life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Τωρα πουχετε και γυναικεs πωs και δεν στριμωξεs καμμια Εποφτρια ???Ολοι πηδησανε εκτος απο μενα τελικα που ειμαι περιτρηγυρισμενος απο χακι πουτσες.![]()
![]()
Τωρα πουχετε και γυναικεs πωs και δεν στριμωξεs καμμια Εποφτρια ???Ολοι πηδησανε εκτος απο μενα τελικα που ειμαι περιτρηγυρισμενος απο χακι πουτσες.![]()
![]()
Ισχυει. Θα ηταν κατι παραπανω απο δυσαρεστο. :Sαρα αν υπηρχε πηδημα για σενα, μαλλον δεν θα το ευχαριστιοσουν ιδιαιτερως...
Εχει κατι μιλφακια στα γραφεια που οταν θα φτασω στα λελε θα τους κανω attack. Να εχει χωρο η σχεση να ωριμασει(Τωρα πουχετε και γυναικεs πωs και δεν στριμωξεs καμμια Εποφτρια ???
Ετσι....θελουν τροπο ολεs..........Εκτοs απ την Ερη....Αυτη θελει παστακιαΕχει κατι μιλφακια στα γραφεια που οταν θα φτασω στα λελε θα τους κανω attack. Να εχει χωρο η σχεση να ωριμασει() καταλαβαινεις...
![]()
Ετσι....θελουν τροπο ολεs..........Εκτοs απ την Ερη....Αυτη θελειπαστακιαπουτσακια![]()
![]()
Μπραμπ θα με πνίξεις με την πουτσα σου;
Εγω απο τα λιγαβπου εχω δει εζω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι γυναικες για να ευχαρηατηθουν θελουν και να τις γλυκανεις και να τις δειρεις (αλλες λιγο αλλες πολυ) και να τις αλαφιασεις στη πουτσα. Αλλα κυριως θελουν πουτσαΕτσι....θελουν τροπο ολεs..........Εκτοs απ την Ερη....Αυτη θελει παστακια![]()
![]()
Ναι.......μονο που για να το παραδεχτουν θα σε αναγκασουν να ταξιδεψειs μεχρι την Τριπολη για να παs ..ΚομοτηνηΕγω απο τα λιγαβπου εχω δει εζω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι γυναικες για να ευχαρηατηθουν θελουν και να τις γλυκανεις και να τις δειρεις (αλλες λιγο αλλες πολυ) και να τις αλαφιασεις στη πουτσα. Αλλα κυριως θελουν πουτσα![]()
Και εχει και ωραια γκομενακιαΝαι.......μονο που για να το παραδεχτουν θα σε αναγκασουν να ταξιδεψειs μεχρι την Τριπολη για να παs ..Κομοτηνη
Οποτε κι εσυ λεs.....δεν παω μεχρι Χαλαντρι πουναι και κοντα , εχει και τακτικη συγκοινωνια![]()
Εχει κατι μιλφακια στα γραφεια που οταν θα φτασω στα λελε θα τους κανω attack. Να εχει χωρο η σχεση να ωριμασει() καταλαβαινεις...
![]()
Θα βγαζει λεs selfie ο υπ/γοs???φίλε εγώ πιστεύω θα τις γαμήσεις όλες μαζί και ο στρατοπεδάρχης θα τραβάει με το κινητό ;)
Mην κολωνειs.........Μολιs φυγει ο υπουργοs(τωρα εχουν αλλεs σκοτουρεs προεκλογικεs) κανε κινηση μανΕγω ειπα θα κανω αττακ οχι οτι θα τα καταφερω. Αν και ο υπουργος δεν ειναι πολυ μακρια απο το σημειο που βρισκομαι![]()
Σκευτομουν να βγαλω βρωμα οτι κερδισα το τζοκερ και οτι την εχω 30 ποντους γιατι τα εντιμα μεσα δεν βοηθησαν ποτε καμενανMην κολωνειs.........Μολιs φυγει ο υπουργοs(τωρα εχουν αλλεs σκοτουρεs προεκλογικεs) κανε κινηση μαν
εγω απο τα πολλα που εχω ζησει συμπληρωνω οτι και ο καλυτερος γαμιας του κοσμου να εισαι μια γυναικα οσο και ξεκωλιαρα να ειναι δεν θα μεινει μαζι σου μονο για την πουτσα ;)Εγω απο τα λιγαβπου εχω δει εζω καταληξει στο συμπερασμα οτι οι γυναικες για να ευχαρηατηθουν θελουν και να τις γλυκανεις και να τις δειρεις (αλλες λιγο αλλες πολυ) και να τις αλαφιασεις στη πουτσα. Αλλα κυριως θελουν πουτσα![]()
Εισαι στο σωστο δρομο.....Επισηs να πειs οτι..."ποτε δεν φανταζομουνα οτι θα υπηρχε μια Θεα μεσα στο στρατοπεδο που θα μου αλλαζε την ζωη".............Πιρφορικο ναι δεν λεω, αλλα εχει αποτελεσμαΣκευτομουν να βγαλω βρωμα οτι κερδισα το τζοκερ και οτι την εχω 30 ποντους γιατι τα εντιμα μεσα δεν βοηθησαν ποτε καμεναν![]()
εγω απο τα πολλα που εχω ζησει συμπληρωνω οτι και ο καλυτερος γαμιας του κοσμου να εισαι μια γυναικα οσο και ξεκωλιαρα να ειναι δεν θα μεινει μαζι σου μονο για την πουτσα ;)![]()
καλο βραδυΑν και πρεπει να φυγω τωρα...
Αυτο που λετε ειναι σωστο και σοφο!
Αλλα πραγματα ψαχνουν και αυτο ειναι μια μεγαλη - και καποιους πονεμενη - ιστορια.
Τα λεμε αυριο.
εγω απο τα πολλα που εχω ζησει συμπληρωνω οτι και ο καλυτερος γαμιας του κοσμου να εισαι μια γυναικα οσο και ξεκωλιαρα να ειναι δεν θα μεινει μαζι σου μονο για την πουτσα ;)![]()
Τωρα που θα πουμε σοφιεs φευγετε???Δεν μεθαω καθε μερα γιου νοου......Αν και πρεπει να φυγω τωρα...
Αυτο που λετε ειναι σωστο και σοφο!
Αλλα πραγματα ψαχνουν και αυτο ειναι μια μεγαλη - και καποιους πονεμενη - ιστορια.
Τα λεμε αυριο.