life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Θα του απαντουσα ευθαρσωs πωs............""Ειναι ετοιμη, μπουγαδιασμενη, στολισμενη και παφουμαρισμενη""μα σαν το πασά κάνει ετοιμασατε την χανουμισα ταδε;![]()
Θα του απαντουσα ευθαρσωs πωs............""Ειναι ετοιμη, μπουγαδιασμενη, στολισμενη και παφουμαρισμενη""μα σαν το πασά κάνει ετοιμασατε την χανουμισα ταδε;![]()
Με κατηγορει οτι ανακατευομαι αλλα ως νηματοθετης οφειλω να προστατευω τα μελη. Δεν εχετε τυχη, κυριε.μου εδωσε ελπιδες![]()
![]()
η αληθεια ειναι οτι ειμαι αλλα θα παω στο σσς γιατι ειναι αρρωστουλι και προηγείταιΘα του απαντουσα ευθαρσωs πωs............""Ειναι ετοιμη, μπουγαδιασμενη, στολισμενη και παφουμαρισμενη""![]()
![]()
ρωτησα που να πάω δεν είπα ποτέ θα πάω θηλυκε προπετημπραμπ πηγες για φαι στα ρεστοραν και μας ηρθες ορεξατος; μηπως θες και μια πιπα;![]()
ευχαριστωη αληθεια ειναι οτι ειμαι αλλα θα παω στο σσς γιατι ειναι αρρωστουλι και προηγείται![]()
:-Με κατηγορει οτι ανακατευομαι αλλα ως νηματοθετης οφειλω να προστατευω τα μελη. Δεν εχετε τυχη, κυριε.
Αφηστε το κ. brabus ν ασχοληθει μαζι της.
Ετσι........Μονο σαλατεs και λιγο μεταλλικο νεροαλεξ μην ξαναπεις οτι οι γυναικες ρευονται ουτε οτι τρωνε διπιτα σε παρακαλω μας θιγεις![]()
γονυπετης επεσα στα ποδια μου για ικεσια μπας και με παρεις μαζι να φαω και γω ενα φαγακι σε ρεστορανια να λιγδωσει τα ντερακι μου και συ πηγες με αλληρωτησα που να πάω δεν είπα ποτέ θα πάω θηλυκε προπετη![]()
Nα μην τολμησω καν να σκεφτω αν κλανουν κιολας ε?αλεξ μην ξαναπεις οτι οι γυναικες ρευονται ουτε οτι τρωνε διπιτα σε παρακαλω μας θιγεις![]()
να προσεχεις μην σε κολλησω γιατι και γω δεν ειμαι στα πανω μου ακομαευχαριστω![]()
![]()
ΠιπεριNα μην τολμησω καν να σκεφτω αν κλανουν κιολας ε?
να προσεχεις μην σε κολλησω γιατι και γω δεν ειμαι στα πανω μου ακομα![]()
δεν καταλαβαινω καν τι ειναι αυτο το ρημα μην ριχνεις το επιπεδοNα μην τολμησω καν να σκεφτω αν κλανουν κιολας ε?
ενταξει δεν θα με κολλησεις στανταρνα προσεχεις μην σε κολλησω γιατι και γω δεν ειμαι στα πανω μου ακομα![]()
ευχαριστω μικρε μου κοσνικείσαι κουκλίτσα![]()
Nα μην τολμησω καν να σκεφτω αν κλανουν κιολας ε?
Τύπε θυμαμαι που ειχα παει στο σπιτι μιας πρωην πριν χρονια, και να κοντευω να σκασω και κρατιομουνα τρεις ωρες.Πιπερι![]()
Προφανως ειμαστε σε φαση ακομη που προσεχουμε και οι δυοΗ κα. Ροζυ ρευεται και κλανει ασκαρδαμυκτι;;;
Για το νηματοθετη εχετε καποια καλη κουβεντα;;;είσαι κουκλίτσα![]()