blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Οι ψήφοι μηδενίσθηκαν.
Ψηφίζουμε από την αρχή.
Εμπρός ψηφοφόροι!!!
Ψηφίζουμε από την αρχή.
Εμπρός ψηφοφόροι!!!
το νεουδι τον κυριο σκορπιο μου τον ξεχασατε μπιζ ..![]()
μια πουτσα ζητησα και για να το αποφυγετε αγοραζετε παπουτσια και φορεματα![]()
δεν μου ρχεται κατιΓενικα στα παλουκια; η έχεις κάτι στο μυαλό σου;![]()
Η έκπληξη μωρό μου ήταν όχι γιατί θες πούτσα μία δύο ή τρεις, αλλά επειδή τη θες χωρίς δωράκι.ε ενταξει ..δυο![]()
NΟμιζω η απαντηση στην ψηφοφορια εχει μεγαλο φαβορι!!![move]Μη ξεχνάτε να ψηφίζετε!!![/move]
NΟμιζω η απαντηση στην ψηφοφορια εχει μεγαλο φαβορι!!!
Bliz να μου λες αν πάρω ψήφο από ποιον είναι να του στείλω γκαζάκια στο σπίτι. Δεν βλέπω τα αποτελέσματα γιατί απέχωΜην προσπαθείτε να επηρεάσετε την έκβαση της ψηφοφορίας.
Ο κόσμος μόλις άρχισε να προσέρχεται στην κάλπη.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέρες ...
εχεις ήδη μια!Bliz να μου λες αν πάρω ψήφο από ποιον είναι να του στείλω γκαζάκια στο σπίτι. Δεν βλέπω τα αποτελέσματα γιατί απέχω![]()
Να υποθεσω ότι ο νικητης της ψηφοφοριας θα εχει την ηθικη δεσμευση να της τα αγορασει κιολας?Μην προσπαθείτε να επηρεάσετε την έκβαση της ψηφοφορίας.
Ο κόσμος μόλις άρχισε να προσέρχεται στην κάλπη.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέρες ...
εχεις ήδη μια!
στην προηγουμενη ψηφοφορια είχες 2
κι αν ο νικητης ειναι "Γόβες; Τα 3 μου θα πάρει"Να υποθεσω ότι ο νικητης της ψηφοφοριας θα εχει την ηθικη δεσμευση να της τα αγορασει κιολας?
ψηφισαΉδη πήρατε 1!
Καλό είναι να ψηφίσετε και εσείς. Προστέθηκαν και άλλες επιλογές!!!
Μπρο δεν πιστεύω να με ψήφισες εσύ. Θα στενοχωρηθώεχεις ήδη μια!
στην προηγουμενη ψηφοφορια είχες 2
οχι μαν,με τίποτα,δεν θελω να σου περνανε τετοια πραγματα απο το μυαλο....Μπρο δεν πιστεύω να με ψήφισες εσύ. Θα στενοχωρηθώ
Να υποθεσω ότι ο νικητης της ψηφοφοριας θα εχει την ηθικη δεσμευση να της τα αγορασει κιολας?
κι αν ο νικητης ειναι "Γόβες; Τα 3 μου θα πάρει"
ποιος θα της θα δωσει?
Αυτό θα ψηφίσω, να πάρει τα 3 του νηματοθέτη. Και συμφωνώ με τον Άλεξ να είναι και δεσμευτικό το αποτέλεσμα.Δε είναι θέμα νίκης. Είναι θέμα εκτίμησης των μελών του νήματος για το ποιος τελικά θα κάνει την κίνηση.
Αυτός που θα επιλεγεί πιθανώς να είναι διαφορετικός από αυτόν που τελικά θα της αγοράσει τις γόβες.
Άλλωστε υπάρχουν και άλλες επιλογές. Σκεφθείτε να υπερισχύσει το θα πάρει τα τρία [ 3 ] μου ...![]()