brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.115
- Πόντοι
- 2.606
το βρωμομουνακι μου πε δεν μου κάθεται γιατι μετά θα την βάλω στο θρεντ με τις φωτό απο τις γκόμενες μας :SΜόνο ο Καρχαρίας είχε γυναικάκι σούπερ![]()
το βρωμομουνακι μου πε δεν μου κάθεται γιατι μετά θα την βάλω στο θρεντ με τις φωτό απο τις γκόμενες μας :SΜόνο ο Καρχαρίας είχε γυναικάκι σούπερ![]()
Ψιχια50.000 € ανα ατομο η αποζημιωση.
Καθαρισαν με 750.000 €.
7,500,000€ είναι, αλλά και πάλι λίγα για μια Λουφτχανσα50.000 € ανα ατομο η αποζημιωση.
Καθαρισαν με 750.000 €.
το βρωμομουνακι μου πε δεν μου κάθεται γιατι μετά θα την βάλω στο θρεντ με τις φωτό απο τις γκόμενες μας :S
Η σκαρλετ απεχει πολυ και δεν βρισκουμε εισητηριο αλε-ρετουρ για να παμεναι ναι ξερω.. σε ολους αρεσει η σαρλιζ και η σκαρλετ και αν πιειτε 5-6 ποτακια τη πέφτετε στην φοιτητρια 22![]()
τι λε ρε φιλε..50.000 € ανα ατομο η αποζημιωση.
Καθαρισαν με 750.000 €.
παιζει να του δινουν και συγχαρητήρια χαχαχαχαχαχαχαχαφίλε αν το κάνεις, θα σε κράξουν όλοι
Η σκαρλετ απεχει πολυ και δεν βρισκουμε εισητηριο αλε-ρετουρ για να παμε
που είχα το θράσος να βάλω τέτοιο ρετάλι;φίλε αν το κάνεις, θα σε κράξουν όλοι
παιζει να του δινουν και συγχαρητήρια χαχαχαχαχαχαχαχα
βαλε καμια μουναρα απο αυτες που γαμεις ρε μπραμπ στο θρεντ να γελασουμεπου είχα το θράσος να βάλω τέτοιο ρετάλι;![]()
που είχα το θράσος να βάλω τέτοιο ρετάλι;![]()
θεσσαλονικιωτικο... ;)είσαι γκάβλα![]()
Μα αυτο ακριβωs ειναι και η φοιτητρια 22........Κλωνοs με ελληνικο manual και με πουτσο-φρεντλυ οδηγιεs χρησηsγιατί δε φτιάχνουν καμιά 10.000.000 κλώνους Σκάρλετ όπως το "Νησί" μπας και περισσέψει καμία?![]()
χύνωμαιχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Λιωνετε;;;
αμα βάλω αυτές που εχω γαμησει η φοιτήτρια των 22 χρονωνε θα φανταζει όαση στην υποσαχάρια Αφρικήβαλε καμια μουναρα απο αυτες που γαμεις ρε μπραμπ στο θρεντ να γελασουμε![]()
;)αμα βάλω αυτές που εχω γαμησει η φοιτήτρια των 22 χρονωνε θα φανταζει όαση στην υποσαχάρια Αφρική![]()
Δικιο εχειs.....Χωριs αβοκαντο δεν λεειο αλλος στον αλφα εφτιαχνε μακαροναδα σε σαντουιτς με αυγο ματι απο πανω βλιαξ![]()