Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
σίγουρα ναι αρκεί να σκεφτείς κάτι πολύ απλό οι μοναχοί παλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα με τους κακούς λογισμούς τους το θέμα είναι να μην υποκύψουν σε αυτούς ;)
αρα αν σκεφτομαι οτι θελω π.χ.να ψοφησει καποιος δεν πειραζει αφου μενω μονο στην σκεψη; :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
σίγουρα ναι αρκεί να σκεφτείς κάτι πολύ απλό οι μοναχοί παλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα με τους κακούς λογισμούς τους το θέμα είναι να μην υποκύψουν σε αυτούς ;)

Σκέφτονται και παρτούζες κτλ;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι????  Εγω νομιζα οτι παιζουν την μακρυα γαιδουρα

Επισκέπτης
Σκέφτονται και παρτούζες κτλ;

πολύ πιθανό ναι φαντάζομαι τον πρώτο καιρό ειδικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολα μόνο αν πας στο Όρος θα καταλάβεις ότι ο μοναχισμός δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
πολύ πιθανό ναι φαντάζομαι τον πρώτο καιρό ειδικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολα μόνο αν πας στο Όρος θα καταλάβεις ότι ο μοναχισμός δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας ;)

Ισχύει, πρεπει να εχεις παρει εκπαίδευση λίλα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Επισκέπτης
Αν ειχαν τετοια βιτσια να μην βαζανε τα ρασα ...  Θα προκαλουσαν λιγοτερο

είναι βαριά η καλογερική μοιάζει με τον μαραθώνιο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην αθήνα ξεκινάνε ξέρω γω 5000 δρομείς άλλοι με σκοπό να τερματίσουν άλλοι με σκοπό να κάνουν τα πρώτα χιλιόμετρα τελικά οι περισσότεροι δεν ολοκληρώνουν και πάνε για μπύρες και τσιγάρο θα τερματίσουν μόνο όσοι θα αποδειχτούν ικανοί τους υπόλοιπους δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις επειδή δεν ήξεραν πριν να το δοκιμάσουν ότι τελικά δεν μπορούσαν τα παλικάρια :P

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
είναι βαριά η καλογερική μοιάζει με τον μαραθώνιο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην αθήνα ξεκινάνε ξέρω γω 5000 δρομείς άλλοι με σκοπό να τερματίσουν άλλοι με σκοπό να κάνουν τα πρώτα χιλιόμετρα τελικά οι περισσότεροι δεν ολοκληρώνουν και πάνε για μπύρες και τσιγάρο θα τερματίσουν μόνο όσοι θα αποδειχτούν ικανοί τους υπόλοιπους δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις επειδή δεν ήξεραν πριν να το δοκιμάσουν ότι τελικά δεν μπορούσαν τα παλικάρια :P
τελικα δεν μου απαντησες θες τον κορυφαιο τροπο να τα τιναξεις; :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Συνημμένα

• frog.jpg