The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.393
- Πόντοι
- 25.467
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...
Μην γελάτε!
Είναι πολύ ενοχλητικό. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ με την μασέλα μου.
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa...
Μην γελάτε!
Είναι πολύ ενοχλητικό. Το ίδιο παθαίνω κι εγώ με την μασέλα μου.
Η μασέλα σας γελάει μόνη της;![]()
Όχι. Την ξεχνάω σε διάφορα μέρη.![]()
Και αφού είναι και ο Άγιος παρών, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τι του συνέβη όταν απεφάσισε να απεξαρτηθεί από τις εργαζόμενες.
Ναι;
Αγαπητέ Τελευταίε.
Είναι γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι άρρενες, κάποια στιγμή της ζωής τους, βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοιου ή παρόμοιου είδους προβληματισμούς.
Δεν ντρέπομαι διόλου να ομολογήσω δημοσίως, ότι κάποια στιγμή είχα και εγώ παρόμοια συμπτώματα. Έτσι λοιπόν θεώρησα καλό απευθυνθώ σε κάποιον ειδικό προκειμένου να μου δώσει μερικές συμβουλές.
Ο ειδικός με παρακίνησε λοιπόν να διακόψω κάθε επαφή με "εκδιδόμενες" και να αναζητήσω αλλού τις "χαρές της ζωής". Όπως είναι φυσικό ακολούθησα πιστά τις συμβουλές του.
Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω τα 138 κιλά, ή αρτηριακή πίεση μου να φτάσει 19-11, το τριχωτό της κεφαλής μου να φθίνει ραγδαία και η ψυχολογική μου κατάσταση να παραμένει απελπιστική (για τους προαναφερθέντες σε αυτήν την παράγραφο λόγους, αυτήν τη φορά).
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεσθε, η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο. Έπρεπε πάραυτα να ενεργήσω προς όφελος της υγείας μου.
Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχω ξαναρχίσει τις πουτάνες έχω χάσει 34 κιλά, η αρτηριακή μου πίεση επανήλθε σε φυσιολογικά επίπεδα, έχω ξαναβγάλει μαλλιά και η ψυχολογική μου κατάσταση είναι περίφημη.
Μου το κλεβουνTo ξεχνάτε συχνά σε διάφορα μέρη εεε;;;![]()
τι να πιστευουν ρε μαλακα;αφου εχωΣε πολλά νήματα κατηγορούν τον κ. gl ότι έχει κλώνους.
Δίκαια ή άδικα.
Σεις τις πιστεύετε;
ΨΗΦΙΣΤΕ!
τι να πιστευουν ρε μαλακα;αφου εχω