erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
σιχαθηκα ρε με την αηδια εντωμεταξυ δεν τρωω ζυμαρικαΔικιο εχειs.....Χωριs αβοκαντο δεν λεει
σιχαθηκα ρε με την αηδια εντωμεταξυ δεν τρωω ζυμαρικαΔικιο εχειs.....Χωριs αβοκαντο δεν λεει
εγω νομιζω σου καθονται θεομουνα. Μας κοροιδευεις. Αλλα εχεις δικιο μην τα βαλεις γιατι θα κομπλαρω δεν λεει..αμα βάλω αυτές που εχω γαμησει η φοιτήτρια των 22 χρονωνε θα φανταζει όαση στην υποσαχάρια Αφρική![]()
μεγάλο φάουλτ, εγώ τρελαίνομαι για ζυμαρικά, τι οικογένεια θα φτιάξουμεσιχαθηκα ρε με την αηδια εντωμεταξυ δεν τρωω ζυμαρικα
Λογω θρησκειαs???σιχαθηκα ρε με την αηδια εντωμεταξυ δεν τρωω ζυμαρικα
εγω να σου πω την αλήθεια για θεομουνα τα βλέπω απλά οι φίλοι μου οι μαλακές δεν συμμερίζονται την άποψη μουεγω νομιζω σου καθονται θεομουνα. Μας κοροιδευεις. Αλλα εχεις δικιο μην τα βαλεις γιατι θα κομπλαρω δεν λεει..
προβληματικημεγάλο φάουλτ, εγώ τρελαίνομαι για ζυμαρικά, τι οικογένεια θα φτιάξουμε![]()
γιατι τους τα δινεις να τα γαμησουν και αρνουνται;εγω να σου πω την αλήθεια για θεομουνα τα βλέπω απλά οι φίλοι μου οι μαλακές δεν συμμερίζονται την άποψη μου![]()
μου το παίζουν εκλεκτικοιγιατι τους τα δινεις να τα γαμησουν και αρνουνται;![]()
μπλιζ αν γινεις πλουσιος μην μας ξεχασεις και φυγεις και μας γραψεις στα μεγαλα τριχωτα σου παπαριαΕχω πεθανει στα γελια.
Σημερα ολοι ειστε απιθανοι!!!!!!!!!
να θυμηθω να μην τον παρω απο τους φιλους σουμου το παίζουν εκλεκτικοι![]()
Και τι τρωτε ω χαριτοβρυτη δεσποσυνη ???λαιφ δεν με αρεκουν![]()
να θυμηθω να μην τον παρω απο τους φιλους σου![]()
ο μπολ πηδηξε; :o αυτο ειναι ειδησηΛάιφ, Ο μπόλντυ στέρεψε από γκόμενες και άρχισε να πληρώνει και αυτός?![]()
κασερι μουχλιασμενο που της το πασαρανε για ροκφόρΚαι τι τρωτε ω χαριτοβρυτη δεσποσυνη ???
πουτσαΚαι τι τρωτε ω χαριτοβρυτη δεσποσυνη ???
Τελικα ολοι οι δρομοι οδηγουν.........εδωΛάιφ, Ο μπόλντυ στέρεψε από γκόμενες και άρχισε να πληρώνει και αυτός?![]()