raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.313
- Πόντοι
- 5.006
αντε με το καλο τυπεδεν εκανε τιποτα μποι.εβγαλε το παλιο προσωρινο στοκο κ εβαλε αλλο.
τη τριτη θα μου γαμησει το σπιτι
αντε με το καλο τυπεδεν εκανε τιποτα μποι.εβγαλε το παλιο προσωρινο στοκο κ εβαλε αλλο.
τη τριτη θα μου γαμησει το σπιτι
θενκ γιουαντε με το καλο τυπε
![]()
χεχεχε γιατι οχι ;Μπραμπ εμεινες μοναχουλης κ το γλεντας??![]()
μορη μαλακω στοκ αβαταρ βαζεις?Πρέπει να σφουγγαρισω πάλι εχυσε ο μπραμπ
πολύ πετυχημένο αυτό που είπες μπραμπ θα σκάσουμε στο γέλιο με το χιουμορακι σουμορη μαλακω στοκ αβαταρ βαζεις?![]()
![]()
Μπραμπ εμεινες μοναχουλης κ το γλεντας??![]()
δεν πειράζει ας μην γελάς μαζί μου απλά να τα καταπίνειςπολύ πετυχημένο αυτό που είπες μπραμπ θα σκάσουμε στο γέλιο με το χιουμορακι σου![]()
Συμφωνω απόλυτα!!!άσχετο, επί προσωπικού για κάτι που έγραψες στο ίδιο θέμα πριν λίγες μέρες.
την πρώην γυναίκα μου την έγλειφα για αρκετό καιρό πριν μου πάρει εκείνη πίπα για πρώτη φορά. για εμένα ήταν αυτονόητο.
ο άνδρας που σε λατρεύει, όχι απλώς που θέλει να σε γαμήσει, θα σε κάνει λαμπίκο εκεί κάτω πριν σου κάνει οτιδήποτε άλλο.
αυτά, και πάλι άσχετο.
συνεχίστε την συζήτηση σας.
Εγω που γελασα μπορω να τα φτυσω??δεν πειράζει ας μην γελάς μαζί μου απλά να τα καταπίνεις![]()
Εγω που γελασα μπορω να τα φτυσω??![]()
Μου λειψες βρε διεστραμμένο!!! :-* :-*
ροζυ τσακω μια βελατουρα στις βυζαρες σουΜου λειψες βρε διεστραμμένο!!! :-* :-*
εγω που κάνω αποστειρωμένο σεξ θέλω να μοσχοβολάει η άλλη παντού αλλιώς δεν πλησιάζω ούτε για αστείοΑυτά τα περί γλειψιματος είναι πιπες, δηλαδή θα σου δείξει ο άλλος ότι θέλει πιπα και συ θα του πεις Όχι γιατί δεν το έκανες εσύ. Τι αηδία σεξ συμφωνιών είναι αυτό
Αν χρειαστει να μου δειξει ο ιδιος οτι θελει πιπα, εχει αποτυχει ηδη απλα!!!Αυτά τα περί γλειψιματος είναι πιπες, δηλαδή θα μου δείξει ο άλλος ότι θέλει πιπα και συ θα του πεις Όχι γιατί δεν το έκανες εσύ. Τι αηδία σεξ συμφωνιών είναι αυτό