Επισκέπτης
σιγουρα;
σίγουρα ναι αρκεί να σκεφτείς κάτι πολύ απλό οι μοναχοί παλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα με τους κακούς λογισμούς τους το θέμα είναι να μην υποκύψουν σε αυτούς ;)
σιγουρα;
αρα αν σκεφτομαι οτι θελω π.χ.να ψοφησει καποιος δεν πειραζει αφου μενω μονο στην σκεψη;σίγουρα ναι αρκεί να σκεφτείς κάτι πολύ απλό οι μοναχοί παλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα με τους κακούς λογισμούς τους το θέμα είναι να μην υποκύψουν σε αυτούς ;)
σίγουρα ναι αρκεί να σκεφτείς κάτι πολύ απλό οι μοναχοί παλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα με τους κακούς λογισμούς τους το θέμα είναι να μην υποκύψουν σε αυτούς ;)
Ναι???? Εγω νομιζα οτι παιζουν την μακρυα γαιδουρασίγουρα ναι αρκεί να σκεφτείς κάτι πολύ απλό οι μοναχοί παλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα με τους κακούς λογισμούς τους το θέμα είναι να μην υποκύψουν σε αυτούς ;)
αρα αν σκεφτομαι οτι θελω π.χ.να ψοφησει καποιος δεν πειραζει αφου μενω μονο στην σκεψη;![]()
καταλαβαναι αλλά μην γίνει και αυτοσκοπός η σκέψη![]()
Σκέφτονται και παρτούζες κτλ;
πολύ πιθανό ναι φαντάζομαι τον πρώτο καιρό ειδικά πρέπει να είναι πολύ δύσκολα μόνο αν πας στο Όρος θα καταλάβεις ότι ο μοναχισμός δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας ;)
Ναι???? Εγω νομιζα οτι παιζουν την μακρυα γαιδουρα
Ισχύει, πρεπει να εχεις παρει εκπαίδευση λίλα
Αν ειχαν τετοια βιτσια να μην βαζανε τα ρασα ... Θα προκαλουσαν λιγοτεροφαντάζομαι υπάρχουν και αυτά, είναι η υπόκυψη στους λογισμούς που ανέφερα πιο πάνω ;)
Αν ειχαν τετοια βιτσια να μην βαζανε τα ρασα ... Θα προκαλουσαν λιγοτερο
τελικα δεν μου απαντησες θες τον κορυφαιο τροπο να τα τιναξεις;είναι βαριά η καλογερική μοιάζει με τον μαραθώνιο που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην αθήνα ξεκινάνε ξέρω γω 5000 δρομείς άλλοι με σκοπό να τερματίσουν άλλοι με σκοπό να κάνουν τα πρώτα χιλιόμετρα τελικά οι περισσότεροι δεν ολοκληρώνουν και πάνε για μπύρες και τσιγάρο θα τερματίσουν μόνο όσοι θα αποδειχτούν ικανοί τους υπόλοιπους δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις επειδή δεν ήξεραν πριν να το δοκιμάσουν ότι τελικά δεν μπορούσαν τα παλικάρια![]()
τελικα δεν μου απαντησες θες τον κορυφαιο τροπο να τα τιναξεις;![]()
οκ οποτε θες ομως μου λες ειμαι παντα παρων για να σε βοηθησω ;)όχι φοβάμαι τον πειρασμό![]()
Ρε μανια !!!!!!!!!οκ οποτε θες ομως μου λες ειμαι παντα παρων για να σε βοηθησω ;)
αγαπη για τον βατραχοΡε μανια !!!!!!!!!
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ν αλλαξει καποιοs νικ και αβαταρ???? Ετσι κι αλλοιωs γυναικεs δεν υπαρχουναγαπη για τον βατραχο![]()
για ποιον μιλας;ο βατραχος αλλαξε αφου ειχε φαει μπανΕγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι ν αλλαξει καποιοs νικ και αβαταρ???? Ετσι κι αλλοιωs γυναικεs δεν υπαρχουν
Γιατι τι εκανε????για ποιον μιλας;ο βατραχος αλλαξε αφου ειχε φαει μπαν