life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν ηθελε να κανει ευθανασια στο σκυλι, υπαρχουν προοδευτικοι μεθοδοιΑν εξαφανιστώ να ξέρετε με έφαγε το σκυλί του Μπραμπ
Αν ηθελε να κανει ευθανασια στο σκυλι, υπαρχουν προοδευτικοι μεθοδοιΑν εξαφανιστώ να ξέρετε με έφαγε το σκυλί του Μπραμπ
Αν ηθελε να κανει ευθανασια στο σκυλι, υπαρχουν προοδευτικοι μεθοδοι![]()
Ναι ....αυτο οφειλεται στο 2ο ποτηρακιΕιστε σε νοητικη εγρηγορση, κυριε!
Ειναι εμφανες.
τέτοιο ποτηράκι?![]()
Να τα δεχτείςΝικ θέλουν να μου φάνε τα λεφτά να με πηδήξουν με καποτες με τις οποίες θα ανοίξουν επιχείρηση να μου κάνουν γκωλικον δύο λεπτά να με πνίξουν και να φάει τΑ γατιά μου το ντοπερμαν
το έσβησα γιατί παραήταν μεγάλο...μαλλον τετοιο
Μιλαμε.............δεν με πιανει το κρυο .Εχω ανεβασει θερμοκρασιατο έσβησα γιατί παραήταν μεγάλο...![]()
αν πω ... ΣΥΡΙΖΑ ...?Μιλαμε.............δεν με πιανει το κρυο .Εχω ανεβασει θερμοκρασια![]()
Ε αυτά που βάζουν τσιμπιδάκι στα βυζια. Μήλα στο στόμα κς πνίγουν για να καβλωσουν;Να τα δεχτείς
Μαζί μου θα ειναι χειρότερα. Σεξ μέχρι θανάτου.
Οχι.........Αν τον θελει ολη η χωρα γιατι εγω να φανω αντιθετοs???.....Οτι γινει ολοι μαζι θα το τραβηξουμε .....αν πω ... ΣΥΡΙΖΑ ...?
κατέβηκε λίγο?![]()
Μπλιαχ δεν μου αρέσουν αυτά.Ε αυτά που βάζουν τσιμπιδάκι στα βυζια. Μήλα στο στόμα κς πνίγουν για να καβλωσουν;
Οχι.........Αν τον θελει ολη η χωρα γιατι εγω να φανω αντιθετοs???.....Οτι γινει ολοι μαζι θα το τραβηξουμε .....
Η μηπωs ...πρεπει να πιω κι αλλο????![]()
![]()
να πινει απο κανατα καλυτεραας μην το σοβαρέψουμε μέρα που είναι.
ναι, πιες λίγο ακόμη. μικρά που φάνηκαν αυτά τα ποτηράκια...
Θα τηs δωσειs να φαει ολα τα παστακια????Μπλιαχ δεν μου αρέσουν αυτά.
Θα έχεις αργό βασανιστικό GFE θάνατο
Πιο αγαπουλιστικο δε γινεται
Οχι μωρε να μην το σοβαρεψουμε....Εξαλλου για ενα μηνα θα χορτασουμε κοκορομαχιαας μην το σοβαρέψουμε μέρα που είναι.
ναι, πιες λίγο ακόμη. μικρά που φάνηκαν αυτά τα ποτηράκια...
να πινει απο κανατα καλυτερα![]()