alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Λίγες ειναι οι μερες του τύπεσυνεχισε να βριζεις και θα δεις,το μπαν ειναι πολυ κοντα![]()
Λίγες ειναι οι μερες του τύπεσυνεχισε να βριζεις και θα δεις,το μπαν ειναι πολυ κοντα![]()
και το αποσμητικό μουΕιμαστε το αγχολυτικο σου.
Ζηλεύει φίλε γιατί γαμάει χοντρές κι εσύ στυλιάρια.συνεχισε να βριζεις και θα δεις,το μπαν ειναι πολυ κοντα![]()
φιλε ειμαι με ερικσον τάφ 28 ες ειναι κομματάκι δύσκολοBrab ρίξε κανενα άσμα ρε φίλε. Από γαμήσια χορτάσαμε και σήμερα.![]()
και το αποσμητικό μου
έχεις δίκιο θα φάω λίγο ακόμα τόσο πηδο έριξαοποιος εχει ανάγκη να απολογηθεί ....
Τι εχουν οι χοντρες ρε τύπεΖηλεύει φίλε γιατί γαμάει χοντρές κι εσύ στυλιάρια.
Κι εγώ μ ένα 3210φιλε ειμαι με ερικσον τάφ 28 ες ειναι κομματάκι δύσκολο![]()
αλλες τρώνε απλ παη και άλλες κρεμ παηΈφαγα και μια μηλοπιπα από τη πείνα και πως να πέσεις για ύπνο αμέσως
Πέρα απ ότι είναι χοντρές?Τι εχουν οι χοντρες ρε τύπε![]()
αλλες τρώνε απλ παη και άλλες κρεμ παη![]()
![]()
χρειάζομαι ένα ταξίδι Βαρκελώνη ένα μπερμπερις ρολόι που είδα στο πιντερεστ ένα παντελόνι ανοιξιάτικο και πουκάμισα δύο μάλλονΤην ημερα που θα παραδεχθεις οτι χρειαζεσαι πραγματα, θα ειναι η μερα που θα κανεις το πρωτο βημα για την ευτυχια.
Μην εισαι ρατσιστηςΠέρα απ ότι είναι χοντρές?
το δεύτερο να σκύψει στοργικά στο καβλι μουΤην ημερα που θα παραδεχθεις οτι χρειαζεσαι πραγματα, θα ειναι η μερα που θα κανεις το πρωτο βημα για την ευτυχια.
και άλλες τον μπραμπ στη μάπααλλες τρώνε απλ παη και άλλες κρεμ παη![]()
![]()
Και τωρα νομιζεις οτι με το φθηνο χιουμορακι εκανες καλη υπεκφυγη?χρειάζομαι ένα ταξίδι Βαρκελώνη ένα μπερμπερις ρολόι που είδα στο πιντερεστ ένα παντελόνι ανοιξιάτικο και πουκάμισα δύο μάλλον
Ρατσιστής δεν είμαι αλλά ούτε και σαβουρογάμης.Μην εισαι ρατσιστης![]()
θα σε φτιάξω καργιολα θα σε στείλω σε χοτελι να σου φύγει ο τάκοςχρειάζομαι ένα ταξίδι Βαρκελώνη ένα μπερμπερις ρολόι που είδα στο πιντερεστ ένα παντελόνι ανοιξιάτικο και πουκάμισα δύο μάλλον
Λίγες ειναι οι μερες του τύπε![]()
Ζηλεύει φίλε γιατί γαμάει χοντρές κι εσύ στυλιάρια.