Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τωρα πουχετε και γυναικεs πωs και δεν στριμωξεs καμμια Εποφτρια ???
Εχει κατι μιλφακια στα γραφεια που οταν θα φτασω στα λελε θα τους κανω attack. Να εχει χωρο η σχεση να ωριμασει( :zfuck:) καταλαβαινεις...  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εχει κατι μιλφακια στα γραφεια που οταν θα φτασω στα λελε θα τους κανω attack. Να εχει χωρο η σχεση να ωριμασει( :zfuck:) καταλαβαινεις...  :grin:
Ετσι....θελουν τροπο ολεs..........Εκτοs  απ την Ερη....Αυτη θελει παστακια  :grin: :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ετσι....θελουν τροπο ολεs..........Εκτοs  απ την Ερη....Αυτη θελει παστακια  :grin: :grin:
Εγω απο τα λιγαβπου εχω δει εζω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι γυναικες για να ευχαρηατηθουν θελουν και να τις γλυκανεις και να τις δειρεις (αλλες λιγο αλλες πολυ) και να τις αλαφιασεις στη πουτσα. Αλλα κυριως θελουν πουτσα :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω απο τα λιγαβπου εχω δει εζω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι γυναικες για να ευχαρηατηθουν θελουν και να τις γλυκανεις και να τις δειρεις (αλλες λιγο αλλες πολυ) και να τις αλαφιασεις στη πουτσα. Αλλα κυριως θελουν πουτσα :grin:
Ναι.......μονο που για να το παραδεχτουν θα σε αναγκασουν να ταξιδεψειs μεχρι την Τριπολη για να παs ..Κομοτηνη
Οποτε κι εσυ λεs.....δεν παω μεχρι Χαλαντρι  πουναι και κοντα , εχει και τακτικη συγκοινωνια  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι.......μονο που για να το παραδεχτουν θα σε αναγκασουν να ταξιδεψειs μεχρι την Τριπολη για να παs ..Κομοτηνη
Οποτε κι εσυ λεs.....δεν παω μεχρι Χαλαντρι  πουναι και κοντα , εχει και τακτικη συγκοινωνια  :grin:
Και εχει και ωραια γκομενακια :rockon:

Επισκέπτης
Εχει κατι μιλφακια στα γραφεια που οταν θα φτασω στα λελε θα τους κανω attack. Να εχει χωρο η σχεση να ωριμασει( :zfuck:) καταλαβαινεις...  :grin:

φίλε εγώ πιστεύω θα τις γαμήσεις όλες μαζί και ο στρατοπεδάρχης θα τραβάει με το κινητό ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω ειπα θα κανω αττακ οχι οτι θα τα καταφερω. Αν και ο υπουργος δεν ειναι πολυ μακρια απο το σημειο που βρισκομαι :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Εγω ειπα θα κανω αττακ οχι οτι θα τα καταφερω. Αν και ο υπουργος δεν ειναι πολυ μακρια απο το σημειο που βρισκομαι :grin:
Mην κολωνειs.........Μολιs φυγει ο υπουργοs(τωρα εχουν αλλεs σκοτουρεs προεκλογικεs)  κανε κινηση μαν

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Mην κολωνειs.........Μολιs φυγει ο υπουργοs(τωρα εχουν αλλεs σκοτουρεs προεκλογικεs)  κανε κινηση μαν
Σκευτομουν να βγαλω βρωμα οτι κερδισα το τζοκερ και οτι την εχω 30 ποντους γιατι τα εντιμα μεσα δεν βοηθησαν ποτε καμεναν  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εγω απο τα πολλα που εχω ζησει συμπληρωνω οτι και ο καλυτερος γαμιας του κοσμου να εισαι μια γυναικα οσο και ξεκωλιαρα να ειναι δεν θα μεινει μαζι σου μονο για την πουτσα ;) :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σκευτομουν να βγαλω βρωμα οτι κερδισα το τζοκερ και οτι την εχω 30 ποντους γιατι τα εντιμα μεσα δεν βοηθησαν ποτε καμεναν  :grin:
Εισαι στο σωστο δρομο.....Επισηs να πειs οτι..."ποτε δεν φανταζομουνα οτι θα υπηρχε μια Θεα  μεσα στο στρατοπεδο που θα μου αλλαζε την ζωη".............Πιρφορικο ναι δεν λεω, αλλα εχει αποτελεσμα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εγω απο τα πολλα που εχω ζησει συμπληρωνω οτι και ο καλυτερος γαμιας του κοσμου να εισαι μια γυναικα οσο και ξεκωλιαρα να ειναι δεν θα μεινει μαζι σου μονο για την πουτσα ;) :grin:

Αν και πρεπει να φυγω τωρα...
Αυτο που λετε ειναι σωστο και σοφο!
Αλλα πραγματα ψαχνουν και αυτο ειναι μια μεγαλη - και καποιους πονεμενη - ιστορια.
Τα λεμε αυριο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αλλα πραγματα ψαχνουν και αυτο ειναι μια μεγαλη - και καποιους πονεμενη - ιστορια.
Τα λεμε αυριο.
καλο βραδυ

Επισκέπτης

φίλε δεν τις γάμαγες καλά και σου φύγαν αυτή είναι η αλήθεια ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τα λεμε αυριο.
Τωρα που θα πουμε σοφιεs φευγετε???Δεν μεθαω καθε μερα γιου νοου......
Ενυ-γουεη συμπληρωνω πωs καλη η πουτσα αλλα χρειαζεται κι ενα καλο πορτοφολι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom