erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πουτάνα, μωρή μαλάκω κτλ και θες να γαμήκεις ; Καλά γράψε μουπουτανα το ξερα πως μ απατας
πουτάνα, μωρή μαλάκω κτλ και θες να γαμήκεις ; Καλά γράψε μουπουτανα το ξερα πως μ απατας
Εγώ θα ψηφίσω Τσίριζα και με τα δύο χέρια. Ίσως και τα πόδια
Αφού σου λέω Σανταρόζα άρα για Αθήνα μιλάω. Πέφταν οι τοίχοι, ετοιμόροπο κυριολεκτικά.
Δεν ξέρετε από κακουχίες εσείς οι νέοι
Εμείς περπατούσαμε δέκα χιλιόμετρα ξυπόλητοι μέσα στο χιόνι για να πάμε σχολείο
Εγώ με κόρη που ενηλικιώνεται στο 2015 το γλίτωσα το ρεζιλίκι. Δεν θα ψηφίσειΕγώ θα ψηφίσω Τσίριζα και με τα δύο χέρια. Ίσως και τα πόδια
Αφου δε προλαβε να φτασει στα ενδοτερα της εκανε τη ζημια ο ε.σ
Μη φοβάσαι, που να με βρει εμενα τωρα, ο μόνος τρόπος να κάνω κατι μαζί της , ειναι να τη ζωγραφίσω πάνω στο ντεπόζιτο της μηχανής.πουτανα το ξερα πως μ απατας
Εσείς είσαστε στον κόσμο σας αγαπητέ, αλλά η πραγματικότητα πολυ σύντομα θα σας χτυπήσει την πόρτα.εμεις ζουμε και κατοχή και χούντα ταυτόχρονα. Την κατοχή της τροικας μέσω των εκβιασμων και τη Χούντα του σαμαροβενιζελων
θα γαμηκω την ροζυ που δεν εχει ηθικους φραγμους και αναστολαι και ειναι και εστεμμενη στο μπουπουτάνα, μωρή μαλάκω κτλ και θες να γαμήκεις ; Καλά γράψε μου
Ειμαι κοντά στον Τέλη, εισαι για μπριζολάκι;Νικ,
μαθαινω οτι πας πιπα κολο εμπλοκη !! λογο εποχης!!
φιλε ελπιζω να εχεις ηλεκτρα γκλαιντ να χωρεσειΜη φοβάσαι, που να με βρει εμενα τωρα, ο μόνος τρόπος να κάνω κατι μαζί της , ειναι να τη ζωγραφίσω πάνω στο ντεπόζιτο της μηχανής.
Ειμαι κοντά στον Τέλη, εισαι για μπριζολάκι;
βλέπω το μέλλον της σε καίειΕγώ με κόρη που ενηλικιώνεται στο 2015 το γλίτωσα το ρεζιλίκι. Δεν θα ψηφίσει
φιλε ελπιζω να εχεις ηλεκτρα γκλαιντ να χωρεσει
θα γαμηκω την ροζυ που δεν εχει ηθικους φραγμους και αναστολαι και ειναι και εστεμμενη στο μπου
σου γαμωφιλε ελπιζω να εχεις ηλεκτρα γκλαιντ να χωρεσει
τοτε επιτελους θα συναντηθουν τα ποδια σου !!!!!!!!!!!!
τι ειναι αυτο το εσ?Αφου δε προλαβε να φτασει στα ενδοτερα της εκανε τη ζημια ο ε.σ
ναι με αυτοκτονιααπειλείς ;
δεν προβληματίζομαι τεταρτες μεσημέρι