blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
άσχετο ν. 1
να τρώτε ότι σας δίνουν, γιατί αν θέλετε κάποτε να φάτε και δεν βρίσκετε?![]()
Θα πάμε στην κα. Έριναλ να μας μαγειρέψει παστίτσιο!
άσχετο ν. 1
να τρώτε ότι σας δίνουν, γιατί αν θέλετε κάποτε να φάτε και δεν βρίσκετε?![]()
στο πιατο, στα σουπλα και στα ποτηρια θα ειναι τυπωμενο το αβαταρ μουΘα πάμε στην κα. Έριναλ να μας μαγειρέψει παστίτσιο!
Μπορει να το ξέχασε η να σε πληρωσει μερικες μερες μετα;άσχετο ν. 3
Αν πελάτης που σε πληρώνει ανελλιπώς 15 συναπτά έτη κάθε μήνα, δε σε πληρώσει για πρώτη φορά, σημαίνει κάτι?
Eρη βελτιωνεσαι.Αν βεβαια αντι για ξαπλωμενη ησουνα στα τεσσερα,θα αγγιζες το αριστα.Καλησπερες σε ολους.
μην πέσουμε στη μέρα της αγκινάρας με τα αγκάθια μόνοΘα πάμε στην κα. Έριναλ να μας μαγειρέψει παστίτσιο!
Δηλαδη οταν θα σηκωνουμε το ποτηρι για να πιουμε νερο,θα πιανουμε τον κωλο σου?στο πιατο, στα σουπλα και στα ποτηρια θα ειναι τυπωμενο το αβαταρ μου![]()
άσχετο ν. 2
φεύγω από το γραφείο με αυτοκίνητο να πάω σε 2 πελάτες. Στο παρμπρίζ ήταν διαφημιστικό από γυμναστηριο, το αφαιρώ και φεύγω.
Σταματάω για 5 λεπτά στο 1ο πελάτη που ήταν 1 χιλ. μακριά. Φεύγοντας τι ίδιο διαφημιστικό πάλι. Το αφαιρώ τανάπαλιν.
1500 μέτρα παρακάτω 2ος πελάτης. 5 Λεπτά στάση και το διαφημιστικό πάλι στο παρμπρίζ.![]()
Τι θέλει να μου πει ο ύψιστος? Λαπαδιάζω?
Προσπαθουμε να την βελτιωσουμε αλλα σκασιλα της κυριε.Έξοχη η ιδέα σας, κύριε!
στο πιατο, στα σουπλα και στα ποτηρια θα ειναι τυπωμενο το αβαταρ μου![]()
Μπορει να το ξέχασε η να σε πληρωσει μερικες μερες μετα;![]()
Προσπαθουμε να την βελτιωσουμε αλλα σκασιλα της κυριε.
Ολοι χρωσταμε μπειμπι αν ειναι τουλαχιστον να βρεθουμε στις ιδιες φυλακεςείπε ο άνθρωπος θα τηλεφωνήσει όταν έχει, αλλά 2-3 καλοί είχαν μείνει, αν χάσουμε και αυτούς, τα βερεσέδια θα περάσουν τις 30 Λόλες που είχα όριο![]()
Ολοι χρωσταμε μπειμπι αν ειναι τουλαχιστον να βρεθουμε στις ιδιες φυλακες![]()
χρωσταω στον λογιστη μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕσείς τι χρωστάτε κυρία;
χρωσταω στον λογιστη μου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Για να μην σκεφτομαστε τι χρωσταμε και τι χρωστατε,διαβαστε μια ερευνα για το μηκος του μεσου πεους σε στυση.
[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ygeia/ereyna-poso-einai-to-mhkos-toy-mesoy-peoys-se-stush.3336176.html[/url]