life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ετσι ειναι η ζωη...Εξαλλου δεν θα πατε θεατρο....Ουτε σμοκιν θα φορεσετε....Να τα λεμε αυταΚαπου μπερδευτηκαμε με τις αναρτησεις ...
Ετσι ειναι η ζωη...Εξαλλου δεν θα πατε θεατρο....Ουτε σμοκιν θα φορεσετε....Να τα λεμε αυταΚαπου μπερδευτηκαμε με τις αναρτησεις ...
ωραια θα περασουμε αυριοΟχι.
Θα φορω σμοκιν κι εσεις θ ακουσετε τον ηχο της σαμπανιας που θ ανοιξω.
Ετσι ειναι η ζωη...Εξαλλου δεν θα πατε θεατρο....Ουτε σμοκιν θα φορεσετε....Να τα λεμε αυτα![]()
Οχι απλα θα παω αλλα θα φθασω εκει καλπαζοντας πανω σε ασπρο αλογο.
μπλιζ να παρεις πεντε εξι αλογα να μου ρθετε με τον χαουζ και τον γιορκι και τον μποκα και τον νικ
Γυαλινος κοσμοςΓια πε παρασταση
Νομιζω οτι θα εχετε προβλημα με την Τροχαια....Ενω επτρεπει την διελευση των τετρατροχων δεν επιτρεπει την διελευση των υποζυγιων...Ασε που δεν υπαρχει παρκινγ για τετοια μεταφορικα μεσαΟχι απλα θα παω αλλα θα φθασω εκει καλπαζοντας πανω σε ασπρο αλογο.
Γυαλινος κοσμος
Καλο !!!Γυαλινος κοσμος
Νομιζω οτι θα εχετε προβλημα με την Τροχαια....Ενω επτρεπει την διελευση των τετρατροχων δεν επιτρεπει την διελευση των υποζυγιων...Ασε που δεν υπαρχει παρκινγ για τετοια μεταφορικα μεσα
[/quote
Αν παει στο Κρατικο Β.Ε. εχει παρκα κοντα και θα το ζεψω εκει.]
να σου δώσω μια να σπάσεις Αχ βρε κόσμε γυαλινε και να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία αλληνεΓυαλινος κοσμος
Μπλιζ χαρα μου πανε να παιξεις την κοκκινοσκουφιτσα γτ δε σε βλεπω καλα παλιΘα το κατανοησετε η θα σας το εξηγησουν μετα;
χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχα ο εκκεντρικος πλουσιος..Νομιζω οτι θα εχετε προβλημα με την Τροχαια....Ενω επτρεπει την διελευση των τετρατροχων δεν επιτρεπει την διελευση των υποζυγιων...Ασε που δεν υπαρχει παρκινγ για τετοια μεταφορικα μεσα
[/quote
Αν παει στο Κρατικο Β.Ε. εχει παρκα κοντα και θα το ζεψω εκει.]
να σου δώσω μια να σπάσεις Αχ βρε κόσμε γυαλινε και να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία αλληνε![]()
Θα σας μεταφερω εντυπωσεις μετα.Καλο !!!
Φιλια Μπραμπνα σου δώσω μια να σπάσεις Αχ βρε κόσμε γυαλινε και να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία αλληνε![]()
Μπλιζ χαρα μου πανε να παιξεις την κοκκινοσκουφιτσα γτ δε σε βλεπω καλα παλι
Θα σας μεταφερω εντυπωσεις μετα.
καλα να περάσεις μην ψάχνεις για Γκλόρυ χολ στο θέατροΦιλια Μπραμπ![]()