NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
αν ζωγραφίσω ένα πάνω στα @ρχίδι@ μου λες να ψαρώσει?αν δεν εχεις μουνι δεν βοηθαει.2000 ευρω του ζητησα και με εγραψε :- :-
αν ζωγραφίσω ένα πάνω στα @ρχίδι@ μου λες να ψαρώσει?αν δεν εχεις μουνι δεν βοηθαει.2000 ευρω του ζητησα και με εγραψε :- :-
αν ζωγραφίσω ένα πάνω στα @ρχίδι@ μου λες να ψαρώσει?![]()
Tωρα με τη νεα κυβερνηση............μπορω να πω με σιγουρια οτι ολοι θα ματωσουμε στο γαμησιεγω μεχρι το Πασχα εχω πει γενικα οχι εδω![]()
![]()
![]()
Tωρα με τη νεα κυβερνηση............μπορω να πω με σιγουρια οτι ολοι θα ματωσουμε στο γαμησι
Δεν ξερω με σιγουρια αν θα ειμαι απο πανω η απο κατω.....![]()
![]()
δεν θα αλλάξεις στάση, με όποια κυβέρνηση το ίδιο γαμήσι θα ναι, μην ψαρώνετεTωρα με τη νεα κυβερνηση............μπορω να πω με σιγουρια οτι ολοι θα ματωσουμε στο γαμησι
Δεν ξερω με σιγουρια αν θα ειμαι απο πανω η απο κατω.....![]()
![]()
φιλε το μοναδικο πραγμα που χω χυσει ειναι τονους μελανι στο θρεντ κι ουτε 1 εμ ελ σπερματος δεν εφυγε απ την θεση τουάντε μπαγάσα, πάλι στα πιε
φιλε το μοναδικο πραγμα που χω χυσει ειναι τονους μελανι στο θρεντ κι ουτε 1 εμ ελ σπερματος δεν εφυγε απ την θεση του![]()
μλκ μου έγω έχω αλλάξει 10 πληκτρολόγια ούτε ήξερα ότι πιάνει και μελάνιφιλε το μοναδικο πραγμα που χω χυσει ειναι τονους μελανι στο θρεντ κι ουτε 1 εμ ελ σπερματος δεν εφυγε απ την θεση του![]()
Τα λογια σου μουδωσαν νεα πνοη ευτυχωs..........Αυτο θα λεω αν με ρωτανε γιατι αγοραζω βαζελινηδεν θα αλλάξεις στάση, με όποια κυβέρνηση το ίδιο γαμήσι θα ναι, μην ψαρώνετε
Τα λογια σου μουδωσαν νεα πνοη ευτυχωs..........Αυτο θα λεω αν με ρωτανε γιατι αγοραζω βαζελινη![]()
λοιπον αλεξ εγω θέλω συνολικα με τα ρουσφετια που μου ζητησε ο σσς για αγορα οπλου μαζικης καταστροφης για να εξολοθρεύει το μηδα, σαουλ για εξαγορα θητείας, μπραμπ για να αγοράσει τα ωαρια μου, μπλιζ για ενα ταξιδι μαζι μου για συναυλιες, μποκα για ξυδια, νικ για ενα βραδυ με τζακουζι μαζι μου, γιορκι για την πορνοσταρ της αρεσκειας μου, χοφ για τεκιλες βινυλιο και πουρα αβανας, αγιο για την πληρωμη του γηροκομείου που διαβιεί και δυο μνημοσυνων φιλων ...............χμ..235.874,21 €.![]()
2339,1αυτό γιατί μου το αποκρύψατε?
Η πισίνα ολυμπακών διαστάσεων του Ο.Α.Κ.Α. έχει τζακούζι?![]()
2339,1
2399,2