Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.827
Πόντοι
606
δεν εχεις ενα θεμα. θεματαρα εχεις χαχαχαχαχαχαχααχ
ασε με ρε ντιαρ.επιστημονας σου λεει.αρχιδια χαρτοπολεμο.
ακομα με τους τροχους και το ματσακονι ειναι.βζζζζζζζζ μου γαμαει το κεφαλι.
λειζερ ρεεεεεεεεεε.
που χωνεις τα κουλα σου μεσα και οποιον παρει ο χαρος :uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ασε με ρε ντιαρ.επιστημονας σου λεει.αρχιδια χαρτοπολεμο.
ακομα με τους τροχους και το ματσακονι ειναι.βζζζζζζζζ μου γαμαει το κεφαλι.
λειζερ ρεεεεεεεεεε.
που χωνεις τα κουλα σου μεσα και οποιον παρει ο χαρος :uglystupid:
:2funny: φοβιτσιαρης τομα

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Η σχολή ειναι μια γαλακτοκομικη σχολή σε ενα χωριο στα Γιάννενα τον Κατσικα. Μικρό μέρος δεν γίνεται να μην ήξεραν. Αυτά τα πράγματα σε μικρες κοινωνίες δεν μπορει να κρυφτουν. Κατι παίζεται με αυτο το στόρι και όσοι ανακατέυτηκαν γνωρίζουν. Μέχρι την ελενα ακριτα εστειλε επιστολή στον Πανούση γι ατον πολιτικό απο κρήτη που συγκαλυψε λεει τα παιδια που ειπωθηκε οτι τον τραμπουκιζαν..και ο πανούσης απάντησε οτι θα πρεπει να τον διωξει ο πολιτικός του αργηγός αν εχει επεμβει καποιος..κτλ. δεν εχω μαθει ποιον υπονοούν. Γενικα πολυ σαπιλα.
μάλιστα. δεν μπορώ να πω αν σε μια τόσο μικρη κοινωνία γνώριζαν πχ οι καθηγητές, γιατί συνήθως αυτά γίνονται σε χώρους εκτός σχολής. Σίγουρα όμως γνώριζαν όλα τα παιδιά. Επομένως είναι εύκολο να τα κάνεις να μαρτυρήσουν. Το ότι δεν έχει γίνει ακόμη, δείχνει ότι προφανώς υπάρχει κόλλημα στο έργο της αστυνομίας από κάπου ψηλά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μάλιστα. δεν μπορώ να πω αν σε μια τόσο μικρη κοινωνία γνώριζαν πχ οι καθηγητές, γιατί συνήθως αυτά γίνονται σε χώρους εκτός σχολής. Σίγουρα όμως γνώριζαν όλα τα παιδιά. Επομένως είναι εύκολο να τα κάνεις να μαρτυρήσουν. Το ότι δεν έχει γίνει ακόμη, δείχνει ότι προφανώς υπάρχει κόλλημα στο έργο της αστυνομίας από κάπου ψηλά.
εμέναν στις εστίες κάποιος ήξερε δεν γινεται. αλλαξε δωματιο το παιδι γιατι τον τραμπουκιζαν και εμενε με συγκατοικο αλλο. κανενας δεν ξερει; δεν γινονται αυτα και πανε να πεισουν τον κοσμο οτι εφυγε και πηγε καπου..

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
εμέναν στις εστίες κάποιος ήξερε δεν γινεται. αλλαξε δωματιο το παιδι γιατι τον τραμπουκιζαν και εμενε με συγκατοικο αλλο. κανενας δεν ξερει; δεν γινονται αυτα και πανε να πεισουν τον κοσμο οτι εφυγε και πηγε καπου..
είπα τα παιδιά σίγουρα ξέρουν. Ακόμη και σε αυτοκτονία να το οδήγησαν το παιδί, θα άφηνε κάποιο γράμμα, κάποια επιστολή κάπου. Εικάζεις ότι πρόκειται για φόνο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
είπα τα παιδιά σίγουρα ξέρουν. Ακόμη και σε αυτοκτονία να το οδήγησαν το παιδί, θα άφηνε κάποιο γράμμα, κάποια επιστολή κάπου. Εικάζεις ότι πρόκειται για φόνο?
Ναι νομίζω τον σκότωσαν κατά λάθος

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
φοβουνται τα παληκαρια? :grin:

παντως εγω,αν ειχα ρηξει τοσο διαβασμα,θα σε κοιταζα και θα φευγε το δοντι μονο του :effemine:
φίλε υπάρχουν γιατροί που για να σου βγάλουν δόντι ιδρώνουν και γιατροί που στο βγάζουν και εσύ νομίζεις ότι ακόμη δεν ξεκίνησαν ενώ έχουν τελειώσει. Πρέπει να βρεις τον κατάλληλο.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στους 100 άνδρες μόνο οι πέντε έχουν μόριο άνω των 16 εκατοστών

σε στύση εννοεί γαμώτο  :headbang:

αν εννοεί εκτός στύσης είμαι φυσιολογικός  :dancing:
διαβαζω και μορφώνομαι ωστε να γινω σαν τον τομα που αν διαβαζε και γινοταν οδοντριατρος θα εβγαζε το δοντι με τηλεπαθεια. εγω θα βγαζω το πουλι με την σκέψη  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
διαβαζω και μορφώνομαι ωστε να γινω σαν τον τομα που αν διαβαζε και γινοταν οδοντριατρος θα εβγαζε το δοντι με τηλεπαθεια. εγω θα βγαζω το πουλι με την σκέψη  :2funny:

εσύ βολεύεσαι και με ένα δονητή. Ο τομα πως θα βολευτεί?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ρε raopau κλείςτο το θέμα, θα μας φύγουν τα μαλλιά με αυτά που γράφονται.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.827
Πόντοι
606
δε γραφει κανεις?
παω στις αλητοσυνοικιες να το παιξω τζον ντιλιγκερ :ak: