blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.712
- Πόντοι
- 26.096
Βγάλτε την πιπιλα από το στόμα για θα σας γίνει συνήθειο....
Η Αγγλίδα γκουβερνάντα μου έδινε την θηλή της και όχι πιπίλα, κύριε.
Βγάλτε την πιπιλα από το στόμα για θα σας γίνει συνήθειο....
aetsieποιος θα με πεταξει εσυ;εγω κουβαλησα πετρες για να χτιστει αυτο το σαιτ.....νταμαρια ολοκληρα
έχουμε κοινό έρωτα για τηνΕΡινάλDasha
Σας τράβαγε και βυζομαλακία;
ποιος θα με πεταξει εσυ;εγω κουβαλησα πετρες για να χτιστει αυτο το σαιτ.....νταμαρια ολοκληρα
Προς τι αυτό το επιφώνημα πόνου;;
Μη μου πέιτε ότι ταυτόχρονα με την βυζομαλακία σας έκανε και μαλάξεις στον προστατη;;;;
;oyτε ο ίδιος ..κρατάει πιά το λογαριασμό , μερικές φορές νομίζω απαντάει στον εαυτό του
εχει κανει πολυ ωραιους αυτοδιαλογους στο σπαμοθρεντ κατα καιρους ο τσομπανης...
σαν στρατηγος απαιτω τουλαχιστον εναν σεβασμοΤον παίρνεις (περισσότερο από τον Λούτσο).
eisai ηλιθιος φιλε;ποτε δεν εγραφα ουτε θα εγραφα σε τετοια σαιτ.....τι ειμαι κανας μπολντοτυπος;αν σε μπαναρουν απο αιπυ φιλε, θα γραφεις μονο στο κοσμοπολιταν μετα μαζι με τον μπολντυ :S :S :S
ποιος θα με πεταξει εσυ;εγω κουβαλησα πετρες για να χτιστει αυτο το σαιτ.....νταμαρια ολοκληρααν σε πεταξουμε εξω απο το σαιτ, εκει θα καταληξεις....
Με τοσα τουβλα που κατα καιρους εχεις πεταξει ισως να θεωρησε και ο οικοδομος του site.ποιος θα με πεταξει εσυ;εγω κουβαλησα πετρες για να χτιστει αυτο το σαιτ.....νταμαρια ολοκληρα
Όχι με φόρα όμως, μη πάθετε καμιά νόσο του πεϋρόνι.
Τον παίρνεις.
Άγιε μου διανύετε περίοδο παρατεταμένης φόρμας, πολύ χαίρομαι ;)Τον παίρνεις (περισσότερο από τον Λούτσο).
giati δεν κοιμασαι να μπεις κατα τις 3 τα ξημερωματα ;Με τοσα τουβλα που κατα καιρους εχεις πεταξει ισως να θεωρησε και ο οικοδομος του site.
φιλε γιατι σου επιτιθενται ολοι??? :'( :'( :'(giati δεν κοιμασαι να μπεις κατα τις 3 τα ξημερωματα ;
γιατι μπορουνφιλε γιατι σου επιτιθενται ολοι??? :'( :'( :'(
Δεν την έπαθα 79 χρόνια, τώρα θα φοβηθώ?Όχι με φόρα όμως, μη πάθετε καμιά νόσο του πεϋρόνι.
ερη ερη ερη μου κανες χουνερι :-*Τομα τομα τομα... χωκ