Νέα

Ποιον ραδιοφωνικό σταθμό προτιμάμε να ακούμε και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαιρετο ολουσ τουσ μουσικοφιλουσ και σιγχρονοσ καυλιαριδεσ του foroum!!!ανοιγο λοιπον αυτο to thread  για να αποτιποσουμε τισ γνομες μασ σχετικα με πιον ραδιοφονικο σταθμο προτιμαμε και γιατι.....!!!ας γραψουμε λοιπον τισ προτιμισεισ μας!!!!

Επισκέπτης
ασ αρχισο εγο λοιπον!σινιθοσ εοσ και παντα ακουο best!ειδικα μετα τισ 12 ειμαι πιστοσ ακροατισ διοτι βαζει ορεα ταξιδιαρικα χαλαροτικα κοματια!!!τιν ιμερα κανο μερικεσ αλεσ απιστιες ...διλαδι εκτοσ απο  best ακουο και orange i lampsi!

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γιγαντα πιτσιλιστη σκεφτομουν κι εγω αν υπαρχει τετοιο θεμα.θελω να ξερω τι μουσικη ακουνε οι μπουρδελιαρηδες.....λοιπον εγω επειδη εχω μαγαζι και περναω αρκετες ωρες μεσα ψαχνω καποιο σταθμο με καλη μουσικη και οχι πολυ μπλα-μπλα........τετοιοι ειναι ο best και ο kiss .....τον τελευταιο καιρο ακουω μονο angel και ειναι καταπληκτικος σταθμος.φανταστικη ελληνικη και ξενη μουσικη .....ακουστε τον angel 88.9 

Επισκέπτης
πσσσσσσσ!!!!μεγαλε τονι εισαι ορεος!!!εισαι ψαγμενοσ!!!πραγματι  αυτοι οι σταθμοι που αναφερεισ δεν εχουν πολοι μπλα μπλα σε σχεσι με τον λαμψι που μιλανε σινεχεια!!και ο angel που ανεφερες ειναι πολι καλος !βαζει ορεα ελινικα κοματια!!!να σαι καλα φιλε!!!!ασ μασ πουνε και οι αλοι μπουρδελιαριδες τι γνομι τουσ!!!!περιμενουμε με αγονια!!!!!χεχε!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
γιγαντα πιτσιλιστη σκεφτομουν κι εγω αν υπαρχει τετοιο θεμα.θελω να ξερω τι μουσικη ακουνε οι μπουρδελιαρηδες.....λοιπον εγω επειδη εχω μαγαζι και περναω αρκετες ωρες μεσα ψαχνω καποιο σταθμο με καλη μουσικη και οχι πολυ μπλα-μπλα........τετοιοι ειναι ο best και ο kiss .....τον τελευταιο καιρο ακουω μονο angel και ειναι καταπληκτικος σταθμος.φανταστικη ελληνικη και ξενη μουσικη .....ακουστε τον angel 88.9 

Ρε παιδιά ο Jeronymo δεν ήταν στους 88,9??

Επισκέπτης
ναι σοστα τα λεσ φιλε!!αλλα εδο και κατι μινες..ισοσ και χρονια....δεν θιμαμαι εχει αλαξει ονομα και εχι γινι angel!!!!

Επισκέπτης
θιμαμαι τοτε ακουγα καθε βραδι τον τζερονιμο μετα τις 12 που ειχε ζοντανες ομιλιες με τουσ παρουσιαστες!!!περναν τιλεφονο καποιοι κλασικοι θαμονες και μιλαγανε μεχρι το προι μεταξι τουσ!!ειχε πλακα!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναι σοστα τα λεσ φιλε!!αλλα εδο και κατι μινες..ισοσ και χρονια....δεν θιμαμαι εχει αλαξει ονομα και εχι γινι angel!!!!
Μήπως στέλνει και τίποτα  ..αγγελάκια κατ¨όικον??????[/color]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαχαχαχχαχχα!!!!που τετοια τιχι?χαχαχαχαχαα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Radio Gold 103,3--- RockFM 96,9--- Red 96,3.

Επισκέπτης
rock fm,εν λευκω,best για την αφροδιτη σημιτη,antenna οπου ακουω μονο τα κακα κοριτσια!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
96,9 - 87,7 - 103,3 - 102,5 ολα τα αλλα ευθυνονται για στυτικες δυσλειτουργιες

plain

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ΕΝ ΛΕΥΚΩ, SPORT FM, RED, NITRO

gkaz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Εγω εδω και χρόνια ακουω ΓΚΑΛΑΞΙ 92 ....Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δογμα!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
angel,sportfm....αλλα το πρωι στις 6 ξυπναω με ΝΤΕΡΤΙ...βιτσια ειναι αυτα....

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ρε παιδί μου εγώ τον ακούω, αλλά πια έχει παραγίνει αυτό με τα CD που πουλάει, κάθε λίγο και λιγάκι η ίδια μαλακία. Κατά τα άλλα η μουσική του είναι ιδανική για το αυτοκίνητο για όλους εμας που πια ειμαστε...μιας κάποιας ηλικίας...

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σπόρ FM,RED,ROCK FM,ATLANTIS...Το γιατί πιστεύω φαίνεται..

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.731
Πόντοι
216
ρυθμο 949

Stories