wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εδω μεσα μπορω να βρω μόνο δούλους και να τους διατάζω με μαστιγιο!!!Άρα μη ψάχνετε εδώ μέσα για υπηρέτες, που θα σας ξυπνήσουν!
Εδω μεσα μπορω να βρω μόνο δούλους και να τους διατάζω με μαστιγιο!!!Άρα μη ψάχνετε εδώ μέσα για υπηρέτες, που θα σας ξυπνήσουν!
ειχε να δει απο τοτε που οι πουτσες ηταν σαν το δασος του σειχ σου, την τελευταια που ειδε προσφατα και ηταν ξυρισμενη λαμπικο συνεστησε στον ιδιοκτητη να χρησιμοποιει καπιλαριν για την τριχοπτωσηΛέτε να μην έχει ξαναδεί;
exeis gamisei foititria?
ειχε να δει απο τοτε που οι πουτσες ηταν σαν το δασος του σειχ σου, την τελευταια που ειδε προσφατα και ηταν ξυρισμενη λαμπικο συνεστησε στον ιδιοκτητη να χρησιμοποιει καπιλαριν για την τριχοπτωση
ειχε να δει απο τοτε που οι πουτσες ηταν σαν το δασος του σειχ σου, την τελευταια που ειδε προσφατα και ηταν ξυρισμενη λαμπικο συνεστησε στον ιδιοκτητη να χρησιμοποιει καπιλαριν για την τριχοπτωση
Αππό τη βεβαίωση σπουδων εξαρταται η φαντασιωση?
πολλά χρόνια πριν και έχω ξεχάσει πως είναι, δεν γράφεσαι στο ανοιχτό πανεπιστήμιο να θυμηθώ?
θα έπιασε ο τραχανάς και προσπαθεί να τον σώσει
Τώρα δεν μας μιλάει!
Λέτε να μετανιωσε που σας ζήτησε χρήματα και να σκέπτεται να σας δοθεί δωρεάν;
Αππό τη βεβαίωση σπουδων εξαρταται η φαντασιωση?
Ζητα από την Ερη τοτε!!!
Ενω σε μενα βλεπεις ελπιδεςτρεις ζωές να ζήσω, Έρη δε θα γαμήσω
Ενω σε μενα βλεπεις ελπιδες
όχι βέβαια, ούτε εσύ έχεις, απλά να είχαμε να λέγαμε ;)
Γιατι να μην βλεπει Ροζυ?Εδω εβλεπε ο μιμικος χθες.Καλυτερος ειναι?Καλησπερες.Ενω σε μενα βλεπεις ελπιδες
Εγω ταχθηκα σαφως υπερ σας.τι να πω ρε Μπλιζ, με 50 σιτυτούρια την εβδομάδα και άλλα τόσα κωλ γκερλια στο σάιτ, κάποιοι νομίζουν ότι γράφω εδώ, όχι για την πλάκα μου αλλά για να γαμήσω
εγω που γραφω για να γαμησω δεν με παιρνει καμια στα σοβαρατι να πω ρε Μπλιζ, με 50 σιτυτούρια την εβδομάδα και άλλα τόσα κωλ γκερλια στο σάιτ, κάποιοι νομίζουν ότι γράφω εδώ, όχι για την πλάκα μου αλλά για να γαμήσω
Και γω το ιδιο τυπε αλλα ο μονος που με πηρε στα σοβαρα ηταν ο legolasεγω που γραφω για να γαμησω δεν με παιρνει καμια στα σοβαρα