NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
και το παιζει και παππους.αυτος ειναι για το σαρβαιβορ
και θέλει να βάλει και μένα σε αυτή τη διαδικασία, προξενεύοντας μου Έριναλ
και το παιζει και παππους.αυτος ειναι για το σαρβαιβορ
του εστειλα πμ οτι ειναι αδικος κ εχω προτεραιοτητα και μου απαντησε να βαζω νουτροτζινα στα χερια μου :Sκαι θέλει να βάλει και μένα σε αυτή τη διαδικασία, προξενεύοντας μου Έριναλ![]()
Καλημέρα. όντως.καλημέρα, πάλι ορφανό το νήμα? Αυτός ο νηματοθέτης δε βάζει κώλο κάτω![]()
του εστειλα πμ οτι ειναι αδικος κ εχω προτεραιοτητα και μου απαντησε να βαζω νουτροτζινα στα χερια μου :S
Το ότι είμαι στο Νο3 να το πάρω σαν σημάδι πως θα εκλάβω τα τρία μου?Ο νηματοθετης θα υπαγει προς χιονοδρομιαν σημερον. Ως εκ τουτου παρακαλουνται:
3. Ο κ. House of Fun να μαθει να μοιραζεται τους καρπους που δρεπει.
σατανικο :oτο μυστικό είναι αλλού φίλε. Ντουμπλάζ στις σκηνές χαχαχαχ
Άλλος είναι στις φωτό που ανεβαίνουν και νομίζουν πως είμαι εγώ
Και τα μπριζολάκια fake![]()
![]()
![]()
Καλημέρα. όντως.
Ετσι, έτσικαλημέρα φίλε. Πες και συ στη Ρόζυ που με ξέρεις, ότι το παζλ που φτιάχνει δεν είναι δικό μου. Για μένα υπάρχουν πολλά άλλωστε αρκεί να ανατρέξει στην Παναγία των Παρισίων και στον αρχιδιάκονο Κλαύδιο Φρολό, κοινώς Κουασιμόδο![]()
σατανικο :o
και σε ντουμπλαρει ο ντι καπριος ρε κουφαλα?
κυριολεκτικα δε σε φτανει ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι.στην αρχή μου το έπαιζε φίρμα και αρνιόταν, αλλά του είπα ότι στο μπου δεν πιάνει μπάζα μπροστά μου και δέχτηκε ;)
κυριολεκτικα δε σε φτανει ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι.
νυχι φανηκε σε φωτο και ειχαμε ταραχες,που να βγει αυτο το νυχι και στο χολλυγουντ![]()
Κι εμένα προσπαθεί να με φτάσει αυτός ο τυχάρπαστος ο Μανουέλ Φεράρα,χωρίς να τα καταφέρνει φυσικά![]()
Φίλε όπως πάμε εδώ μέσα στο τέλος θα βγάλει μουνί κι ο Ρεγκίνος.
Ο πρώτος τυχόντας ξέρουμε αν ζει, αν είναι καλά? Ακουσες κάτι?![]()
Φίλε πίνει κιόλας ο Μπόκας, λες να την πάτησε? :o
Ελπίζω να τη γάμησε με κανένα κλώνο του να μην πήγε ο ίδιοςΚρίμα το παλληκαράκι![]()
Ελπίζω να τη γάμησε με κανένα κλώνο του να μην πήγε ο ίδιος![]()
Φανταστικός διάλογος Ερης - Μπόκα σε μπαρμε μπαναρισμένη ipoutsa δεν μπορεί να έχει κλώνους
Φανταστικός διάλογος Ερης - Μπόκα σε μπαρ
Eρη: iLike you baoki
Μπόκας: iGamisou thitsa.![]()