blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!![/size][/move]
[move][size=40pt]ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΨΗΦΙΣΤΕ!!![/size][/move]
στο ημερολόγιο Αβραμη;τι λες μωρη πατσαβουρα...ουτε τα μισα σου χρονια δεν εχω...![]()
![]()
![]()
![]()
οσοι πιστευουν στη μετα θανατο ζωη μονο...υπάρχει έστω και ένας να θεωρεί ότι το παιδί αυτό που χάθηκε στα Γιάννενα ζει;
τον λακη 33?εχω οδοντιατρο γμτπτν μου![]()
το θέμα είναι να βρεθεί τι έγινε.υπάρχει έστω και ένας να θεωρεί ότι το παιδί αυτό που χάθηκε στα Γιάννενα ζει;
ξερουν τι εγινε το προβλημα ειναι οτι το καλύπτουντο θέμα είναι να βρεθεί τι έγινε.
ποιοι?ξερουν τι εγινε το προβλημα ειναι οτι το καλύπτουν
η σχολή για να μην βγεικαρτα οτι γνωριζε τα θέματα μπουλινγκ .. οι διπλανοι για να μην μπλεξουν και ισως απειλουνται, η αστυνομια προφανως μεσω του πολιτικού που ειπωθηκε οτι είχε αναμιξη και επεμβαση δεν κάνει οτι πρεπειποιοι?
ειναι γιαννης με επιθετο στο τελος,οχι με νουμερο.τον λακη 33?
η σχολή για να μην βγεικαρτα οτι γνωριζε τα θέματα μπουλινγκ .. οι διπλανοι για να μην μπλεξουν και ισως απειλουνται, η αστυνομια προφανως μεσω του πολιτικού που ειπωθηκε οτι είχε αναμιξη και επεμβαση δεν κάνει οτι πρεπει
ειναι γιαννης με επιθετο στο τελος,οχι με νουμερο.
κοιτα,με τον οδοντιατρο εχω ενα θεμα.πριν κανα τετραμηνο εκανα μια απονευρωση.
πηγα μια φορα,εκανε τι εκανε,εβαλε ενα προχειρο σφραγισμα,πληρωσα,αφησα μια φωτογραφια μου και δεν ξαναπατησα
προχθες ηρθε απο το μαγαζι.τι θες φαναρτζη??του λεω
τελικα αφου με εψησε οτι κινδυνευω να χασω ολο μου το καφκαλο,πηρα τη μεγαλη αποφαση![]()
δεν εχεις ενα θεμα. θεματαρα εχεις χαχαχαχαχαχαχααχειναι γιαννης με επιθετο στο τελος,οχι με νουμερο.
πηγα μια φορα,εκανε τι εκανε,εβαλε ενα προχειρο σφραγισμα,πληρωσα,αφησα μια φωτογραφια μου και δεν ξαναπατησα
τελικα αφου με εψησε οτι κινδυνευω να χασω ολο μου το καφκαλο,πηρα τη μεγαλη αποφαση![]()
Χτυπα μια τεκιλα μονοκοπανια και πηγαινε!ειναι γιαννης με επιθετο στο τελος,οχι με νουμερο.
Η σχολή ειναι μια γαλακτοκομικη σχολή σε ενα χωριο στα Γιάννενα τον Κατσικα. Μικρό μέρος δεν γίνεται να μην ήξεραν. Αυτά τα πράγματα σε μικρες κοινωνίες δεν μπορει να κρυφτουν. Κατι παίζεται με αυτο το στόρι και όσοι ανακατέυτηκαν γνωρίζουν. Μέχρι την ελενα ακριτα εστειλε επιστολή στον Πανούση γι ατον πολιτικό απο κρήτη που συγκαλυψε λεει τα παιδια που ειπωθηκε οτι τον τραμπουκιζαν..και ο πανούσης απάντησε οτι θα πρεπει να τον διωξει ο πολιτικός του αργηγός αν εχει επεμβει καποιος..κτλ. δεν εχω μαθει ποιον υπονοούν. Γενικα πολυ σαπιλα.γνώριζε η σχολή τα θέματα μπούλινγκ? ποιος πολιτικός έχει ανάμειξη και γιατί?
δεν είμαι ενημερωμένος σόρυ, δε βλέπω τηλεόραση