House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Με το β φαντάζομαιΣυμφωνώ!
Με το β φαντάζομαιΣυμφωνώ!
Απ τα 19 εργένης φίλε. Η ανάγκη έγινε φιλοτιμία.
Τυχερή όποια με παντρευτεί![]()
Μου το θυμησε κάποια πρόσφατα.![]()
![]()
![]()
το είχαμε ξεχασει αυτο το β
Ελα ενταξει μπλιζακι συγνωμη παραφέρθηκα![]()
Παιδιά ξέρει κάποιος γιατί μπαναρίστηκε ο boca juniors;![]()
![]()
![]()
Προσπαθω να καταλαβω οσους παντρευονται. Θα μπορούσαν να κάνουν παιδια και χωρις γαμο. Ο γάμος νομιζω χαλάει την σουπαΜου το θυμησε κάποια πρόσφατα.
ειχε τοσο γελιο ο μποκας ολη μερα θειτσα με ανεβαζε θειτσα με κατεβαζε και τα ελεγε πολυ ωραια. ποσο ειχα γελασειμε τα παστακια :-Πόσταρα το παρακάτω στο νήμα του ΠΑΟΚ ...
Συμφωνώ απόλυτα.Προσπαθω να καταλαβω οσους παντρευονται. Θα μπορούσαν να κάνουν παιδια και χωρις γαμο. Ο γάμος νομιζω χαλάει την σουπα![]()
ειχε τοσο γελιο ο μποκας ολημερανύχτα θειτσα με ανεβαζε θειτσα με κατεβαζε και τα ελεγε πολυ ωραια. ποσο ειχα γελασειμε τα παστακια :-
ναι ολοι συμφωνουνε αλλα στο τελος παντρευονται. αυτο που αρεσει πιο πολυ ειναι που συμφωνουνε και οι γυναικες ..μετα το γαμοΣυμφωνώ απόλυτα.
Εγω δεν είμαι υπέρ του γάμου, συμβιωση ναι κι αν ερθουν παιδιά οκ.Μια χαρα.ναι ολοι συμφωνουνε αλλα στο τελος παντρευονται. αυτο που αρεσει πιο πολυ ειναι που συμφωνουνε και οι γυναικες ..μετα το γαμο![]()
θα σου φυγω και θα κλαις με μαυρο δακρυκαι τοπρωι να με εβλεπε θειτσα θα με ελεγε ο μποκας. Ηταν τοσο γλυκουλις. εμπαινε για συμβουλες για τα παρτυ του, μας ελεγε ανεγδοτα μας αποκαλούσε γεροντες. φανταστικα ητο . τωρα τι εμεινε; ο παλιομπραμπ να γελασκει στα μουτρα μας και να χυνει ενιοτε παλι στα μουτρα :- μας
τα παιδια ειναι ευτυχια να ερθουν. ο γαμος οχιΕγω δεν είμαι υπέρ του γάμου, συμβιωση ναι κι αν ερθουν παιδιά οκ.Μια χαρα.
και τοπρωι να με εβλεπε θειτσα θα με ελεγε ο μποκας. Ηταν τοσο γλυκουλις. εμπαινε για συμβουλες για τα παρτυ του, μας ελεγε ανεγδοτα μας αποκαλούσε γεροντες. φανταστικα ητο . τωρα τι εμεινε; ο παλιομπραμπ να γελασκει στα μουτρα μας και να χυνειενιοτεπλειστάκις παλι στα μουτρα :- μας
οποιος και να φυγει με μαυρο δακρυ θα κλαιω ειμαι συναισθηματικη εγω δενομαι οχι σαν και εσενα που με απειλεις ολη την ωρα και μου κανεις μπουλιγκ και ψυχολογικο πολεμοθα σου φυγω και θα κλαις με μαυρο δακρυ![]()
Ναι το αγαπημενο ηταν παιδακι, η χαρα της ζωηςΉταν και 23 χρονών, κυρία.
Να τα λέμε και αυτά ...
ειμαι ενα μουνοπανο του διαδυκτιουοποιος και να φυγει με μαυρο δακρυ θα κλαιω ειμαι συναισθηματικη εγω δενομαι οχι σαν και εσενα που με απειλεις ολη την ωρα και μου κανεις μπουλιγκ και ψυχολογικο πολεμο![]()