blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν είδα λύθηκε ο θεμας ?
Τωρα ασχολουμαστε με τον Μπολντυ.Θελει να μαθει ο House,απο ποτε εχει να γαμευσει.Δεν είδα λύθηκε ο θεμας ?
Κι εγώΑκατανόητη η ανάρτησή σας.
Έχω πεθάνει στο γέλιο με συζήτηση του κ. HoF με τον κ. boldemort!
Τωρα ασχολουμαστε με τον Μπολντυ.Θελει να μαθει ο House,απο ποτε εχει να γαμευσει.
Αυτη ηταν μια αστοχη υποθεση του House και μαλιστα χωρις να εχει στοιχεια.Η αληθινη απαντηση βρισκεται αρκετα χρονια πισω.Νομίζω ότι κατέληξαν στο διάστημα των 2 ετών τουλαχιστον!
Όντως.Έχε χάρει που είχα και τον κιμά στο μάτι να γίνεται.Ε εντάξει που να έβλεπες παλιά συζήτηση με μπολ.. Αυτά δεν είναι τίποτα
Αυτη ηταν μια αστοχη υποθεση του House και μαλιστα χωρις να εχει στοιχεια.Η αληθινη απαντηση βρισκεται αρκετα χρονια πισω.
Γι αυτο μου ελεγες οτι εγω δεν ειμαι καλυτερος?Ε εντάξει που να έβλεπες παλιά συζήτηση με μπολ.. Αυτά δεν είναι τίποτα
Είναι παιδάκι που νομίζει πως τον περνάμε γι άντρα.Μην τον αποπαίρνεις Χαουζ δεν είναι κακός
αρμπιβαλ θα σε χτυπήσω..
εχει γαμησει ο μπολντυς?????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????Τωρα ασχολουμαστε με τον Μπολντυ.Θελει να μαθει ο House,απο ποτε εχει να γαμευσει.
Αυτο δεν θα ελεγα οτι ειναι κακο.Το κακο ειναι οτι το πιστευει κιολας και καποιες φορες δινει και συμβουλες.Είναι παιδάκι που νομίζει πως τον περνάμε γι άντρα.
εχει γαμησει ο μπολντυς?????????!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάσου να πηδιέσαι με Αγκχαράλ και να τον λες κάθε φορά και μ ένα διαφορετικά παραλλαγμένο όνομα , "τι μου κάνεις αγαρχαλ,ακραχαλ,αργαλαλ κλπ "αρμπιβαλ θα σε χτυπήσω..
Αυτό εννοώ.Το β κυρίως.Αυτο δεν θα ελεγα οτι ειναι κακο.Το κακο ειναι οτι το πιστευει κιολας και καποιες φορες δινει και συμβουλες.