blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Ρεύονται οι γυναικες?
Η κα. Ροζυ;
Ρεύονται οι γυναικες?
μια διπιτη μεριδα γιαουρτι με κοτζι μπερι και φουντουκια εφαγα χαχααχαχαχχαχααχαχμε κρεμυδι η χωρις;![]()
ελα γλυκουλι εχω να σου πω οτι ο βηχας δεν μου περναει και πρεπει να αυξήσεις τις ποσοτητες βιταμινουχας πρωτεινηςΜουνακια ήρθα![]()
μπα σε κοβω προσεχειςμια διπιτη μεριδα γιαουρτι με κοτζι μπερι και φουντουκια εφαγα χαχααχαχαχχαχααχαχ
Μπροστα μαs οχι................Το ελεγχουνεΡεύονται οι γυναικες?
ενα υπερφρουτο κοκκινο πολυ ωραιο επειδη πρεπει να αυξησω την αμυνα του οργανισμουλι μουΤι ειναι το κοτζι μπερι;
Ειναι κομπλεπλυθηκε η Έρη;![]()
ρωτηξε ο πασας ;Ειναι κομπλε![]()
ελα γλυκουλι εχω να σου πω οτι ο βηχας δεν μου περναει και πρεπει να αυξήσεις τις ποσοτητες βιταμινουχας πρωτεινης![]()
ετοιμος δηλαδήΕιναι κομπλε![]()
Πρεπει πρωτη εσυ ν απανταsρωτηξε ο πασας ;![]()
καλα κανει και ελπίζει εσυ τι ανακατευεσαι μπλιζακι; εξαλλου αυτο που ειπα του μπραμπ δεν ειναι δικη μου ιδεα ο νικ μου το πε να του το πω χχαχααχαχαχαχαχαχχΚαι εσεις, κ. CCSS13, ακομη ελπιζετε;;;
Μα.......αφου η ΕΛΠΙΔΑ ερχεται , να μην ελπιζει???Και εσεις, κ. CCSS13, ακομη ελπιζετε;;;
μου εδωσε ελπιδεςΚαι εσεις, κ. CCSS13, ακομη ελπιζετε;;;
μα σαν το πασά κάνει ετοιμασατε την χανουμισα ταδε;Πρεπει πρωτη εσυ ν απανταs![]()
μπραμπ πηγες για φαι στα ρεστοραν και μας ηρθες ορεξατος; μηπως θες και μια πιπα;