Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Εμενα παντως η πατριδα μου χροσταει τα 8,65...
Για να μην σκεφτομαστε τι χρωσταμε και τι χρωστατε,διαβαστε μια ερευνα για το μηκος του μεσου πεους σε στυση.
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/ereyna-poso-einai-to-mhkos-toy-mesoy-peoys-se-stush.3336176.html[/url]
ποιος μου ρίχνει τόσο το μέσον όρο, μαρτυρήστε![]()
![]()
![]()
![]()
δυο βρακια εχω γαμιαριτς, το ενα το φοραω και το αλλο το στειλα στο λογιστη μπας και τον καλοπιασω για τα χρωστουμενα. Αν ανοιξει καιρος και δεν κρυωνω θα σε στειλλω το αλλο χαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχααχαχαχαχΕρι, θα μου στειλεις ενα κυλοτακι σου απο τα απλυτα να μυριζω ολη μερα την κωλοτρυπα και το μουνι σου;
Eγω παντως τυπε βρηκα τον τροπο να την κανω ενα μετρο.ποιος μου ρίχνει τόσο το μέσον όρο, μαρτυρήστε![]()
![]()
![]()
![]()
δυο βρακια εχω γαμιαριτς, το ενα το φοραω και το αλλο το στειλα στο λογιστη μπας και τον καλοπιασω για τα χρωστουμενα. Αν ανοιξει καιρος και δεν κρυωνω θα σε στειλλω το αλλο χαχαχαχαχααχχααχαχαχχαχααχαχαχαχ
Eγω παντως τυπε βρηκα τον τροπο να την κανω ενα μετρο.
δυο βρακια εχω
πάντως η έρευνα είναι μούφα, δείγμα από το μπου δεν πήρανε να δεις πως τα αποτελέσματα θα έβγαιναν ανάποδα.Όλοι γνωρίζουμε τον 8ποντο εδώ μέσα ...
πάντως η έρευνα είναι μούφα, δείγμα από το μπου δεν πήρανε να δεις πως τα αποτελέσματα θα έβγαιναν ανάποδα.
Tον διπλωνω στην μεση κυριε.Εξηγήστε μας, παρακαλώ.
Τυπε αν δειγματιζανε και απο το bou.ο μεσος ορος θα πηγαινε στους 25 ποντους.πάντως η έρευνα είναι μούφα, δείγμα από το μπου δεν πήρανε να δεις πως τα αποτελέσματα θα έβγαιναν ανάποδα.
Και μία που αφορά τις μέσες ανατομικές λεπτομέρειες του μέσου μέλους του μπου!
Και η μεση οικονομικη επιφανεια των μελων
![]()
δεν γινεται εχω τσιπακι πανω να το βρισκωΟ λογιστής σας θα το βγάλει προς πώληση στο Amazon!![]()
Ειναι προγραματισμενο να κανει ηλεκτροσοκ στην εξωτερικη μερια αν καποιος παει να σου βαλει χερι;δεν γινεται εχω τσιπακι πανω να το βρισκω![]()
δεν γινεται εχω τσιπακι πανω να το βρισκω![]()