blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Χρονια πολλα με υγεια και ευρα, ολ οβερ δε μπου γουερλντ![]()
Καλως τον!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Χρονια πολλα με υγεια και ευρα, ολ οβερ δε μπου γουερλντ![]()
Εμενα γιατι με φαινονται λιγα τα λεφτα, ουτε δυο καλες μεταγραφες δεν θα μπορεσω να κανω με αυτα.![]()
φαντάζομαι ότι ο καθένας μας έχει ένα ανάλογο σχέδιο στο μυαλό του.
Ναι. Θαρρω πως ετσι ειναι ... μενει να βρουμε το ποσο αυτο μονο ... διαδικαστικη λεπτομερεια ...
Ευχαριστω και ανταποδιδωΚαλως τον!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Ο μποκας κ ο Ερειζερ μυρίστηκε χρήμα και πάνε να μου τα φάνε πουλώντας έρωτες.,χεχε Ο μπραμπ μου, έχει φάει τη ζωή κ τώρα θέλει να εξοντώσει κ τα γατουλια αγοράζοντας μεγαλοσωμο σκύλο..
Ο μποκας κ ο Ερειζερ μυρίστηκε χρήμα και πάνε να μου τα φάνε πουλώντας έρωτες.,χεχε Ο μπραμπ μου, έχει φάει τη ζωή κ τώρα θέλει να εξοντώσει κ τα γατουλια αγοράζοντας μεγαλοσωμο σκύλο..
καλό θα είναι να μάθουμε αν κυκλοφορούν σαββατογεννημένοι κύριοι ή κυρίες στο σαιτ.
μετά είναι θέμα χρόνου...![]()
Καταλαβα....θελειs ερωτα , αγνο , ανοθευτο, ανεξιτηλο και αιωνιο μακρυα απο υλικα αγαθα ...Ναι εχω μια ιδεαΟ μποκας κ ο Ερειζερ μυρίστηκε χρήμα και πάνε να μου τα φάνε πουλώντας έρωτες.,χεχε Ο μπραμπ μου, έχει φάει τη ζωή κ τώρα θέλει να εξοντώσει κ τα γατουλια αγοράζοντας μεγαλοσωμο σκύλο..
Ευχαριστω και ανταποδιδω
Επισηs.........μακροημερευση, τυχη, στυση και στα οικονομικα αμμεση λυση
Καταλαβα....θελειs ερωτα , αγνο , ανοθευτο, ανεξιτηλο και αιωνιο μακρυα απο υλικα αγαθα ...Ναι εχω μια ιδεα
εσενα θέλω να εξοντώσωΟ μποκας κ ο Ερειζερ μυρίστηκε χρήμα και πάνε να μου τα φάνε πουλώντας έρωτες.,χεχε Ο μπραμπ μου, έχει φάει τη ζωή κ τώρα θέλει να εξοντώσει κ τα γατουλια αγοράζοντας μεγαλοσωμο σκύλο..
εσενα θέλω να εξοντώσω![]()
Ο νηματοθετης, κυριε.
Αλλα δεν εχει κερδισει χρηματα σε τζογο ... βεβαια σπανια παιζει.
Οσο το σκεφτομαι ησυχα, ανετα , σοβαρα.........μεσα στην θαλπωρη του τζακιου μου, θεωρω πωs ναι ναι εχω βρει την λυση..........Λοιπον η ιδανικη λυση για κεινην ειναι ενα ...........Αρλεκινχαχαχαχα...
Πειτε μας την ιδεα σας.
εσενα θέλω να εξοντώσω![]()
θα τα φάμε σε γκαποτες θα τις φουσκώνουμεΚαι με τα λεφτα της τι θα γινει;;;
σοβαρά?
ούτε κι' εγώ ασχολούμαι ιδιαίτερα, μια φορά στο τόσο κανένα τζόκερ.
μόνο μετά από πολλαπλά τζακ ποτ. πάω κατευθείαν στα μεγάλα ποσά.
τα μικρά δεν με αφορούν!![]()
με τον πιο σκληρό τζόγο ουδεμία σχέση.