gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ektos απο τον μαστερ 21 που ειναι γεννημενος το 1921Ερώτηση!
Αυτοί που έχουν στο νικ τους τον αριθμό 21 είναι οπαδοί της ΑΕΚ;;;
ektos απο τον μαστερ 21 που ειναι γεννημενος το 1921Ερώτηση!
Αυτοί που έχουν στο νικ τους τον αριθμό 21 είναι οπαδοί της ΑΕΚ;;;
Γεια σου γκαβλιαρη 67καλησπερα μουνοι και μουνια
http://[URL unfurl="true"]www.content.4ty.gr/merchants/photos/30844-ALLANTOPOIIA-NTOPIA-PARADOSIAKA-KAPNISTA-LOYKANIKA-TRIKALON---THESSALIKI-ALLANTOPOIEIA---THESSALIKI-(LOYKANIKO-HORIATIKO-ME-RIGANI---PRASSATO---MOSHARISIO---AGRIOGOYROYNO---KRASATO---PIPERATO-&-PORTOKALI-)-n10.jpg[/img[/URL]]
για σενα εχω κρεας.... ;)
[/quote] μην μου κλεινεις εμένανε το μάτι. πεντε πέντε τις έχεις τις γκόμενες :tickedoff:
το ονειρο μου ηταν να γινω 68 και μαλιστα μαηςΓεια σου γκαβλιαρη 67
την έχεις και γαιδουρίσια ;το ονειρο μου ηταν να γινω 68 και μαλιστα μαης
αν εχεις αντερα ελα εξω απ το γηπεδο του αιγαλεωτην έχεις και γαιδουρίσια ;
Πότεαν εχεις αντερα ελα εξω απ το γηπεδο του αιγαλεω
αν εχεις αντερα ελα εξω απ το γηπεδο του αιγαλεω
οταν θα την παω στον πριαμο εσενα θα σε κρυψω στην ντουλαπαΜπορείτε και εδώ μέσα. Εμείς δεν θα επέμβουμε. Απλώς θα παρατηρούμε!
Τα ραντευα θανάτου δεν διδονται μέσα αλλά όξω απο το σαιτΜπορείτε και εδώ μέσα. Εμείς δεν θα επέμβουμε. Απλώς θα παρατηρούμε!
Τα ραντευα θανάτου δεν διδονται μέσα αλλά όξω απο το σαιτ
οταν θα την παω στον πριαμο εσενα θα σε κρυψω στην ντουλαπα
δεν ξερω για ραντεβου θανατου....αλλα εμεις πρεπει να κανουμε ραντεβου γαμησιου ....τι λες ? χεχε
Αυτό το μήνα μονο ραντευού θανάτου.δεν ξερω για ραντεβου θανατου....αλλα εμεις πρεπει να κανουμε ραντεβου γαμησιου ....τι λες ? χεχε
Να μπουν στον λογαριασμό πρώτα τα χρήματα και μετα μιλάμε. Γιατι δεν είστε και πολύ φερέγγυοιΣεις μιλάτε για σεξ στον Πρίαμο και η κα. Έριναλ για ραντεβου θανάτου.
Το νήμα μας έχει ειδικά διαμορφωμένους χώρους και για τα δύο.
Καταλήξτε στο τι θέλετε και εμείς θα σας παραχωρήσουμε τον κατάλληλο χώρο.
Να μπουν στον λογαριασμό πρώτα τα χρήματα και μετα μιλάμε. Γιατι δεν είστε και πολύ φερέγγυοι