NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Παιδιά ήρθα είναι κανείς εδώ?
Λειπουμε....Κανουμε μπανιστηρι στην Ερη που καμει μπανιο...Ριψατε σημειωμα εντοs ...Η αιθουσα κλιματιζεταιΠαιδιά ήρθα είναι κανείς εδώ?
καλά μόλις τελειώσετε με το μπανιστήρι πείτε μου, έχω και εγώ δικαίωμα να πω δυό μαλακίες τώρα στο διάλλειμά μουΛειπουμε....Κανουμε μπανιστηρι στην Ερη που καμει μπανιο...Ριψατε σημειωμα εντοs ...Η αιθουσα κλιματιζεται
ελα νικ πες μας ειμαστε οι ανθρωποι σουκαλά μόλις τελειώσετε με το μπανιστήρι πείτε μου, έχω και εγώ δικαίωμα να πω δυό μαλακίες τώρα στο διάλλειμά μου![]()
ελα ετοιμοςκαλά μόλις τελειώσετε με το μπανιστήρι πείτε μου, έχω και εγώ δικαίωμα να πω δυό μαλακίες τώρα στο διάλλειμά μου![]()
παλι δεν γαμησαμεμπράβο ρε παιδιά, δεν έχω λόγια
για αρχή, ποιος γάμησε σήμερα?
έγινε τίποτα αξιοπρόσεκτο?
ούτε ο παίδαρος?παλι δεν γαμησαμε![]()
για τον παιδαρο δεν ειμαι σιγουροςούτε ο παίδαρος?
χμμμμ ποιος θα ξέρει να μας πει σίγουρα?για τον παιδαρο δεν ειμαι σιγουρος![]()
μπραμπ;χμμμμ ποιος θα ξέρει να μας πει σίγουρα?
τι να πω αυτη λεει πηγε και τα ηπιε τωρα τι ηπιε δεν ξεβρωμπραμπ;![]()
τι να πω αυτη λεει πηγε και τα ηπιε τωρα τι ηπιε δεν ξεβρω![]()
αυτός θα κλαίει ότι δε γάμησε πάλι, τι να πιστέψεις.μπραμπ;![]()
εγω μεχρι το Πασχα εχω πει γενικα οχι εδωαυτός θα κλαίει ότι δε γάμησε πάλι, τι να πιστέψεις.
Πάντως εγώ το αποφάσισα, μέχρι το καλοκαίρι θα γαμήσω (όχι εδώ γενικά εννοώ) που θα μου πάει
τι να πω αυτη λεει πηγε και τα ηπιε τωρα τι ηπιε δεν ξεβρω![]()
ο παιδαρος η ερηποια είναι αυτή που τα πιε?![]()
ρε φίλε 1 ευρώ την ημέρα να βάζω στην άκρη σε 3 μηνάκια νάσου, τσουπ γάμησαεγω μεχρι το Πασχα εχω πει γενικα οχι εδω![]()
![]()
![]()
αν δεν εχεις μουνι δεν βοηθαει.2000 ευρω του ζητησα και με εγραψε :- :-ρε φίλε 1 ευρώ την ημέρα να βάζω στην άκρη σε 3 μηνάκια νάσου, τσουπ γάμησα
τώρα αν ο Άλεξ θέλει να βοηθήσει δε θα πω όχι![]()
ο παιδαρος η ερη![]()