεωs, που δεν αλλοιωνε αλλα υπερθεματιζε την πγιοτητα...
Τελοσπαντων αστοχια υλικου.......Για ολα φταινε αι γκομεναι ...αι πρωην και αι επομεναι και γενικωs

Εχετε δικιο. Αυτες φταινε.
2 - 3  σελιδες πιο πισω αναρτησαμε μερικες που ... δυστυχως δεν ηταν πρωην ουτε θα ειναι οι επομενες ...
Ωιμε!

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Λιποσαρκος, υψος 1,55. 80 ετων, βρωμικος και με ακρατεια ουρων. Αυτον τον Αγιο ψαχνουμε. Εαν τον εντοπισετε στο μαγαζι αυτο, φωτογραφηστε τον και αναρτηστε τη φωτο.

:2funny: :2funny:
Η περιγραφή ταιριάζει με κάτι γέρους στον Αρκά... :2funny:

Χρόνια πολλά κε Λάιφ και σε όλους όσους θα μπουν αργότερα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
κύριε Λάιφ σας χρωστώ μια απάντηση από προχθές από ότι είδα. 3 αρνιά και 1 κατσίκι  :grin:

όσο για το τι μου έμεινε? λίγα περιττά κιλά

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.702
Πόντοι
26.096
:2funny: :2funny:
Η περιγραφή ταιριάζει με κάτι γέρους στον Αρκά... :2funny:
Χρόνια πολλά κε Λάιφ και σε όλους όσους θα μπουν αργότερα.

Μπορει ο Αρκας να τον ειδε καπου και να πηρε ιδεες...
Σλλωστε οσοι τον βλεπουν, σοκαρονται και δεν ξεχνουν το οικτρο της εμφανισεως του.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κύριε Λάιφ σας χρωστώ μια απάντηση από προχθές από ότι είδα. 3 αρνιά και 1 κατσίκι  :grin:

όσο για το τι μου έμεινε? λίγα περιττά κιλά
Τα σεβη μου  και απο κοντα............ :rockon: :rockon:

Θα χρειαζεται μεγαλη προσωπικη δυναμιs.........για να προχωρησει καποιοs σε αποκεφαλισμο , εστω και αρνιων/κατσικιων , την οποια  εγω δεν εχω..............Οσο για τα κιλα...................ειναι θεμα το οποιον θα καταπολεμηθει με αναριθμητεs επισκεψειs στο γυμναστηριο
Δλδ θα φτανω μεχρι την πορτα, θα λεω καλησπερα και ξαναγυρναω  σπιτι  :grin: :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.702
Πόντοι