You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό τραγούδι θέλεις να πάει Εurovision;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 123
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Και εγω η Καλομοιρα θελω να μας αντιπροσωπησει.Οχι ,το οτι μου αρεσει περισσοτερο το τραγουδι απλα την συμπαθω περισσοτερο απ τους αλλους.Εχουμε και την ιδια ηλικια .Καλομοιρα καλη επιτυχια μεσα απ την καρδια μου.
εγω εχω επιχειρηματα που πιστευω και θελω να βγειΚαι εγω η Καλομοιρα θελω να μας αντιπροσωπησει.Οχι ,το οτι μου αρεσει περισσοτερο το τραγουδι απλα την συμπαθω περισσοτερο απ τους αλλους.Εχουμε και την ιδια ηλικια .Καλομοιρα καλη επιτυχια μεσα απ την καρδια μου.
ειναι καυλιτσα(οι περισοτεροι που ψηφηζουν ειναι πιτσιρικαδες/ες)
η αγγκλικη ειναι η μητρικη της και αν παρατηρεις τα λεει καλυτερα απο τους αλλους 2
ειναι καλυτερο απο τα αλλα
και τα 3 τραγουδια ειναι για πεταμα...Στειλτε παλι την παπαριζου να τα σαρωσει ολα
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Χρυσπά. Το τρελό μωρό.
καλος τονΧρυσπά. Το τρελό μωρό.
ε ψηφισε πανω
ενταξει ρε φιλε μουσικουλα ειναι δεν ειναι και τιποτα σπουδαιομια μαλακία είναι η eurovision ρε .. μην ασχολείστε
σωστη παρατηρησηΑμα ψηφίσουμε κανένα πειράζει;
βαζω πανω τετοια επιλογη
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω λεω να ενωθουμε ολοι μαζι και την ωρα εκπομπης του σοου της παπαριας,της πουστρας,της λεσβιας και της ξυλαγκουρης να γυρισουμε ολοι σε αλλο καναλι πλην της ΝΕΤ...βασικα ολοι ΣΚΑΙ TV αποψε!μαμιεται η eurovision και τα πουστρονια των σοου εν ελλαδι!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ποια είναι η λεσβία;εγω λεω να ενωθουμε ολοι μαζι και την ωρα εκπομπης του σοου της παπαριας,της πουστρας,της λεσβιας και της ξυλαγκουρης να γυρισουμε ολοι σε αλλο καναλι πλην της ΝΕΤ...βασικα ολοι ΣΚΑΙ TV αποψε!μαμιεται η eurovision και τα πουστρονια των σοου εν ελλαδι!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ποια είναι η λεσβία;
generally spoken!
μια χαρα ειναι η καλομοιρα αλλα δεν ειναι τραγουδιστρια ρε παιδια.χορευει καλα και εχει ωραια σκηνικη παρουσια μεχρι εκει.αλλα θα μου πεις τι χρειαζεται η φωνη στη eurovision?Ρεύμα όμως που τόχει η κακομοίρα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 568
- Εμφανίσεις
- 34K